Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Peaceliker
üzenetére
Akkor félreértettelek. Azt hittem azt hallod, amit Oluv is kihallott (az első 3 percet elég megnézni, ill. hallgatni) a Boost és a Boom esetén is. Előbbim van (ill. volt, mert valszeg átveszi az unokatesóm), azon tudtam tesztelni, és tényleg hallani.
" ... be-be szalad ezalá a tartomány alá, akkor csöng lesz."
Úgy érted csönd? Fura ...
Tényleg hallgasd meg a link-elt videót egy jó minőségű fülessel (!). Lehet mégis ezt hallottad.+ @carl18
Az, hogy adott hangszóró nem tud elég mélyre menni, azon nincs semmi meglepő. A Motion+ hangszóróm is fájóan kevés tud lenni, ha épp Hans Zimmer-t vagy az új Elvis film OST-jét hallgatom.Ajánlom mindkettőtök figyelmébe a Why So Serious -ben (sajna nem a legjobb minőség, de itt csak ezt tudom megosztani
) hallható mélyet 3:27-től pár másodperc erejéig. Ez nem olyan hangos, "tolakodó", mint a Get Low-ban, és itt mivel tényleg nem hallatszik abban a pár másodpercben semmi más (csak ez a velőtrázó mély), ezért nagyon hallatszik (izé: nem hallatszik), ha ezt egy hangkeltő nem tudja megszólaltatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
) hallható mélyet 3:27-től pár másodperc erejéig. Ez nem olyan hangos, "tolakodó", mint a Get Low-ban, és itt mivel tényleg nem hallatszik abban a pár másodpercben semmi más (csak ez a velőtrázó mély), ezért nagyon hallatszik (izé: nem hallatszik), ha ezt egy hangkeltő nem tudja megszólaltatni.