Hirdetés
- Riasztó topik
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
margithid
veterán
Nekem van egy Columbia Omni Heat dzsekim.
Egy hosszú ujjú pólóban 4.5 fokban teljesen jó.
0 fok körül, vagy alatta viszont a vastagabb save the duck dzsekim használom, abban több a töltet. -
Cha-b
senior tag
válasz
mate317 #27742 üzenetére
A miértre nem tudok válaszolni, de párom is fázós, neki ilyen van [link] , amióta megvan nem fázik és imádja. Bár az elmúlt évek enyhék is voltak. Mindenesetre 4-5 éves, és hibátlan állapotban van.
Én nem vagyok fázós, de én is szeretem mind2 kabátom, szóval nálam ha télikabát akkor csak wellensteyn, meg páromnál is. Minket meggyőztek. -
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
Mr.Csizmás #27470 üzenetére
referálás rendelésről:
BestSecret – Trekking Shoes by Kastinger
BestSecret – Sneakers by United Colors of Benetton42-es mindkettő, kastinger alacsonyabb boltozatos lábfejeknek ajánlott, nekem felül a cipőnyelvnél rés volt. de méretben olyan bő 42 tényleg (42 1/3 ha van ilyen)
Benetton pont 42, felül is jó a magasabb lábamnak, pont passzos (előzőnél érzésre szűkebb) érzésre minőségi nagyon.
szerintem a Kastingert visszaküldöm. -
mate317
tag
Én fázós vagyok és nagyon érdekelne, hogyan tud a wellensteyn olyan kabátot gyártani amitől izzad az ember -10-ben, ahogy fentebb írta valaki. Sima műszálas vatta a leírás szerint a bélés. Esetleg ha annyira megtömik, más ötletem nincs.
TNF pehely parkában még elvoltam a magyar télben.
Columbia aulfóliás kabát egy fos volt, ha mozogtam izzadtam mert nem szellőzött, ha nem mozogtam nem volt meleg egyáltalán. Pedig poliester abban is volt nem is kevés, mint a wellensteynben.
HH primaloft parkában már fázok 0 fokban is polár pulcsival.Valószínűleg egyénfüggő, de lehet adok neki egy esélyt.
-
Cha-b
senior tag
Modell függő, 2 wellensteyn-em van egyik xl, másik l-es. Nagyon jó kabátok, és tartósak. Inkább egy ilyen mint 1-2 évente egy 30 ezres. De sztem kicsi lesz.
-
-FreaK-
veterán
reménykedem azért.. ha nem jön be, akkor marad a columbia.
[link] Ez volt az, itt a leírása:
Winter Jacket by Wellensteyn
Version: FWML 795
Measurements for size EU M: style length 75 cm (29.5″),
sleeve length 50 cm (19.5″)
Collar: hoodClosure: continuous zipOuter
Material: 100% polyesterLining: 100% polyamidePadding: 100% polyester
Manufacturer's care instructions: 30°C machine wash
Size of our model: 185 cm
Our model is wearing: M
Please note: this item tends to run bigEgy 185cm magas férfinak nem hiszem hogy 50cm lenne a kar hossz (lsd. kép), valamelyik nem igaz szerintem a kettő közül.
Illetve most hallom, hogy az egyik kollégának van hasonló (vagy ilyen) Wellensteyn, megnézem nemsoká.
-
ggeleven
őstag
válasz
Sungoo #27723 üzenetére
Na én pont az ilyen szitukra (pontosabban pl térdig vízben állva lapátolni beázott pincét) barkácsboltban 3-4000-ért egy
ganyézóshosszúszárú, legklasszikusabb gumicsizmát.Falusi kisboltban fel sem szaladnak a szemöldökök, de BKVn lehet megnéznének. Pl link Előtte próbálj, mert ezek elég passzosak bebújásnál, de ha meg már bent van a lábad, akkor túl bők.
Utcára ilyenkor vízálló túrabakancs vagy az általatok említett csizmák kellenek bizony. -
-FreaK-
veterán
Felkerült BS-re 1db M-es Wellensteyn kabát (45e Ft-ért), pont olyan amit kerestem, impulse buy-ként le is csaptam rá gyorsan. Két dolgot nem tudok:
1: Az M-es méret jó lesz-e (többnyire XL-t hordok), de azt írta a BS oldal, hogy nagyobbak mint a szokásos.
2: Elég meleg lesz-e a télre, mert bár winter jacket-ként volt írva, a fenti oldalon a characteristics-nél Transition jacket-ként szerepel.
Majd ha megjött, megírom. -
Sungoo
addikt
Valaki BB gumicsizmát látott?
26 órája folyamatosan esik az eső.
-
IntelKiller7
veterán
válasz
rbalint88 #27721 üzenetére
Miután beágyaztam ide, akkor vettem észre, hogy 2 link szerepel 1 részben.
Ezzel együtt(Töltsd le most az Appot:
https://app.adjust.com/hdfs9w4?deep_link=appaboutyou://p/hollister/teli-parka-7321851) másoltam be a beágyazásba, és vitte simán.Úgyhogy legközelebb csak dobd bele az egészet, és az első veszi figyelembe
-
rbalint88
addikt
válasz
IntelKiller7 #27720 üzenetére
Telefonon az appbol a megosztasra kattintva, majd link masolasa a fenti moslek szoveget kapod. Es a forumon a link szerkesztoben azon az egy sornyin halal szivas kivagdosni a szukseges szovegreszeket
-
rbalint88
addikt
válasz
Oszy88 #27717 üzenetére
Mert az appbol csak ilyen idiotan lehet megosztani:
Nézd meg ezt a terméket az ABOUT YOU oldalán:
https://m.aboutyou.hu/p/hollister/teli-parka-7321851?utm_medium=referral&utm_source=onsite_sharing&utm_campaign=product
Töltsd le most az Appot:
https://app.adjust.com/hdfs9w4?deep_link=appaboutyou://p/hollister/teli-parka-7321851
Nézd meg ezt a terméket az ABOUT YOU oldalán:
https://m.aboutyou.hu/p/hollister/teli-dzseki-12980657?utm_medium=referral&utm_source=onsite_sharing&utm_campaign=product
Töltsd le most az Appot:
https://app.adjust.com/hdfs9w4?deep_link=appaboutyou://p/hollister/teli-dzseki-12980657 -
rbalint88
addikt
Fekete, belul legalabb egy reszen muszormes. Ami akkor eppen jo aron volt Parndorfban vagy SCS-ben. De szerintem az osszes rendes telikabatjuk ilyen gyilokmeleg. Amugy a Hollisternek is a belul muszormes kabatjai pusztulat melegek, pl: [link] , [link]
Valami ilyesmi van nekem is, de en se tudom hordani, nincs hozza eleg hidegegyszer volt rajtam, ing+polo volt alatta es -5-ben melegem volt benne.
-
Mercutio_
félisten
A between-season Wellensteynnél mit takar vajon, 42k-ért ez egész szimpatikusnak néz ki
(L és annál nagyobb méretek elérhetőek csak!!)
-
g_g_g
őstag
válasz
SOAD19 #27708 üzenetére
Én rendeltem a feleségemnek, nagyon minőségi, nagyon meleg kabát, én maximálisan tudom ajánlani.
Bár a magyarországi árak elrettentettek, így sokáig nem szántuk rá magunkat a vásárlásra.
Aztán a Bestsecreten sikerül az itthoni ár kevesebb mint feléért megvásárolni.Wellensteyn Kitzbühel Women Winter, CenturyAirTec, Titan
Itthon 130.000 Ft (ennyit nem adtam volna érte), Bestsecreten 56.800 Ft volt.
-
arcsin
senior tag
válasz
scott_free #27703 üzenetére
Esetleg nőiben hasonlót nem tud valaki, BS-en?
-
-FreaK-
veterán
válasz
-FreaK- #27705 üzenetére
Mégse, nem szóltam, inkább ilyet keresek mint ez a Wellensteyn, csak az árát sokallom, BS-en meg nincs fent ez a konkrét modell. (ha volt BF akció, jól lecsúsztam róla).
-
-FreaK-
veterán
válasz
scott_free #27703 üzenetére
Köszi! pont ilyet keresek, feketében. Elég meleg még a mínuszokhoz is? Vízálló valamennyire?
-
Studi
veterán
válasz
mert_csokis #27696 üzenetére
Ez a hozzászólás maga a bohóckodás. Ha regisztrálni kell, mennyivel több idő beírni egy kódot?
Onnantól minden épp annyi ráfordítás, mint a többi oldalon.
-
scott_free
senior tag
BS-en elegánsabb, rövidebb Digel kabát nagy kedvezménnyel, minden méretben:
A szokásos, jó Digel-minőség, zakó/öltöny fölé nem éreztem túl nagynak, az ujja picit hosszabb, de azt egy varrónő megoldja. Pulóverrel lehet, hogy nagyobbnak tűnik (ugye a zakó megemeli az ujját).
A kapucni levehető. Viszonylag vastagabb, nehezebb anyag, melegnek tűnik. Belül van egy cipzáros zseb. -
Sungoo
addikt
Valahol nem arany árban láttatok polár pulóvert? A BS most nem a barátom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Riasztó topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest