Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
borbar #11806 üzenetére
Jól értelek, hogy a promókód használata "ledobja" az Áfa-t?
No, ez érdekes. Nagyon érdekes ...
Én most egyhamar tuti nem rendelek semmit, de ha te esetleg megtennéd, akkor nem akarnád kipróbálni, hogy ilyenkor mi történik?Én arra tippelek, hogy ez bug.
Kipróbáltam: 2db kábel & 2db Motion+ mindenféle hókuszpókolás nélkül (az "ADMITADB11" nálam nem működik): 177,04$.
Amint kiveszek egy kábelt a csomagból, megjön az Áfa, és ... 218,91$ lesz a vége.A cseh címből, hogy lesz magyar? Bocsi, ha már volt / írtad, de ez nekem most nincs meg
" ... hiába tud aptX-et ... " - nekem Win10 alatt azt írja, hogy aptX LL-t is tud. Viszont nincs cuccom, amivel ki tudnám próbálni. Plusz nekem ez annyira nem is fontos. Ha, az lenne, akkor lehet vennék egy komolyabb bt. adót, és tennék egy próbát (optikán keresztül) ...
Amennyiben tényleg tudja az aptX LL-t, az egyfelől kuriózum, másfelől az már elég kellene, hogy legyen kb. mindenre a hardcore gamer-kedéstől innen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vízpart, vakáció és hardverek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hálózati / IP kamera
- Milyen videókártyát?
- Nintendo Switch
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest