- Milyen egeret válasszak?
- Raspberry Pi
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPad topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
apple-tokok #10597 üzenetére
Üdv!
Milyen az attól függ milyen hangszóróról van szó?
-
apple-tokok
újonc
Sziasztok, max 3 fő önkéntes tesztelőt keresnék cikk íráshoz, termékért cserébe.
3 darab bluetooth hangszóróról kellene készíteni egy-egy szépen összerakott, alapos tesztet.
Részletekért privátban... -
Bandoras
csendes tag
Sziasztok!
Ha már volt, akkor elnézést kérek...
Van valakinek tapasztalata az alábbi Aldis hangszóróval?Medion life p67032
Köszönettel, András
-
carl18
addikt
-
carl18
addikt
üdvözlet!
Rég jártam itt gondolom posztolok.
Szóval volt a régi de neves és drága Vifa Helsinky. Még pár éve itt beszéltünk arról ezért az árért valszeg hosszabb az élet tartalma is?
Úgy látszik másfél év alatt kifingott, szóval mondhatjuk ez se egy életbiztositás.412. A VIFA is gyárt ilyen kis hordozható bluetooth-ot. De mi hajtja!
Hangszórójavitás Leventéhez jutott egy Vita Helsinky. Úgy látszik a Drága termék se tartosabb, szóval innen belegondolva van olyan hangszóró a piacon amit ha használnak kibir 5-10 évet?
Minden esetre a Garancia idejéből ki lehet kalkulálni mennyire megbizható egy cég. -
gorje
senior tag
Sziasztok!
kb 10e Ft-ig mit ajanlanatok ami "egykezes", ilyen munkaban ide oda rakom es hallgatom celra kellene elsodlegesen. -
Gügü
csendes tag
válasz
Jarod1 #10587 üzenetére
Nincs maximumon a hangerő, de ha maxra tolom, akkor erősebb ez az alap zaj. Ha leveszem minimumra akkor eltűnik. A sistergés folyamatos kb. 5-7 percig azután eltűnik. Szerintem a bluetooth adapter alapzaja. Csak egy ilyen ár cédulával rendelkező hangszórónál, ez picit kellemetlen. Még nem frissítettem, de a harman oldalán nem is találtam meg ezt a típust.
-
Gügü
csendes tag
Sziasztok!
Vettem 2 napja egy Harman Kardon Go & Play hangszórót, és alap helyzetben amikor nem küldök rá zenét, akkor ad egy "sistergős" alapzajt. Olyan mintha tápzavar lenne, de ha nincs bedugva a tápegység, akkor is hallani.
Esetleg van ilyen tapasztalata másnak is? Lehet ezzel valamit kezdeni? Vagy ez valami hiba lehet!
Direkt raktam mellé egy Sony MCV-11-est, és egy Samsung AKG VL351-es Mutiroom hangszórót, de azok nem csinálják ezt!
-
geryboro
senior tag
*Kellemes ünnepeket és Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!*
-
tokyo2
tag
válasz
<Adamsky> #10577 üzenetére
Igen én írtam, nagyobb hangszóró benyomását kelti a stormbox hangban, olyan mintha egy fadobozt egy műanyag dobozzal hasonlítanék össze. Teltebb ,simább bár talán magasban gyengébb mint a go. Mondjuk én a Stormbox microt kerékpározáshoz vettem, kb. direkt arra van kihegyezve /gumipánt a kormányra./ Az Uboom persze egy másik liga, ott a 24w nem hazudik. Persze, ha most a 38$ vs. 45Eurot nézem akkor az Uboom messze többet nyújt hangban és talán minőségben is, kevesebb pénzért. Az Erfün-ök akku ideje mindkettőnek nagyon jó, kb. használattól függően 10-14 óra.
-
Dinter
addikt
Blitzwolfon ezt a "power on" stb hangot ki lehet kapcsolni valahogy?
-
tokyo2
tag
Megjött az Earfün Uboom, hangilag szenzációs a maga 24W-val, minőség rendben, akkuidőt majd írok. Ezért a 38$-ért és UPS szállítás ingyenesen EU-ból 1 hét alatt, tényleg jó vétel.Köszönöm akik a csoportban az EarFünt javasolták, most már van Go, Uboom, egy Tribit Stormbox micro és egy JBL extreme2
. Most ne ajánljatok már többet
-
B1T3
Topikgazda
válasz
Nemeth1986 #10570 üzenetére
Hangzásban nem tud többet a Boombox, viszont mivel kifejezetten kültéri használatra van tervezve (igaz, már a HK Onyx 6 is vízálló), azért kevésbé vész el a hangja, ha nagyobb nyílt teret kell lefednie.
Ha azt én keretem ekkora lenne, biztos vagyok benne, hogy a Boombox helyett inkább a Partybox 100 felé kacsintgatnék, bár az meg nem vízálló, így ha strandoláshoz is kell, akkor mondhatni ki is van lőve. -
Jarod1
veterán
válasz
Nemeth1986 #10570 üzenetére
A Boombox on van USB csati amivel pl grillezésnél tudsz tölteni mobilt róla, valamint vezeték nélkül össze tudsz kapcsolódni más JBL es termékkel(akár 100 at is) ez tud szteróban üzemelni ha 2 van,
kijött már a boombox2 is ,,EZ 5 KgAz onyx elegánsabb inkább csak otthoni használatra van, bár ez is hordozható
de nincs usb csati,
( pont most fogok rendelni egy ismerősnek 100 eu ért)
ez 3 kg -
Nemeth1986
friss újonc
Kedves csopitagok :)
2 termék között vacilálok.
Az egyik Hk onyx studio 6 (most 55ezer),a másik boombox (most akciós) 85e-ért.
Tud boombox 30ezerrel többet? Igazából kültéri használat lenne..alkalomszerűen,egy-egy grillezés vagy strand.
Köszi a helpey -
Ajatollah
csendes tag
Sziasztok!
Lakáson belüli használatra szeretnék bt-s vagy wifi-s hangszórót, mobilról szólaltatnám meg, az akkumulátor feleslegesnek tűnik. Ez ilyen másodlagos hangforrás lenne az asszonynak. Mi a best buy ~ 20 ezerig?
-
Dinter
addikt
Sziasztok!
Megjött a Blitwolf AA-WM1-em. Viszont a telefonom nem látja bluetoothon, a laptopom igen. Ezeknél lehetnek kompatibilitási problémák?
-
Zizi123
senior tag
Mi az altalanos velemeny az IKEA Symfonisk hangszorokrol a hangminoseggel kapcsolatban? Igen tudom, hogy ez nem bluetooth-os, de legalbb vezeteknelkuli. (is)
-
marquuard
veterán
Earfun Uboom: Járattam egy jó hétig. A konklúzió az, hogy semmi szükségem nincsen az indoor módra. Rögtön át is nevezném "JBL Flip" módra, mivel ehhez hasonlítható egy-az-egyben, viszont a Flip még ennél is puffogósabb. Szóval az indoor mód jókora darabot levág a magas és közepes tartományból, ellenben búghatnak a mélyek. Azt mondanám, hogy ez nagyon szép hangkép, mindaddig amíg outdoor-ra nem kapcsolok, ahol kinyílnak a zenék, műfajtól függetlenül. És egyértelmű az is, hogy a stúdióban nem a Uboom indoor módjára rögzítenek zenéket, túl sok a mély és lapos a föle.
A Uboom kétségek nélkül design és ár-érték bajnok, senki ne tartson a gagyi nevétől. Azonnal reagál a módok váltásakor, így hamar ki lehet választani az ízlésnek megfelelő módot, amit meg is jegyez. Szerintem 30% körül járatom a hangerőt (ami egy ekkora helyiségben már határeset is), kifogástalan a hangzása. A felső negyedben nyilván elfogynak a mélyek és ugrik a szép balansz, de ez már fizika. Egyértelműen szebbet tud, mint az itthoni Flip 5.
-
Jarod1
veterán
Üdv , használ valaki HK Onyx 6 ot? Megér az 100 eurót?
-
espi38
őstag
válasz
tranceplanet #10557 üzenetére
Én hittem mindenkinek, csak nem akartam ennyi pénzt kiadni egy boxért, de aztán segített "Jezuska" is, így könnyebben rábólintottam a dologra.
Szenzációs egy ládika. -
espi38
őstag
Sziasztok!
Aki partyboxot akar venni, az ne nézelődjön tovább feleslegesen, jbl partybox 100at vegyen.
Sok hangfalat meghallgattam, de egyik sincs közelében minőségileg. Kültéren is annyira tisztán szól, ráadásul a mélyeket is ugy szórja hogy ha nem hallja az ember a saját fülével el se hiszi.
Nem olyan hangos mint szerettem volna de a hang tisztasága és a mélyhangok megszólalása mindent visz.
Nem véletlen kerül ennyibe.
-
tokyo2
tag
válasz
apholyon #10554 üzenetére
Szia, ha nem karácsonyi ajándék és ráér utána is és mehet a megbízható külföldi beszerzés, akkor ezeken a linkeken elég ütős karácsonyi akciók vannak 10k körüli hangszórókból:
[link] Earfun Uboom 24W
[link] Tribit MaxSound Plus vagy XSound Go pénztárca függő.
Ezek mind ár/érték bajnokok, főleg így akcióban. -
apholyon
aktív tag
Sziasztok!
Megpróbálom itt is
Tudtok esetleg Best Buy BT hangszórót kb. 10k-ig? Ajándékba lenne, telekre, tehát hordozható kellene. Eddig ezeket néztem:
Proda PR-2C vélhetőleg ár/érték bajnok, de az a 2 órás üzemidő...
Proda PS-22 esetleg, bár van róla bőven negatív vélemény
JBL GO 2 eléggé felhype-olt, de azért a JBL gondolom annyira rossz nem lehet...Bármi egyéb, amit érdemes fontolóra venni?
-
espi38
őstag
Sziasztok!
Most az ediginél a Sharp PS929 bluetooth hangszóró 36 ezer ft, esetleg hallgatta már valaki?
180Wot ír a leírása, csak nem tudom kideriteni hogy ez a szám RMSre vonatkozik vagy zeneire? -
<Adamsky>
nagyúr
Két Anker ill. Soundcore infó:
Valamilyen számomra is rejtélyes okból fakadóan az egyes Soundcore termékeknek máshogy néz ki az EQ-ja. Pl. a Life Q30-nál látszik az egyes (EQ) sávok kiemelésének v. épp tompításának az értéke, és lehetőség van több custom EQ használatára is. Írtam, ill. írni fogok nekik, hogy ezt a fícsört implementálják már a Motion+ -ba is.
Megjelent a Soundcore 3.
-
carl18
addikt
válasz
Devilstudio #10548 üzenetére
Üdv!
A JBL Charge 2+ 2 fajta pollaritással jelent meg, az egyik verzióban forditva van bekötve a negativ és pozitiv szakasz. Vásárlás előtt meg kellet volna tudni az akku amit vásároltál pontosan milyen verzióhóz jó például.
99% az esély hogy amit leirtam az a gondja....Megnéztem a videót, és szerintem valami gond lehet az új akkuval.
A másik opció hogy lehet a hangszóró az alaplap valóban elromlott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Raspberry Pi
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Horgász topik
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest