- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Analóg fényképezés
- Androidos tablet topic
- Imádja a gyors mozgásokat az új FidelityFX SDK
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen pendrive-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Livius
őstag
Na szóval
CD ről nem tudtam indítani a frissítést mert azt írta ki hogy nem tud létre hozni valami fájlt. Gondolom a CD lemezre akart írni és nem jött össze neki. Floppy-m nincs vagyis van, de a BIOS (ami nem jó) nem akarja működtetni. Így létre hoztam egy másik winyón egy FAT32 partíciót amire felraktam a régi BIOS fájljait és az AMIFLASH programot hozzá. Be Bootoltam Win98 CD vel CD-ROM támogatás nélkül a parancssorba, és a C: meghajtó lett szépen az a FAT32-es partíció amire a BIOS dolgait raktam. Innen azt hittem tök jó lesz. Elindítottam a BIOS frissítést így C:\AMIFLH AMIBOOT.ROM /S. A végén ki is írta hogy sikeresen megtörtént (gondolm akkor jó lesz). Újraindítás után semmi nem változott meg mint ha át se írta volna a BIOS-t. Na akkor az AMIFLASH programmal próbáltam. A végére ő is elvileg sikeresen megcsinálta de az Újraindítás után színtén nem változott meg a BIOS-om.
Kérdésem:
Valamit rosszúl csináltam?
Vagy amikor a Windows alól frissítettem a BIOS-t, és felajánlotta hogy a régit lementi Floppyra, akkor nem a régit mentette le hanem ezt a nem kompatibilis verziót az alaplapommal?
Új hozzászólás Aktív témák
- -BONTATLAN- Corsair VENGEANCE LPX 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz (Beszámítás)
- 27% - Crucial 96GB (2x48GB) DDR5 5600MHz CT48G56C46S5 Notebook RAM!
- Asus ROG Strix X870E-E Gaming Wi-Fi
- Kingston FURY Beast WHITE RGB 64GB (2x32GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 XMP/EXPO - bontatlan,120 hó gari
- Patriot Viper Elite II 1x32GB DDR4 3200MHz
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4493
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi VectorV100R RGB TG 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest