Hirdetés
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
#12185Pocee
Üdvözlet!
Talán az kezd előregedni.
Nekem a eredeti D Fine 14 órát ment 52% hangerő mellet.
Jelenleg tudomásom szerint a Bestbuy hangszóró az Anker Motion Boom ami az Xtreme/Dfine Ligájában harcol elég szép eredményel.
A D Fine 2+ sajnos Alan testjében is 2 óra 9 percet ment max hangerőn, ami számomra nem túl bízalom gerjesztő.
A Motion Boom meg 6 órát elmegy csútka hangerőn, ami akkár hogy is nézzük 3X különbség.
Nekem a D Fine Plus van még fekete pénteken vásároltam elég kihagyhatatlan árazáson. Remek hangszóró, ameddig meg nem unom én se cserélem le. De ha most venném kéne szerintem a Motion Boom mellet raknám le a voksomat.
Bár az biztos eddig a D Fine+ is rengeteg helyzetben megállta a helyét.
Még úgy hogy jó ideje meg van is képes meglepetést okozni.
Sarokba rakva még én is meglepődök ez a kis doboz hogy képes ilyen hangzásra.
Dockin D Fine Plus (Max Volume)(+ Igen a átlag embert csak a JBL_t ismeri, de jelenleg azért már van konkurenciájuk töredék áron és közel azonos minőséget produkálva)
#12166<Adamsky>
Hát egy nagyon régi havernak volt ilyenje, aztán elcseréltem vele egy nekem fölösleges portékára.De tény pénzt nem adnák érte, vagy valami potom összeget.
Igazság szerintem nem volna ez olyan rossz hangszóró, csak valahogy a gyártás előtte tesztelés hangolás valszeg kimaradt.
Szerintem csak összedobták egy dobozba, szólni szól és majd veszi mert a sok youtuber/influenszer csinálja róla a videókat.
Az hogy gyakorlatban mit teljesít a konkurenciához képest meg teljesen másodlagos.
Új hozzászólás Aktív témák
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Háztartási gépek
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest