Új hozzászólás Aktív témák

• carl18

addikt

válasz Pocee #12189 üzenetére

#12185Pocee
    Üdvözlet! :)
    Talán az kezd előregedni.
    Nekem a eredeti D Fine 14 órát ment 52% hangerő mellet.
    Jelenleg tudomásom szerint a Bestbuy hangszóró az Anker Motion Boom ami az Xtreme/Dfine Ligájában harcol elég szép eredményel.
    A D Fine 2+ sajnos Alan testjében is 2 óra 9 percet ment max hangerőn, ami számomra nem túl bízalom gerjesztő.
    A Motion Boom meg 6 órát elmegy csútka hangerőn, ami akkár hogy is nézzük 3X különbség.

Nekem a D Fine Plus van még fekete pénteken vásároltam elég kihagyhatatlan árazáson. Remek hangszóró, ameddig meg nem unom én se cserélem le. De ha most venném kéne szerintem a Motion Boom mellet raknám le a voksomat.
    Bár az biztos eddig a D Fine+ is rengeteg helyzetben megállta a helyét. :U
    Még úgy hogy jó ideje meg van is képes meglepetést okozni.
    Sarokba rakva még én is meglepődök ez a kis doboz hogy képes ilyen hangzásra. :R
    Dockin D Fine Plus (Max Volume)

(+ Igen a átlag embert csak a JBL_t ismeri, de jelenleg azért már van konkurenciájuk töredék áron és közel azonos minőséget produkálva)

#12166<Adamsky>
    Hát egy nagyon régi havernak volt ilyenje, aztán elcseréltem vele egy nekem fölösleges portékára. :) De tény pénzt nem adnák érte, vagy valami potom összeget. ;]

Igazság szerintem nem volna ez olyan rossz hangszóró, csak valahogy a gyártás előtte tesztelés hangolás valszeg kimaradt.
    Szerintem csak összedobták egy dobozba, szólni szól és majd veszi mert a sok youtuber/influenszer csinálja róla a videókat.
    Az hogy gyakorlatban mit teljesít a konkurenciához képest meg teljesen másodlagos. :B

Új hozzászólás Aktív témák