Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Bluetooth hangszórók
- Hobby elektronika
- Azonnali fotós kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Mini PC
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sfi
tag
Na akkor egy pár mondat M70-es ügyben:
Hétfőn megvettem, mivel szinte mindenki jót írt róla, és hát végül is ezért olvasok itt már hetek óta...
Kezdem a pozitív dolgokkal: Nagyon szép, könnyű, könnyen csatlakozik, két nap tapasztalat után szerintem az akksija is jól viselkedne. Én ezt a zsebbe rakós megszakadást nem tapasztaltam egyszer sem (be is b@szna, ha fél méter távolság meg egy négy milliméter vastag vászon működésképtelenné tenné), szerintem ez inkább teló testhez érés probléma lehet, bár laikus vagyok ebben a témában. Nekem még a panel lakásban sétálás sem zakkantotta meg, ennek ellenére elég szánalmas a hatótávolság, olyan 6-7 méter, és annyi. Nekem előtte Nokia BH-110-em volt, autóban telefonálás közben többször leparkoltam, a telót a kocsi tartójában felejtettem, és olyan 25-30 méter séta után (nem vicc) kezdett el sisteregni, jelezve, hogy forduljak vissza a telóért...
Szóval ahhoz képest ez szánalmas, ez akkor sem elfogadható, ha háromszor annyi ideig bírja az akksi, és fele akkora méretű/súlyú...Na akkor jöjjenek a negatív tapasztalatok(ezek voltak a pozitívak
) :
Ez a szüntelen pofázás a sírba visz, mikor a fülin lévő gombbal fogadom a hívást, még ugat vagy két mondatot, közben a vonal túlsó végén már türelmetlenül hallóznak...
A hívás befejezése utáni néma csend is borzasztó idegesítő, minden alkalommal megnézem, hogy biztos vége?
De ami végképp használhatatlanná teszi, az az, hogy mindenki panaszkodik a túloldalon: Iszonyatosan hangos, éles, torz, túlvezérelt a hangom! Mindenki azzal kezdi, ú nagyon rossz a vonal, elmondanám még egyszer?(biztos cseppet sem vagyok ilyenkor ideges...) De hát végül is mit akarok, csak nyócezer vót...Szóval szerdán vissza is vittem a boltba, ahol hála istennek végtelenül segítőkészek. Kipróbáltuk másik M70-et, ugyanilyen szar, az M90-el és egy kihangosítóval tökéletes(amúgy Xperia M2 a telóm)
Rendeltek még egy Jabra Talk-ot, és el kell döntenem, hogy megpótolom még 2400-al és M90, vagy a Jabra. De ezek után nem sok bizalmam van ezzel a márkával tovább kísérletezni....Szóval ennyi. Aki ilyenen gondolkodik, annak az én tanácsom: NE!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest