- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Apple asztali gépek
- Google Home/Nest
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeBee73
veterán
válasz fero02 #34201 üzenetére
Van egy nem felhasznált Win7 x64 kulcsom. Matrica is van hozzá. Köll'?
Dévid: Sok volt a fekete retek? Én most pirított májat csináltam reggelire. (Bazsalikommal, majorannával, rozmaringgal. Ha erre jársz ugorj be, van hozzá friss fehér kenyér is. Meg házi savanyú macskapötse paprika.)
[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
LógaGéza
veterán
válasz fero02 #34201 üzenetére
Ki lehet lőni az aktiváló programot, amivel eddig volt aktiválva, majd ki kell szedni az éppen neki beadott kulcsot, beírni az eredeti kulcsot, majd neten/telefonon aktiválni.
Ha érdekel írok pontosabb lépéseket.Kérdés az, hogy honnan szerzel eredeti Win7-et
A másik meg az, hogy nem értem minek aggódsz... Szoftverrendőrség ha jól értesültem csak a nagy cégeket b*sztatja, ugyanis ott van a profit... Ha ki is megy, akkor először csak ejnye-bejnye, ez nem jó így, majd visszajövünk 3 hónap múlva, akkorra legyen - ráérsz akkor aggódni.
Ja bocs, nem nekem szólt a kérdés
[ Szerkesztve ]
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
Devid_81
félisten
válasz fero02 #33838 üzenetére
Villanyszerelo leszek, de itt egy kicsit masabb mint otthon.
Jelenleg level 2-ert megy a harc.
Utana jon egy 17th edition nevu kiegeszito.
Majd jovo szeptembertol level 3+NVQ.
Most itt 5.500£ rol beszelunk...had ne mondjam az is mennyire jol esik
A szar az, hogy eszak Londonbol jarok be 12km-re a belvaros szivebe, most metroval mert az elektromos biciklim meghalt.
Suliba sima biciklivel jarok, akkora dombok vannak erre fele a s.ggem lassan kiallitasi mintadarab lesz a sok tekerestol
Es a tomegkozlekedes lassu+rohadt draga...igy hetfo-kedd-szerda reggel 5:30-21:00ig odavagyok.
Csut-pentek normal napi 9 ora melo majd szombat 9:00-15:00 ujra...tulajdonkeppen van egy vasarnapom pihenni.Jah bocs csak annyit kerdeztel mit tanulok
[ Szerkesztve ]
...
-
Morris
veterán
válasz fero02 #33716 üzenetére
Fszé kellett megemlíteni a hangcuccos témát? Most megint elkezdtem nézegetni
Néztem 5.1-et, 2.1-et, hangprojektort és sima normál hangfalakat.
Fogalmam sincs mit kéne venni. max 80k-t vagyok hajlandó kifizetni érte, de ezért a pénzért sokkal erősebb mélyet és szebb hangtisztaságot várok el mint amit a neo tud.Létezik ilyen? Vagy már itt is az van, hogy egy-két havi fizetést kell kipengetni ezért?
[ Szerkesztve ]
-
Dani_kp
addikt
-
-
Tybee21
senior tag
válasz fero02 #32287 üzenetére
Mennyire alkalmi, illetve milyen áron? Ha öltöny, akkor én vagy a Clemont vagy az Amadeus, mindkettő ott van a szökőkút mellett a Korzónál.
A pénzért az ember bármire képes, még akár dolgozni is!!! <<<<<<<<<|>>>>>>>>> " - Félig vegetáriánus vagyok. Sohasem eszem húst, miközben alszok! " =)
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz fero02 #31644 üzenetére
Egy "nagykijelzőt" a kisebb "óra-rádió-hőmérséklet" alap helyére.
Azzal lesz fullos BC-funkció, teljes fogyasztás+egyéb adatokal.Devid_81: aztat hát, "tök sz@r" télleg a gíp...
[ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz fero02 #31207 üzenetére
A külföldieket ezért kerülöm első körben (félelemből), mert pl. ha itthon helyezték forgalomba, és a szervizkönyv vezetett, akkor kb. nyomon lehet követni.
Elvileg...
Tény, kevés már a jó, mert vagy még a gazdájánál van (hülye is lenne eladni), vagy hamar elkel.
Nézegetem az eggyel magasabb kategóriát is, igaz ott az alkatrészárak húzósabbak, meg kicsit többet is esznek, de többet is ad az autó. (Vectra C)4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
-
TeeBee73
veterán
válasz fero02 #30526 üzenetére
Ja, a barackot nem szeressem'. Még sori koromban egyszer nagyon túlméretes volt a pohár...
MOD: Ja. Kollégám nagyfaterja mondta: "Gyerekek, egyetek baracot (k nélkül), annyi van, mint a szar, olyan, mint a fos."
[ Szerkesztve ]
-
TeeBee73
veterán
válasz fero02 #30526 üzenetére
Lement egy vödör pálesz, meg a láz is. Most viszont abrakolni kéne.
Maradt egy kis párolt káposzta, sült kacsacomb+máj, tepsis krumpli... Mi a francot keresek én itt még a szobában?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest