Hirdetés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- LG LCD és LED TV-k
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Samsung Galaxy Tab A 6 - fél kiló harminc, maradhat?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Sziasztok!
Nem igazán találtam megfelelő topikot, talán ez áll legközelebb a felmerült probléma megoldásához.
Egy barátom buszvezetőként dolgozik és eddig egy autórádiót hangszórókkal hordozgatott magával sporttáskában, hogy vezetés közben zenét hallgasson (24V->12V elektronikával megspékelve)
A buszpark éppen cserén megy keresztül, ahol az új buszoknál már nem megoldható az eddigi rendszer busz elektronikai hálózatára való rákapcsolás.
Egy munkatársa mutatott neki egy hordozható kialakítást, ami saját akkus megoldással produkált hasonló kiépítést, viszont számára ezen rendszer által nyújtott teljesítmény kevés lenne, így engem kért meg (fogalmam nincs mi közöm is van hozzá, mert még csak nem is ilyen területen mozgolódom
, de azért rákérdezés szintjét itt a fórumon még be mertem vállalni) kérdezzek már utána van-e lehetőség olyan rendszer kialakítására, ami saját tápellátással 6-8 órán keresztül bírja szuflával és memkártyáról/penről képes mp3 és társai lejátszására értelmesebb hangerő mellett hangszóró használatával (szóval nem fej/füllhallgatós megoldásokat keres) (egyéb iránt nem tudom nála mit takar az értelmes hangerő
)
Gondolom akkucserés megoldás is játszik majd a 6-8 órás üzemidőt figyelembe véve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Tőzsde és gazdaság
- Linux felhasználók OFF topikja
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- One mobilszolgáltatások
- Háztartási gépek
- Napelem
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Gumi és felni topik
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- További aktív témák...
- ASUS ROG Ally RC71L-NH001W. 512GB. SSD. AMD Ryzen Z1 Extreme. 16GB. LPDDR5X. RAM. CSERE IS.
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Macbook Pro 16" M4 PRO - 2025 gyártás, 14/20 mag, 24GB RAM, 1 TERA SSD, 2 ciklus - Apple garancia
- Macbook Pro 16" M1 MAX - 2022 gyártás, 10/32 mag, 64GB RAM, 1 TERA SSD - garancia (108)
- Macbook Pro 16" M1 PRO - 2022 gyártás, 10/16 mag, 32GB RAM, 512GB SSD - garancia (105)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest