Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• KillHates

nagyúr

válasz f27 #5262 üzenetére

Bocsáss meg Feri de azt kell, hogy mondjam a nagy büdös lóf@szt! Te még a csattogós lepkét tologattad amikor már a műegyetemen az első BGA-s IC-ken szörnyülködtünk.
    Én sohasem csinálok abból gondot, hogy elmondjak bármilyen forrást, technológiát bárkinek főleg itt a fórumon. Ha olyan van, akkor még Tamást is felhívom Németországban. Robick-al nem telik úgy el hét, hogy ne beszélnénk, Benji is bejár hozzánk és még sorolhatnám...
    Amikor eladunk egy-egy BGA-zó gépet, akkor a legjobb tudásunkkal magyarázzuk el a partnereinknek azt, hogy hogyan kell használni a gépet, mit és hol tudnak megvenni a jövőben.
    Nem azt kell okítani, hogy ne vegyünk chip-et az Alibabáról és a E-bay-ről, hanem azt, hogy honnét érdemes beszerezni! Azt és is meg tudom bárkinek mondani, hogy mi a rossz profil de azzal kitörölheti, inkább beprogramozom nekik a gépet rendesen.
    Meg mi az sz@r duma, hogy "ezekből élek" ???
    Jössz itt azzal, hogy hetente több száz gépet javítsz meg, meg ilyenek! Akkor meg nem qrvára mindegy, hogy azok akikkel minden este "egy asztalhoz" ülsz le, ne vedd ki a tányérjukból a jó falatokat?
    Ne csodálkozz, ha kiutálnak majd innét, amit én személy szerint sajnálnék mert egyébként nagy arc vagy... :K

Új hozzászólás Aktív témák