Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
Megvan a Plantronics Explorer 500.
Nagyon minőségi darab. Anyaghasználat, összeszerelés, funkciók, és maga a minőség, úgy összkép, csillagos 5.
Csomagolás a megszokott, alapos, igényes, képek lentebb.
Tartozék: Headset, 1 szilikon bizbasz, egy műanyag fülkampó, egy univerzális USB kábel (mágnesen, övre csipeszelhető, tartja a headsetet - értelmetlen sztem), és egy nagyon jó minőségű auzós töltő. 10-30V, és tudja is, mert buszban használom 8az előző ugyanilyen), az 29V körül tölt, bírja 4 éve.
Használati utasítás, van magyar nyelv is, és egy biztonsági leírás.Bekapcsolás után párosodik, majd nyelv választás. Angol, német, orosz és még valami, nem ismertem fel, magyar sajnos nincs.
Egy női hang értesít a fontosabb dolgokról, minden bekapcsolásnál. Töltöttség (beszélgetésre vetítve), és a telefon kapcsolódása (1-2).Bejövő hívásnál a csengés elmarad, helyette egy incoming call szöveg hallható, nagyon kellemes női hangon. Gyakorlatilag ez a csörgés. 1 gombnyomás a headseten, telefonon fogadva, automatikusan is megtörténhet.
Tökéletes a hangminőség! Alapból 50%-ra tette a hangerőt, nekem pont elég. Egyenletes, gyönyörű tiszta a hang. Ha a hívó és a fogadó készülék is tudja a HD-t, és lefedettség tekintetében +, akkor egy élmény a beszélgetés.
Haverral teszteltem, nagyon elégedett volt a minőséggel másik oldalról is. HD oda vissza átmegy.
VOIP még nincs tesztelve, később írok róla (MobilVOIP, Viber, FB Messenger).Úgy van ahogy sejtettem, ha kimegyek a hatótávolságból, szétkapcsol, újra hatótávba érek, automatikusan összekapcsol, értesít róla a női hang.
Teljes feltöltött állapotban bekapcsoláskor 7 óra beszélgetési időt mond.
Ha bárki meg szeretné hallgatni, privátban adok elérhetőséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Automata kávégépek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Yettel topik
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Mikrotik routerek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest