Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
twi452
senior tag
Na közben kiderült a turpisság. Az app amivel lehet állítani ezt a wifi-s multiroom-os dolgot (+ mégegy saját zeneáruház) kavar bele. A törlése sem oldotta meg a gondot.
Ma nekiestem a nexusnak, hogy beállítsam a hangerő lépésközét amihez bootloader, root stb tökölés..mindegy szóval legyalultam a telefont tisztára. Nem raktam fel a hülye app-ot hozzá hanem ráerőltettem a bt keresést sikeresen és láss csodát nincs késés..minden egyből megy rajta
Úgyhogy azt el is felejtem gyorsan úgysem kell, csak maceraKözben még kiderült, hogy a T4X annyira nem jó cucc, nem szól szépen úgyhogy azt nem merem ajánlani.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest