Új hozzászólás Aktív témák
-
glaci
őstag
válasz
csabsz13 #1591 üzenetére
Nem akarok bele szólni, mert abszolute a Te dolgod, de én csak akkor gondolkodnék akkus cuccban, ha változtatgatni akarnám a helyét.
Viszont ha fix helyen van, akkor szerintem az akkumulátorok miatt csak felesleges macera van vele.
De még egyszer hangsúlyozom, hogy csak Te tudhatod pontosan, hogy valójában mit is szeretnél. -
glaci
őstag
válasz
csabsz13 #1584 üzenetére
Egy biztos, ha ezt az elgondolást követed, akkor a hagyományos értelemben vett "erősítő" nem kell neked, hiszen nem kötsz rá kábellel hangszórót, így felesleges lenne.
Helyette inkább egy olyasmin kellene elgondolkodnod, mint pl. a Creative DDTS-100 (én is ilyet használok, csak én PC -s (Creative) 5.1 -es hangszórókat kötöttem rá). Az ilyen cuccoknak vannak digitális és analóg bemenetei és analóg kimenete (ami neked kell), némelyiknek még digitális is.
Hangszórónak pedig akkor olyat választanék a helyedben, ami nem akkuról, hanem hálózatról üzemel.Persze mindezt csak a Te elgondolásod alapján. Én is tervezek ugyan ilyen / hasonló BT cuccokat (receiver és transmitter) venni, de csak az oda - vissza átjárhatoság miatt, egyébként biztos, hogy a lakásban levő drótos hangrendszert nem fogom megszüntetni, ha már meglesz. A BT csak mint az alap rendszer kiegészítője fog működni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó ASUS Phoenix GTX 1660 OC 6GB (PH-GTX1660-O6G)
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest