- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- RISC-V-re is portolja a CUDA-t az NVIDIA
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
borbar #11806 üzenetére
Jól értelek, hogy a promókód használata "ledobja" az Áfa-t?
No, ez érdekes. Nagyon érdekes ...
Én most egyhamar tuti nem rendelek semmit, de ha te esetleg megtennéd, akkor nem akarnád kipróbálni, hogy ilyenkor mi történik?Én arra tippelek, hogy ez bug.
Kipróbáltam: 2db kábel & 2db Motion+ mindenféle hókuszpókolás nélkül (az "ADMITADB11" nálam nem működik): 177,04$.
Amint kiveszek egy kábelt a csomagból, megjön az Áfa, és ... 218,91$ lesz a vége.A cseh címből, hogy lesz magyar? Bocsi, ha már volt / írtad, de ez nekem most nincs meg
" ... hiába tud aptX-et ... " - nekem Win10 alatt azt írja, hogy aptX LL-t is tud. Viszont nincs cuccom, amivel ki tudnám próbálni. Plusz nekem ez annyira nem is fontos. Ha, az lenne, akkor lehet vennék egy komolyabb bt. adót, és tennék egy próbát (optikán keresztül) ...
Amennyiben tényleg tudja az aptX LL-t, az egyfelől kuriózum, másfelől az már elég kellene, hogy legyen kb. mindenre a hardcore gamer-kedéstől innen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robot fűnyírók
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- E-roller topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Milyen videókártyát?
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- További aktív témák...
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest