Hirdetés
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- OLED monitor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Livius
őstag
Na szóval
CD ről nem tudtam indítani a frissítést mert azt írta ki hogy nem tud létre hozni valami fájlt. Gondolom a CD lemezre akart írni és nem jött össze neki. Floppy-m nincs vagyis van, de a BIOS (ami nem jó) nem akarja működtetni. Így létre hoztam egy másik winyón egy FAT32 partíciót amire felraktam a régi BIOS fájljait és az AMIFLASH programot hozzá. Be Bootoltam Win98 CD vel CD-ROM támogatás nélkül a parancssorba, és a C: meghajtó lett szépen az a FAT32-es partíció amire a BIOS dolgait raktam. Innen azt hittem tök jó lesz. Elindítottam a BIOS frissítést így C:\AMIFLH AMIBOOT.ROM /S. A végén ki is írta hogy sikeresen megtörtént (gondolm akkor jó lesz). Újraindítás után semmi nem változott meg mint ha át se írta volna a BIOS-t. Na akkor az AMIFLASH programmal próbáltam. A végére ő is elvileg sikeresen megcsinálta de az Újraindítás után színtén nem változott meg a BIOS-om.
Kérdésem:
Valamit rosszúl csináltam?
Vagy amikor a Windows alól frissítettem a BIOS-t, és felajánlotta hogy a régit lementi Floppyra, akkor nem a régit mentette le hanem ezt a nem kompatibilis verziót az alaplapommal?
Új hozzászólás Aktív témák
- G.SKILL TRIDENT Z RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GTZR
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest