- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Akciókamerák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pentium4
senior tag
még jó hogy cooper a feladó
azért is mondtam hogy itt sablonnal nyomják a szart
hát nemtom, az én lapom hétfőn megy vissza a nagykerbe és eldől pár napon belül hogy mi is lesz a sorsa, de a srác aztmondta hogy volt pár ilyen jellegü esete és ott kicserélték a lapokat, remélem az enyémet is kifogják
ha nem akkor RMA, de gondolom akkor a supportal kell lebeszélni hogy hova, mikor kell küldeni a lapot!
a te lapod hol tart jelenleg, már visszaküldted a gyártóhoz vagy otthon porosodik?
kösziP4
-
pentium4
senior tag
már irtam nekik, ime a válasz:
First, please try to clear CMOS and try if the problem could be solved. You can clear CMOS by changing the CLR_CMOS jumpers on your motherboard. The original position should be pin1-2, you need to configure it to pin2-3 for about 10 seconds, then reset to the original pins.If you still cannot boot the PC, please contact your dealer and let him test the motherboard for you if the problem still exists please let him post the motherboard to our RMA we will test it and help you resolve the problem.
Also, before you are going to flash your BIOS, please check if the tools you are using are the latest version. Your problem may be caused by the version of your tool. So, next time, take care : )
Or, you can save the BIOS file into a flash disk then boot the system and enter BIOS, then you can update your BIOS by EZ Flash which is in the BIOS Tools page. Then you can update the BIOS following the prompt of EZ Flash.
első kizárva, nem használ semmit!
második jelenleg folyamatban van!
harmadik megint kilőve!
negyedik szintén!szal olyan nagyon értelmes választ nem adtak, csak egy sablonos szart!!!
-
pentium4
senior tag
hiába adnak, 2 vinyó raidbe van ha az szétesik az uj laptól és elvész minden adat én főbe lövöm magam, másik meg a vista is pofázna hogy tegyé ujra mer uj chipset, meg tökömtudja mi és ujra nemfogom rakni a vistát az hótziher!
én már rájöttem mi a probléma nálam, egyszerüen nincs biosz a gépen igy nincs ami vezérelje a dolgokat kvázi semmi nem jön be
hétfőn viszem vissza és még aznap elviszik a nagykerba gariztatni, pár mire megnézik, elvileg van valami bios irójuk, de ugy halottam hogy ezeken az uj lapokon akkora a bios méret hogy azt speckó cuccal lehet ráirni, ezért ők nem tudják mert nagy a méret, csak kicsiket!
de kiderül minden köv héten, remélem rábólintanak, mert végülis semmi baja a lapnak csak egy bioszt kéne rávarázsolni, és megint müxik mint régen!
remélem jól jövök majd ki belőle majd irok hogy végződött!P4
-
pentium4
senior tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingston FURY Beast RGB 16GB 3200MT/s DDR4 CL16 DIMM INGYEN FOXPOST
- Garanciális! Asus ROG CROSSHAIR X670E HERO Alaplap! BeszámítOK
- Garanciás! ASUS ROG STRIX B650-A GAMING WIFI Alaplap
- Garanciális! Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz Memória
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 5600MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST