- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Milyen egeret válasszak?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
glaci
őstag
válasz
csabsz13 #1591 üzenetére
Nem akarok bele szólni, mert abszolute a Te dolgod, de én csak akkor gondolkodnék akkus cuccban, ha változtatgatni akarnám a helyét.
Viszont ha fix helyen van, akkor szerintem az akkumulátorok miatt csak felesleges macera van vele.
De még egyszer hangsúlyozom, hogy csak Te tudhatod pontosan, hogy valójában mit is szeretnél. -
glaci
őstag
válasz
csabsz13 #1584 üzenetére
Egy biztos, ha ezt az elgondolást követed, akkor a hagyományos értelemben vett "erősítő" nem kell neked, hiszen nem kötsz rá kábellel hangszórót, így felesleges lenne.
Helyette inkább egy olyasmin kellene elgondolkodnod, mint pl. a Creative DDTS-100 (én is ilyet használok, csak én PC -s (Creative) 5.1 -es hangszórókat kötöttem rá). Az ilyen cuccoknak vannak digitális és analóg bemenetei és analóg kimenete (ami neked kell), némelyiknek még digitális is.
Hangszórónak pedig akkor olyat választanék a helyedben, ami nem akkuról, hanem hálózatról üzemel.Persze mindezt csak a Te elgondolásod alapján. Én is tervezek ugyan ilyen / hasonló BT cuccokat (receiver és transmitter) venni, de csak az oda - vissza átjárhatoság miatt, egyébként biztos, hogy a lakásban levő drótos hangrendszert nem fogom megszüntetni, ha már meglesz. A BT csak mint az alap rendszer kiegészítője fog működni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest