- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
borbar #11806 üzenetére
Jól értelek, hogy a promókód használata "ledobja" az Áfa-t?
No, ez érdekes. Nagyon érdekes ...
Én most egyhamar tuti nem rendelek semmit, de ha te esetleg megtennéd, akkor nem akarnád kipróbálni, hogy ilyenkor mi történik?Én arra tippelek, hogy ez bug.
Kipróbáltam: 2db kábel & 2db Motion+ mindenféle hókuszpókolás nélkül (az "ADMITADB11" nálam nem működik): 177,04$.
Amint kiveszek egy kábelt a csomagból, megjön az Áfa, és ... 218,91$ lesz a vége.A cseh címből, hogy lesz magyar? Bocsi, ha már volt / írtad, de ez nekem most nincs meg
" ... hiába tud aptX-et ... " - nekem Win10 alatt azt írja, hogy aptX LL-t is tud. Viszont nincs cuccom, amivel ki tudnám próbálni. Plusz nekem ez annyira nem is fontos. Ha, az lenne, akkor lehet vennék egy komolyabb bt. adót, és tennék egy próbát (optikán keresztül) ...
Amennyiben tényleg tudja az aptX LL-t, az egyfelől kuriózum, másfelől az már elég kellene, hogy legyen kb. mindenre a hardcore gamer-kedéstől innen.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- iPhone topik
- Gurulunk, WAZE?!
- EAFC 26
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3461, 96% Akkumulátor
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest