- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Androidos tablet topic
- Házimozi belépő szinten
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- IFA 2024: Erős, bár drága NAS-ok a Ugreentől
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szatesz
őstag
Kiszedtem a bios chipet megprobálom majd annak a pesti srácnak felküldeni postan ha azt mondja megtudja csinalni.....Vagy szerintetek jo az is ha szerzek itt a környéken egy másik ilyen chippet és beinditom vele aztán menetközben meg csere és arra rá az uj biost és csö?
Bár ez elég ritka Mert combo lap jó bele szerintetek a sima p5k é is? -
Szatesz
őstag
Nah én ügye...
Megcsináltam floppyrol ujraraktam a bios t sikerült is aztan nah mondom akkor lecserelem ezt az 1000 éves biost aztan felraktam az asus updatet és onnan elkezdtem update file kiválasztottam a xxx.rom filet aztán 3 sor van erase bios 100% aztán flesh bios 100% és a harmadik csak nullán volt és mondta hogy probaljam ujra... de ugysem siekrült.. nah az fasza ujrainditottam azota nemmegy semmi csak felpörög a gép és sötét a képernyö nem olvassa a floppyt...
ilyenkor mizu? -
Szatesz
őstag
válasz
maxlanders #842 üzenetére
Oké ma végre hajtom ...:d
Nem tartalmaz csak sima xxx.ROM file...
Köszi a segitséget irok mit sikerült kihozni belöle... -
Szatesz
őstag
válasz
maxlanders #840 üzenetére
Bios flesh.ram vagy pedig a flesh progi? Miket rakjak pontosan a floppyra mert egy internet kávézoban rakom majd rá a floppyra a cuccokat....
Semmi ismerösömnek nincsen floppyja
-
Szatesz
őstag
válasz
tupacamaru #836 üzenetére
Azt nemértem miért nem olvassa be a gyári cd röl a biost mert a könyvében is ezt irják hogy nem meghal a bios hanem van rajta egy program ami leblokkolja a biost ha hibás lett és akkor berakod a cdt vagy usb pendrivot és arrol bebootoltatod és ennyi de ez nem akarja beolvasni a gyári cdn lévö filet pedig fel is pörgeti nem tudjátok ezt miért csinálja?
-
Szatesz
őstag
válasz
Daemon09 #834 üzenetére
Nem.. kb 1.5 óráig volt nálam amikor felraktam mindent akkor kezdtem felrakni mas dolgokat is inditottam rajta 3dmarkot is és ujraindult vagy 3 szor utána meg már be sem indult csak felvillantak a ledek és kész... azt e hét hétfön küldtem fel gariba... azért vettem ezt hogy amig nemjön vissza addig jo lessz ez a kis P5KC lap erre ez is beszarik... de mostmár lesz_rom és megvárom az xfx et ha meg holnap nemtudom megcsinalni ezt akkor ez is megy gariba...
-
Szatesz
őstag
válasz
tupacamaru #830 üzenetére
igen be is raktam de nem olvassa be.. már probáltam usb röl is pendrive val..
floppyrol is megakartam probalni de nincs floppymeghajtó a laptopban éés nemtudom kiirni rá a file-t...P5KC.RAM ez a file van a cdn is de nem olvassa b Nemtudom mit tegyek pedig fel is pörög a cd..
Valami tipp? -
Szatesz
őstag
Már megprobáltam kivettem az elemet is mindent megprobaltam.. elvileg csak annyira jön be az elsö és utolso kép az amikor bekapcsolom hogy probal botolni valamirol mert nemtud bootolni a bioschipröl..
Tehát azt irja ki hogy keresi a floppyt a cd romor és a usb s tárolot.. de nemtalalja...
Nemtom hogyan kéne floppyrol megoldani valami boot lemezt csinalnék laptoprol és valahogy ugy..?
Jah nem volt semmi tuning.....Csak probaltam allitgatni a biost de csak lightosan ezt minek tuningoljam -
Szatesz
őstag
Hello egyszer csak nem idult be az alaplapom asus p5kc és irja hogy bios block és keresi a floppyt meg a cd rom ot és eggyaltalan nem indul be..
Mit kell ilyenkor csinalni? Még a memoria sem pörög be csakaz jön be elöször hogy megallt a biosom tehát meghalt ..hogyan lehet ilyenkor frissiteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Linksys WRT54G/GL/GS router
- Androidos tablet topic
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 5600MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Nagyszerű állapotú, dobozos ASUS Prime Z270-P
- DDR5 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- Garanciás! ASUS ROG STRIX B650-A GAMING WIFI Alaplap
- Corsair VENGEANCE LPX DDR4 RAM 16GB (1x16GB) 3200MHz CL16 Intel XMP 2.0 INGYEN FOXPOST
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest