- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- E-book olvasók
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab120
tag
válasz
Cyborg #13635 üzenetére
Köszi szépen!
Volt sima motion boom-om, de annál pl szerintem jobb volt az xb41/43.
A plus-szal vigyázni kell lakásban, mert 20%-nál már dübörög a szekrény😅
Nyilván részletgazdagságban nem Vifa/olufsen, de azok alsó hangon 3x ennyibe kerülnek, és nem hordozhatók igazán. Nem hiányzik abszolút a közép, szerintem teljesen rendben van, ráadásul az az eq, amit emberünk használ, nem is az igazi, plusz ahány teló, annyi beállítás már a gyári eq-ban is.
A tesztből is hallatszik, hogy Sonyhoz közel áll a hangképe /szerencsére/, ráadásul ami a Sonyk hangerejéből és basszusából hiányzott, az itt megtalálható. Sokkal tisztább a hangkép,mint bármelyik JBL esetében.
Aki folyamatos zenehallgatásra szánja lakásba, az nem lesz a szomszédok kedvence, itt tényleg igaz a marketing, hogy külső terepre termett.
Páran a youtube tesztekből kettőt vettetek elő a kb 30-ból, ahol nem annyira dícsérik, míg az összes többiben hüledeznek tőle, főleg ha az árát is mellé tesszük a tesztalanyoknak.
Én nagyon elégedett vagyok vele, a 80-100 ezret is megérné amúgy, főleg ha azt vesszük, hogy a versenytársak kb 120-tól indulnak, és elvéreznek.
Új hozzászólás Aktív témák
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest