Hirdetés
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
Új hozzászólás Aktív témák
-
mezis
félisten
"Ha én lennék a képen, akkor szeritned írtam volna olyat, hgoy én is ott voltam amikor készült?
/I]"
Chuck Norris készített már így képet magáról. Megnyomta a fényképezőn az exponálót, elengedte, elszaladt 50 m-re, majd visszafutott és elkapta a fényképező gépét még mielőtt leesett volna !
-
Dani_kp
addikt
Nem arra céloztam, hogy a kamionos hibája, csak éppen Ők sem arról híresek, hogy lassan közlekednek...
Vagy pedig valahonnan határon túlról hozták és azért olyan olcsó
.
MorphBCS: Igen szombaton is nyitva vannak, 8-12-ig, ez a biztos, a régi helyen 8-13-ig voltak, de itt az új helyen most van még egy kis "kavarodás". De most azon gondolkozom, hogy van-e bent olyan lapjuk, szerintem lennie kell, de a nyakamat nem teszem rá, minden esetre egy próbát megér
.
Orosházi 48. alatt vannak most, egy Gazdabolttal közösen van az üzlet és a nyitvatartás, de ugyan azon az ajtón kell bemenni, Ők hátul lesznek.Devid_81: most néztem meg a Ninja gyilkost és félek elaludni
.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Opel topik
- Házimozi haladó szinten
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- PlayStation 5
- Nők, nőügyek (18+)
- Politika
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- PlayStation 4 500GB + 10 Lemez
- Eladó Új Steam Deck 512GB, 2 év jótállásal
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ThinkPad T14 Gen2 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest