Hirdetés
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- 2,5 gigabittel hasítanak a belépőszinten az új Asustor NAS-ok
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- Fürge és gazdaságos üzleti monitorral jelentkezett az EIZO
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Socket AM4
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen notebookot vegyek?
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
Új hozzászólás Aktív témák
-
twi452
senior tag
Egy apró kellemetlenség azért van vele, kicsit késik bt-n keresztül minden.
Úgy értem, hogy ha hangerőt változtatok vagy számot léptetek akkor úgy egy jó másfél mp-et simán gondolkodik rajta. A jam classichoz tudom csak hasonlítani, az azonnal reagál mindenre.Kábellel összedugva ez eltűnik úgyhogy a bt a ludas benne. Nem nagy dolog csak észrevehető könnyen.
A saját hangerőszabályzója nagyon finom lépésközökkel (szinte analóg módon) állítható szóval sokat kell nyomni ha valaki azon akarja állítgatni. Illetve lehet természetesen az app-ból is amit le kell tölteni hozzá.
Én egy nexus 5-öt használtam vele, sajnos a gyári hangerőszabályzó a droidon meg pont ellenkezőleg, hatalmasakat ugrik így ezzel a kis bt késéssel + a nagy hangerő ugrással azért rendesen meglepett amikor felnyomtam először, hogy miért ilyen halk xD
Azt nem tudom, hogy prémium márkák mennyire szólnak szebben vagy teljesebben.
Az én ízlésemnek egy kicsit túl sok a basszus (vagy kevés a többi)
De ezen lehet korrigálni a lejátszókban.Az ára az fura.. Ugye gyártó oldalon meg amazonon ez a 130 fontos ár.. külföldi teszteket olvasva meg sok helyen előjön, hogy igen ennyi az ára viszont csomó tescohoz hasonló üzletben féláron fut.
12-ért szerintem nem rossz, én be mertem kockáztatni az biztos, hogy a jam classic-ot meghallgatva utána nagyon furcsa volt

szerk:
és ezúton szeretném megköszönni apholyon sporttársnak amiért felhívta rá múltkor a figyelmet, tuti nem néztem volna körbe most se a tescoban ha nem árulta volna el múltkor
Új hozzászólás Aktív témák
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Delta Force (2024)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Óra topik
- Xbox Series X|S
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS i7-10610U MX330 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Precision 7560 27% 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- iPhone SE 3 2022 128GB gyári független szép gyári 95% akku
- Precision 5560 27% 15.6" FHD+ IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Logitech G29 SE Driving Force PC/PS4/PS5
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
De ezen lehet korrigálni a lejátszókban.