Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Beszállna az árnövelő versenybe az AMD
- Bluetooth hangszórók
- Eddigi legerősebb csatamágusát dobta piacra az Intel
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Derekas áremelést jelentett be az ASUS
- KINEK KELL EZ? 🤨 — MacBook Ultra leak
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
spawn82
tag
Üdv mindenkinek!
Már pár napja keresgetek magyalr leírást BIOS-hoz. Nem túl nagy sikerrel. Multkor volt valami gixer, és a BIOS-om resetelte magát. NEm nagyon örűltem neki. Azóta a gépem igencsak visszazuhant tejesítméynileg. Elvielg ez elehtséges? Az a bajom, hogy hosszú idő alatt siekrűlt csak beállítgatni a dolgot, és most elszállt, és nem emlékszem mit hogy csináltam már. Különböző helyekről szedtem össze az infókat. Találtam leírásokat, de a 99% olyan régi, hogy fölösleges volt leszedni is. Sajna angolúl meg nem értek anniyra, hogy ne csak kárt csináljak
Tud valaki olyan oldalt, ahol az ujabb motyók is le vannak írva? Egyébként egy asus p4p800-x lapom van. Na jó nem anniyra ujjak
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Witcher topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Metal topik
- Crimson Desert
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Beszállna az árnövelő versenybe az AMD
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Intel Ultra 7 265KF / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 274 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- AKCIÓ! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest