- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
Új hozzászólás Aktív témák
-
glaci
őstag
válasz
csabsz13
üzenetére
Egy biztos, ha ezt az elgondolást követed, akkor a hagyományos értelemben vett "erősítő" nem kell neked, hiszen nem kötsz rá kábellel hangszórót, így felesleges lenne.
Helyette inkább egy olyasmin kellene elgondolkodnod, mint pl. a Creative DDTS-100 (én is ilyet használok, csak én PC -s (Creative) 5.1 -es hangszórókat kötöttem rá). Az ilyen cuccoknak vannak digitális és analóg bemenetei és analóg kimenete (ami neked kell), némelyiknek még digitális is.
Hangszórónak pedig akkor olyat választanék a helyedben, ami nem akkuról, hanem hálózatról üzemel.Persze mindezt csak a Te elgondolásod alapján. Én is tervezek ugyan ilyen / hasonló BT cuccokat (receiver és transmitter) venni, de csak az oda - vissza átjárhatoság miatt, egyébként biztos, hogy a lakásban levő drótos hangrendszert nem fogom megszüntetni, ha már meglesz. A BT csak mint az alap rendszer kiegészítője fog működni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB DEEPCOOL Tesseract SW 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest