- TCL LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Projektor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Peaceliker #14306 üzenetére
Akkor félreértettelek. Azt hittem azt hallod, amit Oluv is kihallott (az első 3 percet elég megnézni, ill. hallgatni) a Boost és a Boom esetén is. Előbbim van (ill. volt, mert valszeg átveszi az unokatesóm), azon tudtam tesztelni, és tényleg hallani.
" ... be-be szalad ezalá a tartomány alá, akkor csöng lesz."
Úgy érted csönd? Fura ...
Tényleg hallgasd meg a link-elt videót egy jó minőségű fülessel (!). Lehet mégis ezt hallottad.+ @carl18
Az, hogy adott hangszóró nem tud elég mélyre menni, azon nincs semmi meglepő. A Motion+ hangszóróm is fájóan kevés tud lenni, ha épp Hans Zimmer-t vagy az új Elvis film OST-jét hallgatom.Ajánlom mindkettőtök figyelmébe a Why So Serious -ben (sajna nem a legjobb minőség, de itt csak ezt tudom megosztani
) hallható mélyet 3:27-től pár másodperc erejéig. Ez nem olyan hangos, "tolakodó", mint a Get Low-ban, és itt mivel tényleg nem hallatszik abban a pár másodpercben semmi más (csak ez a velőtrázó mély), ezért nagyon hallatszik (izé: nem hallatszik), ha ezt egy hangkeltő nem tudja megszólaltatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- Update 10.08. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest