Hirdetés
- A Corsair kontrollere egységesítheti ventilátoraink és világításunk szabályzását
- A Thermalright kicsit szolidabbá tette a Frozen Horizon szériás vízhűtéseit
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- A britek kormánya megnézte, hogy mire jó a Microsoft M365 Copilot
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Sziasztok!
Nem igazán találtam megfelelő topikot, talán ez áll legközelebb a felmerült probléma megoldásához.
Egy barátom buszvezetőként dolgozik és eddig egy autórádiót hangszórókkal hordozgatott magával sporttáskában, hogy vezetés közben zenét hallgasson (24V->12V elektronikával megspékelve)
A buszpark éppen cserén megy keresztül, ahol az új buszoknál már nem megoldható az eddigi rendszer busz elektronikai hálózatára való rákapcsolás.
Egy munkatársa mutatott neki egy hordozható kialakítást, ami saját akkus megoldással produkált hasonló kiépítést, viszont számára ezen rendszer által nyújtott teljesítmény kevés lenne, így engem kért meg (fogalmam nincs mi közöm is van hozzá, mert még csak nem is ilyen területen mozgolódom
, de azért rákérdezés szintjét itt a fórumon még be mertem vállalni) kérdezzek már utána van-e lehetőség olyan rendszer kialakítására, ami saját tápellátással 6-8 órán keresztül bírja szuflával és memkártyáról/penről képes mp3 és társai lejátszására értelmesebb hangerő mellett hangszóró használatával (szóval nem fej/füllhallgatós megoldásokat keres) (egyéb iránt nem tudom nála mit takar az értelmes hangerő
)
Gondolom akkucserés megoldás is játszik majd a 6-8 órás üzemidőt figyelembe véve.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Baszó Gép 9800x3d/9070XT
- Latitude 3450 14" FHD IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple Watch Ultra 3 - Titán Natúr / Titán Black 49 mm több szíjjal- bontatlan, 1 év Apple garancia
- Predator Helios Neo 16" QHD+ IPS i9-13900HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest