Hirdetés
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Akadozásmentesítő csúcskiterjesztést kapott a Vulkan API
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
#12185Pocee
Üdvözlet!
Talán az kezd előregedni.
Nekem a eredeti D Fine 14 órát ment 52% hangerő mellet.
Jelenleg tudomásom szerint a Bestbuy hangszóró az Anker Motion Boom ami az Xtreme/Dfine Ligájában harcol elég szép eredményel.
A D Fine 2+ sajnos Alan testjében is 2 óra 9 percet ment max hangerőn, ami számomra nem túl bízalom gerjesztő.
A Motion Boom meg 6 órát elmegy csútka hangerőn, ami akkár hogy is nézzük 3X különbség.
Nekem a D Fine Plus van még fekete pénteken vásároltam elég kihagyhatatlan árazáson. Remek hangszóró, ameddig meg nem unom én se cserélem le. De ha most venném kéne szerintem a Motion Boom mellet raknám le a voksomat.
Bár az biztos eddig a D Fine+ is rengeteg helyzetben megállta a helyét.
Még úgy hogy jó ideje meg van is képes meglepetést okozni.
Sarokba rakva még én is meglepődök ez a kis doboz hogy képes ilyen hangzásra.
Dockin D Fine Plus (Max Volume)(+ Igen a átlag embert csak a JBL_t ismeri, de jelenleg azért már van konkurenciájuk töredék áron és közel azonos minőséget produkálva)
#12166<Adamsky>
Hát egy nagyon régi havernak volt ilyenje, aztán elcseréltem vele egy nekem fölösleges portékára.
De tény pénzt nem adnák érte, vagy valami potom összeget.
Igazság szerintem nem volna ez olyan rossz hangszóró, csak valahogy a gyártás előtte tesztelés hangolás valszeg kimaradt.
Szerintem csak összedobták egy dobozba, szólni szól és majd veszi mert a sok youtuber/influenszer csinálja róla a videókat.
Az hogy gyakorlatban mit teljesít a konkurenciához képest meg teljesen másodlagos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Villanyszerelés
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam topic
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- LEGO klub
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- DELL Thunderbolt TB16 Dock (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi