Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• RM007

addikt

válasz vadasz70 #3998 üzenetére

Azt kérdezném a bios guru emberkéktől, amolyan legyen ön is milliomos sokadik kérdés, :) ha ki akarnám kapcsolni a gpu turbo boost funkciót a laptopomban, akkor milyen dolgot kellene keresnem a bios-ban. Hát már korábban írtam kis szösszenetet a problémámról.....hibás vagy nem, videokari játék alatt, de csak ott.....szóval szerencsére nyitott bios rengeteg beállítási opcióval az enyém(kaptam valakitől). A probléma a túl boost-ra lenne, túlvezérlés, ami lefagyasztja majd újraindítja a gépemet egy rossz gpu bios miatt, amit nem tudok jóra frissíteni, mert nem támogatott fajta nálam. Bonyolult. :R
    Ki kellene kapcsolnom a turbó funkciót a dedikált gpu-nál, mely túlpörög. :R
    Ez a segítség mindent megérne nekem, főleg hogy már futott jó pár kört ott, ahol elvileg meg mondhatták volna a megoldást.
    Lenne egy amolyan bios verzió amit felnyomva elvileg megoldaná a gondom, csak nem megy fel, mert nem kompatibilis az eurocom mxm videokártyámmal. Ami meg fel megy az kilövi, láthatatlanná válik általa. :(((

Új hozzászólás Aktív témák