- Bemutatkoztak a be quiet! Light Base 500 szériás, kábeleket rejtő házai
- A Chieftec néhány terméke fehér köntöst öltött
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Egy fontos tényező akadályozhatja a csúcstechnológiás chipgyártást az USA-ban?
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Videószerkesztés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amazon Kindle
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
twi452
senior tag
Egy apró kellemetlenség azért van vele, kicsit késik bt-n keresztül minden.
Úgy értem, hogy ha hangerőt változtatok vagy számot léptetek akkor úgy egy jó másfél mp-et simán gondolkodik rajta. A jam classichoz tudom csak hasonlítani, az azonnal reagál mindenre.Kábellel összedugva ez eltűnik úgyhogy a bt a ludas benne. Nem nagy dolog csak észrevehető könnyen.
A saját hangerőszabályzója nagyon finom lépésközökkel (szinte analóg módon) állítható szóval sokat kell nyomni ha valaki azon akarja állítgatni. Illetve lehet természetesen az app-ból is amit le kell tölteni hozzá.
Én egy nexus 5-öt használtam vele, sajnos a gyári hangerőszabályzó a droidon meg pont ellenkezőleg, hatalmasakat ugrik így ezzel a kis bt késéssel + a nagy hangerő ugrással azért rendesen meglepett amikor felnyomtam először, hogy miért ilyen halk xD
Azt nem tudom, hogy prémium márkák mennyire szólnak szebben vagy teljesebben.
Az én ízlésemnek egy kicsit túl sok a basszus (vagy kevés a többi)
De ezen lehet korrigálni a lejátszókban.
Az ára az fura.. Ugye gyártó oldalon meg amazonon ez a 130 fontos ár.. külföldi teszteket olvasva meg sok helyen előjön, hogy igen ennyi az ára viszont csomó tescohoz hasonló üzletben féláron fut.
12-ért szerintem nem rossz, én be mertem kockáztatni az biztos, hogy a jam classic-ot meghallgatva utána nagyon furcsa volt
szerk:
és ezúton szeretném megköszönni apholyon sporttársnak amiért felhívta rá múltkor a figyelmet, tuti nem néztem volna körbe most se a tescoban ha nem árulta volna el múltkor
Új hozzászólás Aktív témák
- Elszipkázza az olvasókat a nagyobb weboldalaktól az AI
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Haditechnika, harcászat
- Synology NAS
- Formula-1 humoros
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Videószerkesztés
- EAFC 26
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HP EliteBook 650 G9 12. generációs i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD
- Eladó Macbook Pro mid-2019 i5 8GB RAM 256 GB tárhely 4 thunderbolt
- Lenovo ThinkPad E15 (20RD) i5 / 8 GB / 256 GB SSD / Full HD IPS
- új állapotó, Apple AirPods 4, 1 év garancia
- új, makulátlan állapotú, Apple iPad 11" 2025 128GB WiFi Ezüst, 1,5 év garancia
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S23 Kompakt csúcs, 120 Hz AMOLED, 50 MP Pro kamera 8/256 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest