Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jarod1
veterán
válasz
ProdyG #11925 üzenetére
Nos, a családban a teljes flip széria megvan, én az 1 -es el kezdtem, bár annak még nem microusb-s volt a tápja, még mindig szól ,bár az akksija már nem a régi.
Nekem sokáig a flip3 volt, jól szólt és könnyen hordozható volt, nem foglalt nagy helyet,
aztán cégtől kaptunk Karácsonyra Flip4 et..ez kicsivel nagyobb lett és jól szól,
A laptop hangszóróknak is ez használom.
rendeltem hozzá kemény tokot amibe kábel és akár töltő is belefér
Flip5 az megint nagyobb lett 1 kicsivel, de vezeték nélkül a 4 es el már nem tudod összekötni.
Charge okat nagynak találom a hordozgatásra.
a JBl alkalmazással a Firmware-t tudod frissíteni ha megjelenik vmi új de ez szinte az összes új JBL es cuccra vonatkozikZenéket is ezen hallgatom, Vízálló
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Robotporszívók
- Nők, nőügyek (18+)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Ingatlanos topic!
- Sorozatok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 6700K , RTX 2060 , 16GB DDR4 , 256GB m.2 , 500GB HDD
- Használt Intel I5-12600K
- Csere-Beszámítás! Mint az új! PS5 Dualsense Edge Kontroller! Gari: 2027.07
- Töredék áron! Csere-Beszámítás! DJi Air 3 Fly More Combo RC2! Garancia: 2027.09.27!
- Csúcskategóriás ROG Zephyrus M16 Gamer Laptop (i9, RTX 3070 Ti) Makulátlan Állapotban!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Elegáns Midnight dizájn, megbízható teljesítmény 100%-os akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest