- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Milyen monitort vegyek?
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
Új hozzászólás Aktív témák
-
atti_2010
nagyúr
válasz
maxlanders
üzenetére
Valószínű nem tolongtak a szekrénybe senkinél.
-
maxlanders
tag
válasz
maxlanders
üzenetére
Köszönöm magamnak a segítséget!

Sikerült egy biost rárakni, bár az alaplapi vga nem működik egyenlőre, de remélem azt is sikerül feléleszteni.
Még egyszer kösz Én. -
Vaze
őstag
válasz
maxlanders
üzenetére
elég nagy

Igen tanultam többet tuti nem frissitek Biost legalábbis nem a közeljövőben
-
atti_2010
nagyúr
válasz
maxlanders
üzenetére
Egyszer úgy javítottam meg egy MSI lapot hogy mar a flopi sem tekert, az kemény volt.
-
Vaze
őstag
válasz
maxlanders
üzenetére
van az alaplapon floppy csatlakozás....
kérlek ird le lépésenként hogy mit csináljak mert fogalmam sincs..
gépet elinditom,egyből elkezdi hajtani a floppyt de képet nemad le teljes sötétség... -
Vaze
őstag
válasz
maxlanders
üzenetére
letudnádnekem irni hogy hogy is kel csinálni? sajna nemvágom
-
szreeze
csendes tag
válasz
maxlanders
üzenetére
Igen ez az a lap!
a lap jó elvileg azt mondta a haver aki adta!
Neki működő gép volt ez
Nálam meg már nem indult el.-csak így! -
szreeze
csendes tag
válasz
maxlanders
üzenetére
Köszi! Szer hol tudnék ehhez a laphoz: MSI k8v Neo-V
Flash-t És bios-t honnan tudnék leszedni?Gondolom ez rá fér 1 floppyra?
Üdv.: Szreeze -
pilu01
senior tag
válasz
maxlanders
üzenetére
Köszönöm közbe megoldódott!

-
pilu01
senior tag
válasz
maxlanders
üzenetére
Addig jutok el hogy loadoptimized default, majd restart, a penen rajta a cucc, de bootnál nem tudom mit kell nyomni!
Az F11-re bejön hogy miről akarok bootolni, látja is a pennt de ha kiválasztom nem történik semmi, elindul az xp!
At user manualba meg nem találok erre utalást! -
Rover623
félisten
válasz
maxlanders
üzenetére
Akkor vidd vissza.
Azért az szép baleset lesz...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Figyi! Ha nem tudod miről van szó (mit jelent az üzenet), akkor minek okoskodni?
Ha nem tudok vmit, nem vagyok biztos a dologban, inkább nem szólok bele...abból nem lehet baj...
asus27: kéziköny, 2-31 oldal, Chassis intrusion connector, a jumper legyen rajta, "Default" pozicióban.
-
asus27
tag
válasz
maxlanders
üzenetére
Cmos jó helyen áll, elem is kivéve de semmi!
-
asus27
tag
válasz
maxlanders
üzenetére
Biztos alaplap hiba mert sok ebernek megy ez a konfig, ugy hogy valószinü megy gariba!
-
Szatesz
őstag
válasz
maxlanders
üzenetére
Oké ma végre hajtom ...:d
Nem tartalmaz csak sima xxx.ROM file...
Köszi a segitséget irok mit sikerült kihozni belöle... -
Szatesz
őstag
válasz
maxlanders
üzenetére
Bios flesh.ram vagy pedig a flesh progi? Miket rakjak pontosan a floppyra mert egy internet kávézoban rakom majd rá a floppyra a cuccokat....
Semmi ismerösömnek nincsen floppyja
-
d0gz1ll4
csendes tag
válasz
maxlanders
üzenetére
De hogy irjak be bármit is bárhova ha teljesen sötét a kép? Mondjuk jobban belegondolva lehet hogy tényleg a videokártyával van a gond, de azt már kivettem-beraktam de nem történt változás. Valami más trükk vgahoz?
-
sonar
addikt
válasz
maxlanders
üzenetére
Ezt sem merném mondani. Számtalan embernek sikerül nap mint nap, csak van pár aranyszabály amit érdemes betartani. Úgymint, a rezidens programok bezárása, antivir, firewall...
no és stabil rendszer, amennyiben lehet akkor ne a netről frissisd hanem előzőleg tölsd le a binárist...,ne nagyon fusson más program frissítés alatt. -
Sweet Lou 6
addikt
válasz
maxlanders
üzenetére
Szerintem megpróbálkozozm garival (mert kb fél éves a lap) és ha nem jön be akkor bios írás... Ez nem a legjobbkor jött, de legalább megtanultam hogy biost ezentúl dosba frissítsek.
-
Daemon09
őstag
válasz
maxlanders
üzenetére
Jogos. Én is csak tapasztalatot mondtam.
-
chibo
csendes tag
válasz
maxlanders
üzenetére
megprobáltam de vmi command com hibát irt ki.mi lenne ha parancssorbol inditanám pendriveról?Akkor gondolom elég rátenni a flash progit és a bios filet nem?
-
chibo
csendes tag
válasz
maxlanders
üzenetére
Az nem tudom mi.Ugy is lehet kislemezrol hogy bebootolok bejön A meghajto.Berakok egy másik kislemezt rajta flash895 és a bios file.És ugy inditom el a flash progit?Mert egy lemezre nem fér rá a ketto.
köszi elore is
-
munky
őstag
válasz
maxlanders
üzenetére
sikerült, köszönöm!

-
Jarod2
csendes tag
válasz
maxlanders
üzenetére
Igen valószínűleg igazatok van.Nem szórakozom vele többbet,csak kicsit félek a garitól,bár 2010-ig garanciális csak nem tudom,hogy szó nélkül kicserélik e.
A BIOS chipet nem szedtem ki(meg sem találtam),de az flash-elés megvolt.
Szépen törli a BIOS-t és újra is programozza -a CD-t hsználtam ,amit adtal a laphoz-csak reboot-nál semmi változás nem tapasztalható.Nem igazán értem miért nem írható felül egy ilyen "Chassis intruded"
Ti tudtok hasonló garanciális esetről?A gari paÍrján ilyet írnak ,hogy a Tokozást fedő műanyag lapkával veszik csak vissza gariba.(Ha nem távolítom el a műanyag lapot akkor ,hogy raktam volna be a procit?
)
Szóval már csak reménykedem.A BIOS machinálást nem tudják bizonyítani,de biztos elszenvednek a garival egy ideid
-
joed
csendes tag
válasz
maxlanders
üzenetére
Úristen, Te mit szteretnél?

-
the taky
csendes tag
válasz
maxlanders
üzenetére
köszi,ez 100% ban megfelel nekem amit linkeltél.
thanx.....

-
zoo8800
veterán
válasz
maxlanders
üzenetére
Letöltöttem. első indításbál: Can not find SMBus address !!
A target mainboard listában nincs benne az én lapom. Az 1.7 verziónál nem találok újabbat, az elég öreg 1999-es. A gépem 2006-os.
Hogyan tovább? -
zoo8800
veterán
válasz
maxlanders
üzenetére
ez mi is?
-
zoo8800
veterán
válasz
maxlanders
üzenetére
Abban reménykedtem, az újabb bios engedi majd állítani az FSB-t, mert a mostaniban csak az óra állítható. Máshol olvastam, hogy bios frissítésnél 1-2 új állítási lehetőség bekerült a biosba. Na mindegy, marad ez, túlélem.
-
pentium4
senior tag
válasz
maxlanders
üzenetére
a magyar postától bármi kitelik

én felfogom mert a 0404 es biosz nagyon stabil biosz volt, azzal ment az én gépem is jódarabig amig hulye fejjel felnem frissitettem 0507 re
a gyári 0202 nem támogatja a wolf procikat, csak a 0404 felett bioszok igy kénytelen leszek frissiteni ha tetszik ha nem
ezt az egy kis idegességet még bevállalom!!P4
-
pentium4
senior tag
válasz
maxlanders
üzenetére
én már csak afudos al fogok frisiteni, bár ha megjön a lap felnyomom rá a 0404 et amivel ment eddig is rendesen és töbet hótziher hogy nem frissitek

P4
-
pentium4
senior tag
válasz
maxlanders
üzenetére
hát igen énis igy jártam valahogy, és gariztatáson is van a lap hogy kicseréljék, bár valami annyira lebaszódott a lapon hogy bármely bioszt rakta fel a srác az első inditás sikeres de a 2. meghalást eredményez és sekép sehang!
énis megfogadtam hogy soha többet nem frissitek winfosből, sőt még az asus hivatalos ez-flash nevü progicskájából sem, megyek szépen a bioszba és afudos al megcsinálom!!!
és reménykedek hogy az asus által feltett nem béta biosz ami tartalmaz fontos javitásokat számomra, jó, müködik és stabil!!!P4
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Switch 2
- Linux felhasználók OFF topikja
- Napelem
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Torrent meghívó kunyeráló
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2X16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Beast White EXPO - 10 év bolti gari!
- Dobozos Z790 AOURUS ELITE AX PCIe gen5, újszerű gyári antennával garival
- Kingston FURY beast ddr4 3200mhz 64gb kit, x2 32gb
- Több darab, 2-4-8GB DDR3/DDR3L 1333 - 1600Mhz-ig
- Asus Strix Z270F GAMING eladó! OEM
- HP 255 G9 /ryzen 3 5425U/8GB/256GB SSD/Jó akku/Törött kijelző/
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256 GB Használt, megkímélt 93% akku 2026. 02. 27-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)