Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Hobby elektronika
- Mini-ITX
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Skynet
senior tag
válasz
kismokesz
üzenetére
Ezt nekem emlékeim szerint akkor írta ki néha, amikor az írás után a verify nem jól futott le, mármint nem azt olvasta vissza a chip-ből amit elvileg beleírt, vagy kontakt probléma volt olvasáskor-íráskor, már nemtom de láttam már én is. De várd meg mások mit írnak, lehet csak nekem esteledett be kicsit...

Szerk.: hopp látom már megelőztek, amúgy szerintem ellenállással az ilyen érzékeny dolgokat nem lehet csak úgy megkerülni. Ez az ellenállással feszültséget csökkenteni dolog amúgy is kicsit gagyi szerintem, áramerősséget még oké, de ez nem a Home Made 2017 Januári száma, hogy hogyan csináljunk egy kulcskereső led-ből plsz egy ellenállással fáziscerkát.
Egy ellenállás itt se nem egy dc-dc konverter, se nem egy rendes kitudja milyen egyéb okosságokkal körbeépített cucc, különben nem lennének 2000Ft környékén kész adapterek 1,8v adapter néven, ha egy 10Ft-os ellenállás megoldaná ezt a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Eredeti játékok OFF topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Cyberpunk 2077
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Proxmox VE
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4405, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egy ellenállás itt se nem egy dc-dc konverter, se nem egy rendes kitudja milyen egyéb okosságokkal körbeépített cucc, különben nem lennének 2000Ft környékén kész adapterek 1,8v adapter néven, ha egy 10Ft-os ellenállás megoldaná ezt a dolgot.