Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
viktorhmv #3192 üzenetére
Na, rákerestem és a következőt találtam:
1. a telepítőt Vista kompatibilitás üzemmódban futtasd (tehát először uninstall)
2. a DX9-et tedd fel a DVD-ről (ha nincs rajta, töltsd le)
3. futtasd a játékot XP kompatibilitás módbanTehát csak az utolsó pont nem elég. Először próbáld meg feltenni a DX9-et, majd ha nem jön be, kezd elölről az 1. ponttal.
-
Esélytelen.
Minimum System Requirements:
CPU: Pentium 4 2.4GHz Single Core processor
System RAM: 1GB
Video Card: Direct X 9.0c compliant video card with 128MB RAM (NVIDIA 6600 or better/ATI X1300 or better, excluding ATI X1550).
Sound Card: 100% direct X 9.0c compatible sound card
Hard disc space: 8GB free spaceTöbbieknek: a CD kulcsot próbáljátok meg beregisztrálni a STEAM-be, mert nekem soha semmi bajom nem volt a STEAM-es változattal. Persze nem biztos, hogy a STEAM engedi, de pl. a dobozos Prey-emet engedte beregisztrálnom.
-
BIOSHOCK ACTIVATION REVOKE TOOL
Aktíváció hatálytalanító eszköz. Végre valami lépés a felháborodások hatására.
-
válasz
Winner_hun #1448 üzenetére
Steam-en keresztül lehúzható, úgy nincs semmi probléma.
-
Megcáfollak. A fél éve vásárolt alaplapom (Gigabyte 965P-S3) hangja (7.1) annyira kaki, hogy elborzadva tettem vissza a gépbe a nagyon régi SB Live 5.1-et, mert ég és föld a különbség. Arról nem is beszélve, hogy egy Core 2 Duo-t 10%-ra is leterheli az alaplapi nyekergő. Én is meglepődtem...
-
válasz
Johnny Cage #1435 üzenetére
Nekem Audigy 1-el nem recseg.
-
válasz
ssolitude #1427 üzenetére
Nem, de régebben előfordult nálam bizonyos játékoknál, és szinte mindig a hangkari driver miatt volt. Általában az audio driver újrainstallálása megoldotta. Ez főleg Creative driverekre jellemző.
Mod: Tényleg kakák a Creative driverek, de még így is 100x jobb, mint alaplapi hangkeltővel nyomulni. Tapasztalat...
[Szerkesztve] -
válasz
Johnny Cage #1412 üzenetére
Úgy ösztönöz vásárlásra, hogy ha harmadszorra is fel akarod installálni, kénytelen leszel egy új dobozzal venni.
Tudom, gonosz... -
válasz
Johnny Cage #1354 üzenetére
És hol tették elérhetővé?
-
válasz
Darth_Revan #1352 üzenetére
Most tényleg le kell tölteni a megaupload toolbar-t, hogy letölthessem a fájlodat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest