Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #12848 üzenetére
A Youtube linket azért mutattam, mert kíváncsi voltam felismeri-e valakit a zenét.
Szerintem a youtube minősége még simán vállalható.
Én Inkább a magnó kazetták hangminőségétől megyek falnak, ez az ami mai szemmel számomra abszólut "Borzalmas" Kategória.A Számítógépen ha youtubon zenét hallgatok, a youtube videók mondjuk egy részt a videóklip miatt fealingesebb. Nyilván ott is nagy a szórás, néhány klip hangminősége például kritikán aluli.
A Youtube hangtömörítése 128kb/44hz, én is mikor gyerek voltam és zenét hallgattam arra jöttem rá ez alatt már jelentősen érzi az ember a hangminőség romlást.
Nekem egy Sony LBT 709-es hangfal rendeszerem, van átlagban erről megy itthon a zene. Szerintem teljesen jó, hobbi zenehallgatásra filmet/sorozatot nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest