Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• havri1

félisten

Megvan a Plantronics Explorer 500.

Nagyon minőségi darab. Anyaghasználat, összeszerelés, funkciók, és maga a minőség, úgy összkép, csillagos 5.
    Csomagolás a megszokott, alapos, igényes, képek lentebb.
    Tartozék: Headset, 1 szilikon bizbasz, egy műanyag fülkampó, egy univerzális USB kábel (mágnesen, övre csipeszelhető, tartja a headsetet - értelmetlen sztem), és egy nagyon jó minőségű auzós töltő. 10-30V, és tudja is, mert buszban használom 8az előző ugyanilyen), az 29V körül tölt, bírja 4 éve.
    Használati utasítás, van magyar nyelv is, és egy biztonsági leírás.

Bekapcsolás után párosodik, majd nyelv választás. Angol, német, orosz és még valami, nem ismertem fel, magyar sajnos nincs.
    Egy női hang értesít a fontosabb dolgokról, minden bekapcsolásnál. Töltöttség (beszélgetésre vetítve), és a telefon kapcsolódása (1-2).

Bejövő hívásnál a csengés elmarad, helyette egy incoming call szöveg hallható, nagyon kellemes női hangon. Gyakorlatilag ez a csörgés. 1 gombnyomás a headseten, telefonon fogadva, automatikusan is megtörténhet.
    Tökéletes a hangminőség! Alapból 50%-ra tette a hangerőt, nekem pont elég. Egyenletes, gyönyörű tiszta a hang. Ha a hívó és a fogadó készülék is tudja a HD-t, és lefedettség tekintetében +, akkor egy élmény a beszélgetés.
    Haverral teszteltem, nagyon elégedett volt a minőséggel másik oldalról is. HD oda vissza átmegy.
    VOIP még nincs tesztelve, később írok róla (MobilVOIP, Viber, FB Messenger).

Úgy van ahogy sejtettem, ha kimegyek a hatótávolságból, szétkapcsol, újra hatótávba érek, automatikusan összekapcsol, értesít róla a női hang.

Teljes feltöltött állapotban bekapcsoláskor 7 óra beszélgetési időt mond.

Képek

Ha bárki meg szeretné hallgatni, privátban adok elérhetőséget.

Új hozzászólás Aktív témák