- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
apholyon
aktív tag
No épp ezaz, magam sem értettem, de kapva kaptam az alkalmon Jól is jártam ezek szerint... bár lehet szimplán elárazták, volt már rá példa, fene tudja... lehet be kellett volna raktározni belőle?
Szerk.: 40k körül van mindenhol (plusz szállítás), mondjuk 3 év a gyári gari... egyébként amit olvastam és igaz; kicsit nehezebb társainál (nem vészesen), minket nem zavar, átlag embernek nem okozhat gondot a mozgatás
[ Szerkesztve ]
Ha a dolgok nem fordulnak jobbra, hát majd balra fordulnak... :)
-
-
Bedogy
újonc
Sziasztok,
Érdeklődnék hátha tudtok vmi megoldást, van egy harmann kardon go play hangszórónk és 2 havonta rácsatlakozik valaki és elég hangosan xd.
Van vmi mód rá hogy lejelszavazzam, mert sajnos nem jövök rá hogy kell egyáltalán lehet-e?
Köszi
Üdv
Gy.
-
mouzrr
őstag
Üdv. Azokhoz szólnék, akiknek JBL GO hangszórójuk van.
Nektek töltés közben végig piros marad a led? Nekem pár perc után nem is világít, és nem tudom hogy ilyenkor tölt-e. Jelez ha teljesen fel van töltve?
-
csaszi72
senior tag
Ha már Tacskó, hónapok óta vártam, hogy leakciózzák a KitSound Cayman 2.1-et vagy az Evoke-t.
Nem ismert márka(nekem) nem sok infó van rola, de design-ra pöppec.
Az ára? Háááát szépen fogalmazva is "beteg".
Angol gyártmány, Tacskóban vagy Amazonon vásárolható.
Nem árazták le:-(
Egy JBL onTime és oneBeat mellé akartam mobil eszközt.
Mikor itt az aprón találtam, üzletből, outletes H/K Onyx Studiót 30k-ért, ujjonan.
Na, az ütősen szól.
Csaptunk egy évvégi bográcsozást, a vacsi olyan kb 8m*8m teremben volt.
Abszolute elég volt, szépen beszolta.[ Szerkesztve ]
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
itouchfan
senior tag
igen, nekem is ilyen pirosas fénnyel világít, egészen addig amíg fel nem töltöődik teljesen, akkor vagy elalszik, vagy csak a sima kék jelzés ég/villog tovább.
„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
HagaNRG
őstag
válasz csaszi72 #159 üzenetére
Akkor a HK Onyxet, a csomagolássérültet te vetted meg előlem. Sokat variáltam rajta, mert túl jó vételnek tűnt
A prémiumkategóriából van itt valakinek tapasztalata?
Gondolok itt a Samsung R7, vagyis 7500 típusra pl, ami 100 ezer körül mozog, ha nagyon akciósan kifogjuk, alapból 130 körül mozog.Mit lehet ezektől elvárni?
Kipróbálni sajnos nincs lehetőségem... -
Mandarinn
senior tag
Sziasztok!
Az alábbi 3 hangszóró közül szerintetek melyiket lenne érdemes választani?
Acme sp105 - olcsó 6 pénz
Arctic s113 - 10 pénz
Acme Wave u05 - 14 pénz2x3 wattosak passzív hangszórókkal mind. A legolcsóbb kb fele annyiba kerül mind a Wave. Nem szánnék sokat erre csak ha azt mondjátok , hogy sokkal jobb. Illetve középen helyezkedik el árban az Arctic.
Igények: A lehető legjobb hang. Vízállóság nem kell. Legyen basszus amennyire várható ezektől. Az akksija bírja jól. Legyen szép magas és közép is. Ne torzítson.
Vagy tudtok valami mást? Ennél feljebb biztosan nem szeretnék menni árban.
Köszönöm!
-
nTom
aktív tag
sziasztok
A [Sardine SDY-019] hangszóró akkuja mennyit bír?
-
vacs
veterán
Nekem ilyen (is) van, hangerőtől függően olyan 4-5 órát kb.
(#166) Mandarinn: Proda X6, árban most 19K, de körberöhögi ezeket!
Korrekt basszusa van (sőt meglepően jó), nagggyon jó akksija, nekem is van, imádom!Én úgy vagyok vele, hogy egyszer kell jót venni.
[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
csaszi72
senior tag
Háááát lehet
Most is az szól.
Brutál, 30k-ért meg pláne.
Én a MM-ban bekapcsoltam a Samut is, mellette volt az Onyx. Összehasonlítottam.
Százért eléggé f_s volt a Samu...
A lentebb említett KitSound Cayman odaver neki fele annyiért, ha meg Aréna,illetve Gödöllő tacskoban van az akciós 20-22k-s áron akkor meg pláne.
Meg kell hallgatni, tényleg jól és szépen szól. Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
twi452
senior tag
Óbuda, Bécsi úti tescoban hagytam még egy darabot ebből a korábban említett Pure Jongo S3X-ből
12ezer forint az ára -
twi452
senior tag
a kis jam classic eltörpül mellette nagyságban és súlyban is.. érzésre olyan másfél két kiló a kicsike
hangban is elég durva dübörgősa beállítása szörnyű volt.. firmware update wifin keresztül tökölés.. még rá kell vennem, hogy a bt-t használja és akkor normális hangszóróként fog működni mert nekem nem kell ez a wifi-s multiroom ökörség
[ Szerkesztve ]
-
twi452
senior tag
válasz B-L-A-C-K #173 üzenetére
tényleg nem rossz cucc
elég komoly basszus van benne a méretéhez mérten
persze nem kéne, hogy meglepjen hiszen a tetején figyel a brummogó
a négy oldalán meg 1-1 a magasaknaknekem kicsit sok is a basszus úgyhogy EQ-val le is húztam..
ami viszont fontos, hogy kis hangerőn is jelen van, nem kell üvöltetni
pl a jam classic-nál csak feltekerve jön elő egy kis basszus persze butaság összehasonlítanibe is lőttem rajta végre a bt-t úgyhogy innentől egy jobb fajta hordozható kütyü
az aksira kíváncsi leszek.. 20 órát ígérnek.. ha már 10-et tud az is jószemeztem a nagyobb tesójával (T4X) de annak kell betáp abban nincs aksi
gondolom az elég durvát szól ha ez a kisebb ígyja a legfontosabbat nem írtam..
nem villog!!! nincs őrjítő kék led ami egész éjjel bevillogja a szobát
az elején van a bekapcs gomb körül egy folyamatos! normális zöld világítás, alvó módban pedig narancssárga de az sem villog hálisten[ Szerkesztve ]
-
HagaNRG
őstag
Köszi a tippet és a véleményezést is!
Teljesen felcsigázott ez a tapasztalat, ennyiért nagyon-nagyon befizetnék rá jómagam is. A nagyobbik kár, hogy nem akksis, még az beleférne a normális árketetbe, mert ahogy nézem, a meretek, súly már alapból űberelik a nagynevű, 30-40 ezerért hazavihető, de jóval picibb hangszórókat is. (mint JBL, Harman, Bose, Sony, stb.)
Kíváncsi lennék a borsodi teszkókban mi a helyzet velük...
-
twi452
senior tag
Egy apró kellemetlenség azért van vele, kicsit késik bt-n keresztül minden.
Úgy értem, hogy ha hangerőt változtatok vagy számot léptetek akkor úgy egy jó másfél mp-et simán gondolkodik rajta. A jam classichoz tudom csak hasonlítani, az azonnal reagál mindenre.Kábellel összedugva ez eltűnik úgyhogy a bt a ludas benne. Nem nagy dolog csak észrevehető könnyen.
A saját hangerőszabályzója nagyon finom lépésközökkel (szinte analóg módon) állítható szóval sokat kell nyomni ha valaki azon akarja állítgatni. Illetve lehet természetesen az app-ból is amit le kell tölteni hozzá.
Én egy nexus 5-öt használtam vele, sajnos a gyári hangerőszabályzó a droidon meg pont ellenkezőleg, hatalmasakat ugrik így ezzel a kis bt késéssel + a nagy hangerő ugrással azért rendesen meglepett amikor felnyomtam először, hogy miért ilyen halk xD
Azt nem tudom, hogy prémium márkák mennyire szólnak szebben vagy teljesebben.
Az én ízlésemnek egy kicsit túl sok a basszus (vagy kevés a többi) De ezen lehet korrigálni a lejátszókban.
Az ára az fura.. Ugye gyártó oldalon meg amazonon ez a 130 fontos ár.. külföldi teszteket olvasva meg sok helyen előjön, hogy igen ennyi az ára viszont csomó tescohoz hasonló üzletben féláron fut.
12-ért szerintem nem rossz, én be mertem kockáztatni az biztos, hogy a jam classic-ot meghallgatva utána nagyon furcsa volt
szerk:
és ezúton szeretném megköszönni apholyon sporttársnak amiért felhívta rá múltkor a figyelmet, tuti nem néztem volna körbe most se a tescoban ha nem árulta volna el múltkor[ Szerkesztve ]
-
HagaNRG
őstag
Köszi a hosszas leírást!
Közben végigolvastam a külföldi teszteket is.
Ott eléggé lehúzóan nyilatkoznak róla, mélyszegény, magashiányos, stb. Ehhez képest, ahhoz képest, majdnem mindenhez képest sokkal gyengébben szól, csak ugye nem mindegy, hogy rendre 40-50 ezres hangszórókhoz hasonlítják, most meg arról beszélünk, hogy 10k-ért belekössünk-e, mert ennyiért nyilván lehet venni a két gyufásdoboz méretű, egyutas JBL go-t is, akkor majd kiderül, az ár/érték arányok merre mozdulnak.Én most mondjuk nagyon erősen gondolkodom a nagyobbik verzión, mert a 4kg és 50W RMS azért nem akármilyen számok, lássuk be.
Meglátom, hogy lesz-e egyáltalán, aztán majd kiderül, melyik kell
(TV_hez afféle soundbarként vajon menyire válhat be? Talán még egy sima, alap LCD TV hangjának a felturbózására is megfelelne a tápkábeles verzió a szülőknek...)
-
twi452
senior tag
Én a basszust aztán nem hiányolom belőle.. persze lehet az én hibám
Most pl a Korn-tól megy a Make me bad és a hangfal hangerő maxon, a telefonon fél úton és remegteti a kezemet az asztallap a következő lépcsőre pedig már határozottan hangos a cucc és dübörög.
Persze gondolom ez is ízlés kérdése, nekem nem hiányzik belőle basszus, inkább sok ahogy írtam korábban
volt ennek egy korábbi verziója a sima S3, ahogy olvastam az X a mostani amiben ha lehet hinni akkor javítottak a hangzásán is.
"Meanwhile, the firm has overhauled the Digital Signal Processor and added dynamic equalisation in a bid to improve the sound. Set up has also been made easier – including a new set-up process through the Pure Connect app."
-
twi452
senior tag
Még egy kis info amit találtam róla
egy ilyen van benne Chargepak-f1
tehát cserélhető, 8800 mAh-ás aksi és ami a legjobb.. ha kihúzod a gyári bluetooth dongle-t az usb portjából és rádugod a telefont akkor szépen tölti mint egy sima külső aksi.
szerk:
leteszteltem tényleg működik
persze nagyon keveset nyom át úgyhogy inkább ilyen biztonsági tartaléknak jóAmpere app-al nézve a gyári töltővel 1500mA-t mutat, erre rádugva csak 300-at ami annyi mintha a pc usb portjára dugná az ember
[ Szerkesztve ]
-
csaszi72
senior tag
Na, pont ezt néztem az Onyx-al szemben.
Messze nem hozza a 100ezres elvárást.
Onyx negatív tapasztalat: ha nem iOS eszköz szól rajta, nekem mintha tompabbnak tűnne.
De lehet csak nekem. Valamelyik nap csinálok összehasonlítót. Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
Gsx-rr
veterán
Valahol lehetett olcsón venni Jbl Go-t ,hogy tele a jófogás vele?
-
apholyon
aktív tag
Örülök, hogy örülsz!
Közben én is írnám a tapasztalataimat (én ugyebár tesómnak vettem, de párszor találkoztunk az ünnepek alatt, volt alkalmam sokat hallgatni... furcsállottam is, amiket írtál, két dolog azokkal kapcs.:
Ugyan tesóm nem szedte le hozzá az appot, szimplán kibontotta, bekapcs., BT a telóról és már ment is, és megy azóta is hibátlanul (értem ez alatt, hogy próbáltuk 5 különböző telóról, mind egyből felismerte, csatlakozott és nem volt késés sem hangerőnél, sem számváltásnál. Mi mondjuk jack-kel nem is próbáltuk).
A másik az akksi: hát nem akarok hazudni, de szilveszterkor kb. este 9-től ment (maxra töltve) és hallgattuk 1-én délelőtt 11-ig (nem aludtunk...) és még közel sem volt a lemerüléshez. Nem maxon ment, de majdnem...
És bónusz: én kifejezetten imádom a basszust! Bár zeneileg más stílusút hallgatok nagyrészt, de én is olvastam panaszt a basszusra, hát nem tudom ők mit várnak, tényleg elég komoly és nem torzít...
Mindent egybevéve vicces, hogy úgy vettem én is, hogy hirtelen kellett és jó vételnek tűnt (+ ki tudtam próbálni), biztosan a 100k és +-os társai jobbak, de könyörgöm, 11,5k-ért ajándék. Nagyon megérte. Aztán majd meglátjuk mennyire lesz tartós, de nekem ahogy tapiztam nagyon jól összerakott szerkezetnek tűnik, minőségi anyagokból...
Ha a dolgok nem fordulnak jobbra, hát majd balra fordulnak... :)
-
twi452
senior tag
válasz apholyon #185 üzenetére
Simán lehet, hogy csak én bénáztam
Mindegy letöltöttem az app-ját ott sikerült felkűzdeni az otthoni halózatra aztán gyorsan kiabált is, hogy van friss firmware a cucchoz és addig ő bizony nem fog innen tovább lépni amíg nem frissítem
Aztán már megtalálta a nexus 5 bluetooth-al is utána pedig simán a windows-os tabom is úgyhogy működik minden
-
csaszi72
senior tag
Ma meghalgattam munkatársam Bowers & Wilkins A5-jét.
Bár nem BT de vezeték nélküli.
Szép, szépen szól, de annyiért nem kéne...
Vastag pénztárcájúaknak, épp el is adó a hardveraprón.
Ennél tényleg a nevet kell megfizetni. Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
twi452
senior tag
Na közben kiderült a turpisság. Az app amivel lehet állítani ezt a wifi-s multiroom-os dolgot (+ mégegy saját zeneáruház) kavar bele. A törlése sem oldotta meg a gondot.
Ma nekiestem a nexusnak, hogy beállítsam a hangerő lépésközét amihez bootloader, root stb tökölés..mindegy szóval legyalultam a telefont tisztára. Nem raktam fel a hülye app-ot hozzá hanem ráerőltettem a bt keresést sikeresen és láss csodát nincs késés..minden egyből megy rajta
Úgyhogy azt el is felejtem gyorsan úgysem kell, csak maceraKözben még kiderült, hogy a T4X annyira nem jó cucc, nem szól szépen úgyhogy azt nem merem ajánlani.
-
Gsx-rr
veterán
Vettem ma egy Jbl go-t. Nem tudom mi ez a nagy hype mögötte. Szidnék mindenkit ha 9-10-000.- forintot adtam volna ki érte.
A Jam Plus-om minden téren jobb szerintem,úgy dizájn ,és hangzás terén is.
Jó lenne meghallgatni egy Xiaomit ,de ha az is hasonló szintet tud akkor számomra felejtős,és érdemes kicsit többet rászánni. Megy is az apróra.[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
Sziasztok!
Nem igazán találtam megfelelő topikot, talán ez áll legközelebb a felmerült probléma megoldásához.
Egy barátom buszvezetőként dolgozik és eddig egy autórádiót hangszórókkal hordozgatott magával sporttáskában, hogy vezetés közben zenét hallgasson (24V->12V elektronikával megspékelve)
A buszpark éppen cserén megy keresztül, ahol az új buszoknál már nem megoldható az eddigi rendszer busz elektronikai hálózatára való rákapcsolás.
Egy munkatársa mutatott neki egy hordozható kialakítást, ami saját akkus megoldással produkált hasonló kiépítést, viszont számára ezen rendszer által nyújtott teljesítmény kevés lenne, így engem kért meg (fogalmam nincs mi közöm is van hozzá, mert még csak nem is ilyen területen mozgolódom , de azért rákérdezés szintjét itt a fórumon még be mertem vállalni) kérdezzek már utána van-e lehetőség olyan rendszer kialakítására, ami saját tápellátással 6-8 órán keresztül bírja szuflával és memkártyáról/penről képes mp3 és társai lejátszására értelmesebb hangerő mellett hangszóró használatával (szóval nem fej/füllhallgatós megoldásokat keres) (egyéb iránt nem tudom nála mit takar az értelmes hangerő )
Gondolom akkucserés megoldás is játszik majd a 6-8 órás üzemidőt figyelembe véve.
read-only mode on the forum
-
AtHoS
nagyúr
válasz csaszi72 #196 üzenetére
Rákérdeztem, de városi közlekedési buszoknál ilyet alapból nem építenek be. Gondolom ezt a részét már lebeszélte a műhelyesekkel csak utána fordult hozzám.
Egyébként tovább dobtam irányába a topikban nemrég linkelt Pure Jongo S3X-et, hátha megtetszik neki
-
apholyon
aktív tag
-
AtHoS
nagyúr
Közben beszéltem barátommal, küldött át egy linket, amin egy általa elképzelt kialakítású cucc látható. Ilyet szeretne erősebb hangzással: Psyc Torre Bluetooth Tower Speaker
Rákérdeztem mostanáig milyen hangszórókat használt. Mondta, hogy olyat biztos nem fogunk találni sajátakksis kialakítással, mert 2 db Magnat 80/100-as kárpithangszórók vannak bedobozolva egy USB-s autórádióval egyetemben, amit max 30%-os hangerőn használt.
A kollégájának konzervdoboz nagyságú JBL hangszóró volt, talán 5W-os kialakítású, ami számára kevés lenne, szóval ettől jóval erősebbet szeretne.
Javasoltam, hogy ugorjon el Tesco-ba és ha éppen szerencséje lesz, akkor talán ki is próbálhatja Pure Jongo S3X-at, amivel azért sokkal előrébb lenne tapasztalatban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- AliExpress tapasztalatok
- Sorozatok
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Befagy az egész gép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest