Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
V60
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Az alaplap: ASUS F1A75-M Pro
A gép indításakor nem indul magától a Win8 de a biosba beenged.
A biost valahogy átálítottam még amikor próbálgattam a gépet valami EFI BIOS-ra ahol órák és csúszkák vannak / ventillátor sebességek, volt-ok, stb / és csak úgy tudom indítani a Wint, hogy bal alul kiválasztom, hogy honnan Boot-oljon, így indul rögtön a Win semmi baj nincs vele.Azt már látom, hogy jobb felül van egy Advanced Mode amivel gondolom a "sima" biosba lehet majd visszalépni. Ha majd ott visszaállítom, hogy mi legyen az elsődleges eszköz akkor helyrejön ez a nyűglődés?
És még egy dolog, hogy van egy hátsó ház ventillátor ami rendesen ment a régi bios-os dolgaival de most max-on pörög állandóan így ki is húztam, ezt valahol be lehet majd állítani auto-ra?
Bocsánat a sok kérdésért de kicsit idegesítő, hogy csak úgy indul a Windows ha előtte most a biosba kiválasztom, hogy miről induljon. 1 db HDD van benne ezért nem értem ezt a dolgot.
Válaszokat előre is köszönöm!

Üdv mindenkinek!

Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sweet.tv - internetes TV
- Autós topik
- BestBuy ruhás topik
- BMW topik
- Filmvilág
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 10S 6/128GB szürke / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Lenovo X13 G1I - i7-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 2 Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest