Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
válasz
Darth_Revan #2087 üzenetére
Bocsi, de mivel nekem nem kellett, ezért részletekbe menően nem keresgéltem.
Amúgy látom, Neked is gondok vannak a linkelés új módjával.
Ha elfogadsz egy kis helpet:
1. Beírod a link címét, Pl. "Javított Bioshock SM2.0 Patch",
2. Kijelölöd, és rákattintasz a LINK gombra,
3. Beírod a web-címet, és leokézod.Eredmény: Javított Bioshock SM2.0 Patch
-
pisti
őstag
válasz
Darth_Revan #1977 üzenetére
Nehéz kérdés mert a VGA is elég alacsony teljesítményű.
Az eredmények alapján javulna szerintem a 2 magos CPU-tól az fps, a nagy kérdés hogy mennyit. -
pisti
őstag
válasz
Darth_Revan #1965 üzenetére
Nézd meg, hogy a felbontás lentebb vételétől nő-e a minimum fps ezeken a beszaggatós helyeken (fraps-sal pl.).
Ha nő, akkor a VGA kevés, ha nem akkor a proci, bár én már azon is csodálkozom, hogy ilyan VGA-n is elmegy.
Egyébként az UE3 gyorsul a 2 magtól, de ez a gyorsulás erősen függ attól is, hogy mennyire VGA limites beállítások mellett megy a játék. -
krystman
őstag
válasz
Nem probléma nekem végül is,
De, ajánlott lenne egy erősebb kártya mindenképp a játékhoz. Hát, hogy a beakadás attól van-e, nem tudom. De, nekem is 1magos van, de amikor meg is akadt, inkább a memória miatt volt, mint proci miatt. Szerintem annyira jó be van optimalizálva a játék, hogy 1magos procival is gyönyörűen megy. Mindenképp dobna valamit a dupla magos, de kellene mindenképp egy erősebb kari hozzá. Ugyan is így már az fogja vissza majd a procit. Laptopnál ezt tudtommal nehéz lenne cserélni.
-
krystman
őstag
válasz
Nem probléma nekem végül is,
De, ajánlott lenne egy erősebb kártya mindenképp a játékhoz. Hát, hogy a beakadás attól van-e, nem tudom. De, nekem is 1magos van, de amikor meg is akadt, inkább a memória miatt volt, mint proci miatt. Szerintem annyira jó be van optimalizálva a játék, hogy 1magos procival is gyönyörűen megy. Mindenképp dobna valamit a dupla magos, de kellene mindenképp egy erősebb kari hozzá. Ugyan is így már az fogja vissza majd a procit. Laptopnál ezt tudtommal nehéz lenne cserélni.
-
krystman
őstag
válasz
Darth_Revan #1960 üzenetére
Semptron után biztos nagy ugrás lenne az tuti. De, ezt a dupla magos procit csak nem laptopba akarod beletenni? Mert, a Turion X2 laptopba való!
-
Johnny Cage
addikt
válasz
Ez attól is függ, hogy milyen VGA-hoz lesz... töltsd ki az adatlapod.
-
Horny256
senior tag
válasz
Ez a játék már igényli a képmagos procit (a wow) még nem
-
Johnny Cage
addikt
válasz
Darth_Revan #1375 üzenetére
Itt fejtik ki hivatalosan: [link]
Sokan jelezték, hogy ez nem egészen így működik. -
Johnny Cage
addikt
válasz
Darth_Revan #1375 üzenetére
Maximum kétszer telepítheted fel. Tehát csinálsz egy windows újrainstallt, a játékot újra felteszed, aztán a későbbiekben ha valamiért lekerül a gépedről, akkor telefonon kell aktiválnod (hivogathatod a 2K külföldi számait és beszélgethetsz velük mondjuk angolul). Szerintük ha például windows újrainstall esetén előtte leszeded a játékot, visszakapod azt az aktiválási lehetőséget. A fórumozók viszont ezt cáfolják, a módszer nem működik.
-
ChromeX
addikt
válasz
Darth_Revan #1361 üzenetére
tényleg nem rosszak bár az alcsony felbontás kicsit számomra ront a minőségende amúgy szinte ugyan olyan, amúgy nem tudom még régebben valaki belinkelt egy dx10 dx9 összehasonlítást hát azért hogy a füst szebb legyen nem feltétlenül muszály a dx10
jó a soundtarck
[Szerkesztve] -
feka007
veterán
válasz
Tiszteletet érdemelnek, hogy megírták az enginet 2.0-s shaderre is, mert ők vették a fáradságot, a többi UE3-as játék fejlesztőivel ellentétben... És nem is néz ki csúnyán.
-
Johnny Cage
addikt
válasz
Ez egész jól néz ki, ahhoz képest, hogy SM2.0.
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Darth_Revan #1360 üzenetére
Nem megy ez ma...[link]
Ez már jó lesz. -
Darth_Revan
veterán
válasz
Darth_Revan #1352 üzenetére
Nah,áttettem 1 UW-s tárhelyre a screenshotokat tartalmazó rar filet. Még1x mondom,a képek Radeon xpress 1150 alatt készültek, ami csak Shader Modell 2.0-t tud.
[link] -
válasz
Most tényleg le kell tölteni a megaupload toolbar-t, hogy letölthessem a fájlodat?
-
ent
őstag
válasz
Hát akkor csak létezik ez a MÁVos Bijosokk...
-
SzlobiG
félisten
válasz
Darth_Revan #1176 üzenetére
Ezzel csak az a baj, hogy semmit nem fog érni. Hamár idáig is megtudták volna csinálni, akkor kiadás előtt megtették volna. Haladni kell a korral aki a nextgen gémekkel akar játszani.
-
Stalker-2572
veterán
válasz
Darth_Revan #1151 üzenetére
Tölt előtte, meg túl jó a felbontása.
-
Vistaboy
veterán
válasz
Darth_Revan #1123 üzenetére
Ez ugyanaz a szitu, mint a MS-féle DX10-XP esete... Ha nem akarnak valamit, akkor azt nem is csinálják meg...
-
dante3
addikt
válasz
Darth_Revan #1123 üzenetére
legalább valami megoldás alakul a problémára!
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz
Darth_Revan #1076 üzenetére
Inkább privibe küldtem...
Igazat szoltak hogy nem ide kéne offolni soknak, köztük nekünk is.
Demot most toltam ki. Nem lesz rossz játék de idén lesz még amit sokkal jobban várok mint ezt. És azok nekem jobban be is fognak jönni szerintem. De amugy nem lett rossz. Csakhát a konkurencia sok és szvsz jobb is lesz. Nem megkövezni.
[Szerkesztve] -
FaTHI
őstag
válasz
Darth_Revan #1060 üzenetére
Ha már itt tartunk,a MINÖSÉGI játékot bizony ha teheti az ember meg kell venni.Igen is megéri a pénzt! Pl. én a Crysis-t ,vagy az NFSprostreet-et megveszem,vagy legalább az egyiket! Meghát nem szabad hagyni hogy szegény fejlesztök nehogy veszteségesek legyenek, mert akkor nem lesznek uj gamék!
-
aginor
veterán
válasz
Darth_Revan #989 üzenetére
Hát, úgy látom tényleg bonyolódik a dolog..
-
Ragnar_
addikt
válasz
Darth_Revan #980 üzenetére
Akkor tényleg a SM2.0 a gond.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Én nekem egy olyan sejtésem van, hogy ez a SM2.0-ás gond csak elfedés arról a hibáról amit a HD2900XT produkált DX10 alatt mert nagyon csúnya volt némleyik textúra a fegyver meg az emberek nem is látszottak szürkék voltak.
Arról nem is beszélve, hogy picit gyorsult is a játék. Ez olyan mint amikor a DX10-es Lost Planettel textúra gondok voltak kiadkák a hotfixet és megoldódott, de mostmár minden játékhoz ATI-nak összekell dobnia gyorsan egy drivert vagy mi? Kezd elszaródni az ATI.
Szal ez a driver nem SM2.0 hotfix régebbi kártyákhoz hanem HD2900XT DX10 Bioshock patch, csak gondolom nemakarták már azt eljátszani mint Lost Planetnél.
[Szerkesztve] -
aginor
veterán
válasz
Volt itt valaki korábban, neki valami integrált ati vga-ja volt, és nála megoldott a patch a problémát, ami szerinted ''totál nem csinál semmit,93MB-nyi felesleges dolog''.
-
Ragnar_
addikt
válasz
Darth_Revan #972 üzenetére
Próbáld meg a high detail shadereket kikapcsolni , vagy mid. low. beállításokon.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Darth_Revan #967 üzenetére
Úgylátszik, hogy csak az ATI gondolta úgy, hogy fog normálisan menni SM2.0-ás kártyán a gém.
U3 engine elvileg már nem támogatja SM2.0-s kártyákat Vegas se, meg Splinter Cell DA. se ment már azokkal. -
snecy
senior tag
válasz
Darth_Revan #972 üzenetére
Tulajdonképp az összes kipróbált driverrel szarakszik nálad a game?
[Szerkesztve] -
vazimódó
senior tag
válasz
Darth_Revan #967 üzenetére
[link]
Ezt próbátad? -
Buldozer99
senior tag
válasz
Darth_Revan #773 üzenetére
Csak SM 3.0-án hajlandó elindulni!
-
Eagle16
addikt
válasz
Darth_Revan #773 üzenetére
Volt rá példa hogy elindult, de sok jóra ne számíts utána...elég fura lesz SM. 2.0-ás karival a grafika, szinte játszhatatlan...sok embernek elsem indul...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S9 Wifi 128/8GB - Új, bontatlan, 2 év garancia
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Gamer PC
- AMD Ryzen 5 7600 dobozos
- Vivobook S14 Flip TP3402VA 2-in-1 14 FHD+ IPS kihajt érintői3-1315U 16GB 512GB magyarított vbill gar
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest