- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Milyen alaplapot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Dell notebook topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gigabyte alaplap topik
- BIOS frissítés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
atti_2010
nagyúr
válasz maxlanders #1694 üzenetére
Valószínű nem tolongtak a szekrénybe senkinél.
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
maxlanders
tag
válasz maxlanders #1676 üzenetére
Köszönöm magamnak a segítséget!
Sikerült egy biost rárakni, bár az alaplapi vga nem működik egyenlőre, de remélem azt is sikerül feléleszteni.
Még egyszer kösz Én. -
Vaze
őstag
válasz maxlanders #1691 üzenetére
elég nagy
Igen tanultam többet tuti nem frissitek Biost legalábbis nem a közeljövőbenMSI Raider GE78 HX 13V Intel® Core™ i9-13980HX -- GeForce RTX 4090, GDDR6 16GB -- 32GB, 2TB SSD
-
atti_2010
nagyúr
válasz maxlanders #1685 üzenetére
Egyszer úgy javítottam meg egy MSI lapot hogy mar a flopi sem tekert, az kemény volt.
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
Vaze
őstag
válasz maxlanders #1680 üzenetére
van az alaplapon floppy csatlakozás....
kérlek ird le lépésenként hogy mit csináljak mert fogalmam sincs..
gépet elinditom,egyből elkezdi hajtani a floppyt de képet nemad le teljes sötétség...MSI Raider GE78 HX 13V Intel® Core™ i9-13980HX -- GeForce RTX 4090, GDDR6 16GB -- 32GB, 2TB SSD
-
Vaze
őstag
válasz maxlanders #1676 üzenetére
letudnádnekem irni hogy hogy is kel csinálni? sajna nemvágom
MSI Raider GE78 HX 13V Intel® Core™ i9-13980HX -- GeForce RTX 4090, GDDR6 16GB -- 32GB, 2TB SSD
-
szreeze
csendes tag
válasz maxlanders #1074 üzenetére
Igen ez az a lap!
a lap jó elvileg azt mondta a haver aki adta!
Neki működő gép volt ez
Nálam meg már nem indult el.-csak így! -
szreeze
csendes tag
válasz maxlanders #1070 üzenetére
Köszi! Szer hol tudnék ehhez a laphoz: MSI k8v Neo-V
Flash-t És bios-t honnan tudnék leszedni?Gondolom ez rá fér 1 floppyra?
Üdv.: Szreeze -
pilu01
senior tag
válasz maxlanders #960 üzenetére
Köszönöm közbe megoldódott!
-
pilu01
senior tag
válasz maxlanders #950 üzenetére
Addig jutok el hogy loadoptimized default, majd restart, a penen rajta a cucc, de bootnál nem tudom mit kell nyomni!
Az F11-re bejön hogy miről akarok bootolni, látja is a pennt de ha kiválasztom nem történik semmi, elindul az xp!
At user manualba meg nem találok erre utalást! -
Rover623
félisten
válasz maxlanders #853 üzenetére
Akkor vidd vissza.
Azért az szép baleset lesz...
Figyi! Ha nem tudod miről van szó (mit jelent az üzenet), akkor minek okoskodni?
Ha nem tudok vmit, nem vagyok biztos a dologban, inkább nem szólok bele...abból nem lehet baj...asus27: kéziköny, 2-31 oldal, Chassis intrusion connector, a jumper legyen rajta, "Default" pozicióban.
primus inter pares
-
asus27
tag
válasz maxlanders #850 üzenetére
Cmos jó helyen áll, elem is kivéve de semmi!
-
asus27
tag
válasz maxlanders #850 üzenetére
Biztos alaplap hiba mert sok ebernek megy ez a konfig, ugy hogy valószinü megy gariba!
-
Szatesz
őstag
válasz maxlanders #842 üzenetére
Oké ma végre hajtom ...:d
Nem tartalmaz csak sima xxx.ROM file...
Köszi a segitséget irok mit sikerült kihozni belöle...>>> HUN eXtreme OC Team <<<
-
Szatesz
őstag
válasz maxlanders #840 üzenetére
Bios flesh.ram vagy pedig a flesh progi? Miket rakjak pontosan a floppyra mert egy internet kávézoban rakom majd rá a floppyra a cuccokat....Semmi ismerösömnek nincsen floppyja
>>> HUN eXtreme OC Team <<<
-
d0gz1ll4
csendes tag
válasz maxlanders #800 üzenetére
De hogy irjak be bármit is bárhova ha teljesen sötét a kép? Mondjuk jobban belegondolva lehet hogy tényleg a videokártyával van a gond, de azt már kivettem-beraktam de nem történt változás. Valami más trükk vgahoz?
[ Szerkesztve ]
-
válasz maxlanders #779 üzenetére
Ezt sem merném mondani. Számtalan embernek sikerül nap mint nap, csak van pár aranyszabály amit érdemes betartani. Úgymint, a rezidens programok bezárása, antivir, firewall...
no és stabil rendszer, amennyiben lehet akkor ne a netről frissisd hanem előzőleg tölsd le a binárist...,ne nagyon fusson más program frissítés alatt.A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz maxlanders #774 üzenetére
Szerintem megpróbálkozozm garival (mert kb fél éves a lap) és ha nem jön be akkor bios írás... Ez nem a legjobbkor jött, de legalább megtanultam hogy biost ezentúl dosba frissítsek.
sweetlou6.wordpress.com
-
Daemon09
őstag
válasz maxlanders #756 üzenetére
Jogos. Én is csak tapasztalatot mondtam.
-
chibo
csendes tag
válasz maxlanders #739 üzenetére
megprobáltam de vmi command com hibát irt ki.mi lenne ha parancssorbol inditanám pendriveról?Akkor gondolom elég rátenni a flash progit és a bios filet nem?
-
chibo
csendes tag
válasz maxlanders #737 üzenetére
Az nem tudom mi.Ugy is lehet kislemezrol hogy bebootolok bejön A meghajto.Berakok egy másik kislemezt rajta flash895 és a bios file.És ugy inditom el a flash progit?Mert egy lemezre nem fér rá a ketto.
köszi elore is
-
munky
őstag
válasz maxlanders #730 üzenetére
sikerült, köszönöm!
-
Jarod2
csendes tag
válasz maxlanders #716 üzenetére
Igen valószínűleg igazatok van.Nem szórakozom vele többbet,csak kicsit félek a garitól,bár 2010-ig garanciális csak nem tudom,hogy szó nélkül kicserélik e.
A BIOS chipet nem szedtem ki(meg sem találtam),de az flash-elés megvolt.
Szépen törli a BIOS-t és újra is programozza -a CD-t hsználtam ,amit adtal a laphoz-csak reboot-nál semmi változás nem tapasztalható.Nem igazán értem miért nem írható felül egy ilyen "Chassis intruded"
Ti tudtok hasonló garanciális esetről?A gari paÍrján ilyet írnak ,hogy a Tokozást fedő műanyag lapkával veszik csak vissza gariba.(Ha nem távolítom el a műanyag lapot akkor ,hogy raktam volna be a procit? )
Szóval már csak reménykedem.A BIOS machinálást nem tudják bizonyítani,de biztos elszenvednek a garival egy ideid -
joed
csendes tag
válasz maxlanders #700 üzenetére
Úristen, Te mit szteretnél?
-
the taky
csendes tag
válasz maxlanders #694 üzenetére
köszi,ez 100% ban megfelel nekem amit linkeltél.
thanx..... -
zoo8800
veterán
válasz maxlanders #693 üzenetére
Letöltöttem. első indításbál: Can not find SMBus address !!
A target mainboard listában nincs benne az én lapom. Az 1.7 verziónál nem találok újabbat, az elég öreg 1999-es. A gépem 2006-os.
Hogyan tovább?rip and tear, until it is done
-
zoo8800
veterán
-
zoo8800
veterán
válasz maxlanders #688 üzenetére
Abban reménykedtem, az újabb bios engedi majd állítani az FSB-t, mert a mostaniban csak az óra állítható. Máshol olvastam, hogy bios frissítésnél 1-2 új állítási lehetőség bekerült a biosba. Na mindegy, marad ez, túlélem.
rip and tear, until it is done
-
pentium4
senior tag
válasz maxlanders #671 üzenetére
a magyar postától bármi kitelik
én felfogom mert a 0404 es biosz nagyon stabil biosz volt, azzal ment az én gépem is jódarabig amig hulye fejjel felnem frissitettem 0507 re
a gyári 0202 nem támogatja a wolf procikat, csak a 0404 felett bioszok igy kénytelen leszek frissiteni ha tetszik ha nem
ezt az egy kis idegességet még bevállalom!!P4
-
pentium4
senior tag
válasz maxlanders #669 üzenetére
én már csak afudos al fogok frisiteni, bár ha megjön a lap felnyomom rá a 0404 et amivel ment eddig is rendesen és töbet hótziher hogy nem frissitek
P4
-
pentium4
senior tag
válasz maxlanders #667 üzenetére
hát igen énis igy jártam valahogy, és gariztatáson is van a lap hogy kicseréljék, bár valami annyira lebaszódott a lapon hogy bármely bioszt rakta fel a srác az első inditás sikeres de a 2. meghalást eredményez és sekép sehang!
énis megfogadtam hogy soha többet nem frissitek winfosből, sőt még az asus hivatalos ez-flash nevü progicskájából sem, megyek szépen a bioszba és afudos al megcsinálom!!!
és reménykedek hogy az asus által feltett nem béta biosz ami tartalmaz fontos javitásokat számomra, jó, müködik és stabil!!!P4
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest