Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeBee73
veterán
válasz
fero02 #34201 üzenetére
Van egy nem felhasznált Win7 x64 kulcsom. Matrica is van hozzá. Köll'?
Dévid: Sok volt a fekete retek? Én most pirított májat csináltam reggelire. (Bazsalikommal, majorannával, rozmaringgal. Ha erre jársz ugorj be, van hozzá friss fehér kenyér is. Meg házi savanyú macskapötse paprika.)
-
LógaGéza
veterán
válasz
fero02 #34201 üzenetére
Ki lehet lőni az aktiváló programot, amivel eddig volt aktiválva, majd ki kell szedni az éppen neki beadott kulcsot, beírni az eredeti kulcsot, majd neten/telefonon aktiválni.
Ha érdekel írok pontosabb lépéseket.Kérdés az, hogy honnan szerzel eredeti Win7-et
A másik meg az, hogy nem értem minek aggódsz... Szoftverrendőrség ha jól értesültem csak a nagy cégeket b*sztatja, ugyanis ott van a profit... Ha ki is megy, akkor először csak ejnye-bejnye, ez nem jó így, majd visszajövünk 3 hónap múlva, akkorra legyen - ráérsz akkor aggódni.
Ja bocs, nem nekem szólt a kérdés
-
Devid_81
félisten
válasz
fero02 #33838 üzenetére
Villanyszerelo leszek, de itt egy kicsit masabb mint otthon.
Jelenleg level 2-ert megy a harc.
Utana jon egy 17th edition nevu kiegeszito.
Majd jovo szeptembertol level 3+NVQ.
Most itt 5.500£ rol beszelunk...had ne mondjam az is mennyire jol esik
A szar az, hogy eszak Londonbol jarok be 12km-re a belvaros szivebe, most metroval mert az elektromos biciklim meghalt.
Suliba sima biciklivel jarok, akkora dombok vannak erre fele a s.ggem lassan kiallitasi mintadarab lesz a sok tekerestol
Es a tomegkozlekedes lassu+rohadt draga...igy hetfo-kedd-szerda reggel 5:30-21:00ig odavagyok.
Csut-pentek normal napi 9 ora melo majd szombat 9:00-15:00 ujra...tulajdonkeppen van egy vasarnapom pihenni.Jah bocs csak annyit kerdeztel mit tanulok
-
Morris
veterán
válasz
fero02 #33716 üzenetére
Fszé kellett megemlíteni a hangcuccos témát? Most megint elkezdtem nézegetni
Néztem 5.1-et, 2.1-et, hangprojektort és sima normál hangfalakat.
Fogalmam sincs mit kéne venni. max 80k-t vagyok hajlandó kifizetni érte, de ezért a pénzért sokkal erősebb mélyet és szebb hangtisztaságot várok el mint amit a neo tud.Létezik ilyen? Vagy már itt is az van, hogy egy-két havi fizetést kell kipengetni ezért?
-
-
M_o_g_y_i
őstag
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz
fero02 #31207 üzenetére
A külföldieket ezért kerülöm első körben (félelemből), mert pl. ha itthon helyezték forgalomba, és a szervizkönyv vezetett, akkor kb. nyomon lehet követni.
Elvileg...
Tény, kevés már a jó, mert vagy még a gazdájánál van (hülye is lenne eladni), vagy hamar elkel.
Nézegetem az eggyel magasabb kategóriát is, igaz ott az alkatrészárak húzósabbak, meg kicsit többet is esznek, de többet is ad az autó. (Vectra C)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- Kedvező ár! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/8GB/240SSD/Nvidia2GB/Magyar/Excellent)
- Latitude 7330 2-in-1 13.3" FHD IPS érintő i5-1235U 16GB DDR4 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dobozos Lenovo YOGA 7 2in1 ultra7-155h 16gb ddr5 1tb ssd OLED 120hz 2,8K
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4070Super 12GB GDDR6X Videokártya!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest