Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
válasz
Cyborg #13399 üzenetére
Ma megérkezett a Motion Boom
Egyszer visszafordult a csomag, mert az amazon nem ír telefonszámot a csomagolása, de végül ideért. Elég csúnyán nézett a doboz, több helyen szakadt volt, de benne a speaker doboza nem sérült szerencsére.
Jobb, ha a cím 2. Sorában is feltüntetitek a telefonszámot, hogy a jövőben senki ne járjon így 🙂Nagyon tetszik a hangja, brutál jó a mély, de nem olyan JBL-es, tök szépek a magasak is mellé, amitől kicsit tartottam, hogy nem lesz elég magas benne, de nagyon jól szól. Felpattant Alan eq-ja is. Eminem- Killshot számán a Motion + elvérzett, de a Motion Boom lemegy olyan mélyre, hogy mindent hallani lehessen.
A külseje is tetszik, külön tetszik a fényes műanyag burkolat, ami ugyan sokkal gagyibb hatást kelt, mint a Motion+ bevonata, viszont sokkal könnyebb lesz tisztán tartani.
Összességében nagyon elégedett vagyok, ki akartam már régen próbálni a Boomot, ráadásul olcsóbb volt, mint a Motion+
Új hozzászólás Aktív témák
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest