Hirdetés
- Mini-ITX
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Gaming notebook topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- Léghűtés topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabsz13
aktív tag
köszönöm a választ!
igen, az erősítőn én is megakadtam, hogy most igazából nem is az kellene nekem, de nem tudtam jobbat kitalálni, viszont ez a dekóder már így segít a további tervezésben.a hangszóróknál nekem mindenképpen a teljesen wireless kellene, szóval jó lenne ha tudnék akkus megoldást találni. kihasználtság szempontjából azért nem lesz napi 2-3 órában sem használva, sőt lehet hogy csak heti 3-4 óra lesz, szóval talán nem kell majd kétnaponta töltenem.
ez egyébként még bennem volt kérdésként, hogy az akkus hangszórók esetében mennyire jellemző az, mint pl. a tölthető elemeknél, hogy ha "állásban" is lemerül vagy legalább is veszít a töltéséből?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó ZTE MC888A 5G + router LTE Sim kártyás
- Dell Latitude 5450 14" FHD IPS ULTRA 5 135U vPRO 12 Mag 16GB RAM 512GB NVME SSD 2028-ig Gar
- 2x LG 27GP850-B UltraGear / 1-3 ÉV GARANCIA!
- Dell Latitude 5500 i5-8365u / 16gb ddr4 / 500gb m.2 ssd / jó akku / töltő
- Kolink Rocket / Rocket Heavy / Rocket Heavy Vented / Rocket Complex mini / SFF számítógép házak
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xiaomi Redmi Note 7 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest