Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsiz
őstag
válasz
carl18 #13359 üzenetére
Értem én... De értsd meg te is, hogy mikor nem süt rá a nap, akkor is ezt csinálja. A múltkoriban bent a házban is, mikor fűtés sem ment, az ablak meg északi úgyhogy sose süt be a nap rajta. Lehet, hogy magától a használattól melegszik túl benne valami. Passz, csak találgatok. De abban majdnem teljesen biztos vagyok (nyilván kizárni csak cserével lehetne, de szerintem felesleges), hogy hiába példálózol az akkisval meg a max 40 fokkal, itt nem az akkumulátor a probléma. A gyártó azért írja le, mert Amerikában berakják a macskát is fürdetés után száradni a mikróba, és utána a gyártó a hülye... Nagy valószínűséggel nem fog felrobbanni, kigyulladni egy Li akku csak mert valamivel 40 fok felett használod, persze előfordulhat és a gyártó így le is védte magát ezekre az esetekre. Nekem sem ez az első akkumulátoros cucc az életemben.
De mivel itt úgy néz ki, hogy nem fogunk előrébb jutni annál, hogy tegyem árnyékba, ezért hanyagoljuk is a témát. Béke.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- GTA V
- Vezetékes FEJhallgatók
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Gigabyte GA-F2A88XM-D3HP Alaplap + AMD A10-7800 Radeon R7 + 2x4GB ADATA DDR3 RAM
- iPhone14 Pro Max Független , dobozában , Alza Garancia
- Eladó 2tb szerver hdd több db
- OUTLET Áron - Steelseries, Razer, Logitech, Corsair - Számlával, Garanciával, Mélyen ár alatt!
- Samsung Galaxy S25 Ultra, 12/512, ezüstkék titán
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest