Hirdetés
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #10362 üzenetére
Szerintem a súly úgy lett könyebb ahogy irtam hogy a boritás anyaga mindegyik szinte megváltozott, a tetején az a vékony boritás is kicsit vékonyabb lett és csillámlik.
Az oldalsú gumilemez is cserélve lett valami karcálló anyagra, és rácsok anyaga is változott. Körömmel kocogtatva más a kongása, főként egyből feltünt hogy változott mert más a hangszóró fogása is.
De ez a rezonálás elég ritka, az egyetek 1%-ban jön elő. Amazonon olvastam még régen hogy más is irta ezt a problémát.
Megbontani nem fogom akkor bukom a garanciát. Irtam nem az összeszerelés minősége a gond, hanem az a anyag egy adott freqvenciát rezonál. Ezért cserélték le, és az új D Fine plusz nem csinálja ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Napelem
- Háború Izraelben
- Mesterséges intelligencia topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Dell notebook topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tölthető a Battlefield 6 nyílt bétája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- További aktív témák...
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest