- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacsit
tag
Sziasztok,
Küzdök én is egy ilyen tablettel (pontosabban remekül megy, csak állandóan helyhiányra panaszkodik app letöltés / frissítés közben.) Nincs sok app rajta, 7-8 összesen.
Tudtok valami okoságot hogyan lehet több helyet csinálni? Nem vagyok otthon a Rootolásban, nem is akarnám téglásítani.Amit engedett azt már mind áthelyeztettem vele a kártyára, de így sem fríssít pl facebook appot...
Köszi:
Tamás
-
samsuung
csendes tag
válasz
rachelgreen #196 üzenetére
Szia, a bekapcsoló gomb hosszú megnyomásával lehet újrainditani (15s<), ha nem indul hivd a szervizt.
-
rachelgreen
csendes tag
Sziasztok!
Ma gond nélkül böngésztem a tabletemmel, hirtelen fogta magát és a böngésző bezárásakor lefagyott, semmire sem reagált.
Aztán fogta magát, fekete képernyő, azóta semmire sem reagál.
Se bekapcsoló gomb, se semmi. Akksija nincs lemerülve, de azért feldugtam töltőre, a piros lámpa égett,majd utána a zöld. De azóta is hiába nyomok bármit, semmi reakció.
Mi lehet a gond? -
BennyHUN
csendes tag
-
snowglobe
újonc
válasz
samsuung #190 üzenetére
Voltál már vele szervízben, vagy csak felhívtad őket? Nekem azt csinálta gépem, hogy egyszerűen csak letettem, és utána nem csinált semmit, semmire se reagált. Rádugtam a töltőre de így sem. Aztán párnap után rátettem megint töltőre, és akkor elindult. Igaz teljesen lemerült, de elindult a töltés meg a gép is. Azóta nem történt ilyen.
-
samsuung
csendes tag
Sziasztok! Bedöglött a tabletem b.m.3g 1ėv 1 hónap útán, este kikapcsoltam másnap semmire nem reagált.
A szervíz szerint alaplap cserės, tud valaki megfizethető javítást, vagy adjam el alkatrésznek? -
DonLaca@
senior tag
válasz
Mixmonsterx #188 üzenetére
Nekem a bekapcsoló gomb ragadt be. Azt javították gariba, majdnem 30 nap volt.
A fülhallgató csatinál előfordul hogy az érintkező lamellák beragadnak.Ha mázlid van és egy tűvel megmozgatod utána jó lesz. Nekem a Sony telefonnál ez segített. -
Mixmonsterx
csendes tag
Romlott el valakinek rajtam lívül a fülhallgató-csatlakotója?
Rosszul szól mintha nem lennének mélyek és nagyon halk. ha megigazítom akkor jó de könnyen megmozdu.l
Több fülessel próbáltam.. -
tomika940609
csendes tag
-
majorgent
tag
Használ valaki bluetooth headsetet ezzel a készülékkel? Mert nekem az a gondom hogy a rádugott headsetnél is a tablet mikrofonját használja, és gondoltam a bluetoothos headset ezt a problémát megoldaná esetleg...
-
Gabika007
újonc
Nekem is Mini Bee X tabletem van, USB portról külső modemmel 3G-n jól működik. Hol van a SIM foglalat?
-
N.Manfred
csendes tag
Sziasztok,
nekem a 3G nélküli verzió van. Tegnap root-oltam és kipucoltam a felesleges gyári alkalmazásokat (pl. gyári böngésző stb.). A gyári launchert szintén lecseréltem Apex-re.
Minimális gyorsulás tapasztalható és az akku is picivel tovább bírja (már kitart egy napot :-). A wifi viszont továbbra is hihetetlen sz@r. Kb. 7m-re vagyok a routertől és már nincs jelerősség, sőt ha ledőlök a kanapére, ami kb 1,5-2m-re van a routertől, már ott is csak 3-es jelerősséget mutat, ami - attól függően, hol fogom a tabot - néha leesik 2-re.
A Beex-nél érdeklődtem a 4.4.2 frissítés miatt. Ezt válaszolták:
"Tisztelt ...!
Kérjük akkor, figyelje a weboldalunkat az új szoftverfrissítés miatt.
A közeljövőben mindenképp várható az Android 4.4.2 (KitKat) hozzá.Köszönettel,
BeeX." -
RZS
tag
sziasztok!
nem tudjatok, hogy mi a beex cobra hd tablet kinai megfeleloje?
kellene tacspad es lcd....koszi
-
Netbusss
csendes tag
Helló
Beex minibee táblagépem meghibásodhatott, nem tölt ( már új adaptert is vettem hozzá) a táblagép garanciás még..kb 4 hónapos, hová lehet bevinni, melyk szervízt ismeritek ami megbízható gyors és pesten belül van? -
eszaméreg
csendes tag
Sziasztok!Kibogarászta már vki,hogy a töltésjelző piros/zöld fényt ki lehet kapcsolni vhol?
-
K Melinda
újonc
Köszönöm a választ
-
K Melinda
újonc
Beex minibee tabletet szeretnék vásárólni! Lehet bele rakni sim kártyát? Vagy melyik fajtába lehet?
-
Skyles
újonc
Sziasztok!
A segítségeteket kérném.
Én is pár hónapja használok egy ilyen gépet. Rendben is volt vele minden egy darabig, majd a Wifi-n keresztüli csatlakozáskor a betöltött oldalak kezdtek lefagyogatni-ilyenkor megadta opciónak, hogy bezárás vagy várakozás. Hiába várakoztam, mindig újra kellet töltenem az oldalt. Ez a probléma egyre súlyosbodott, jelenleg már alig akar oldalt megnyitni vagy ha meg is nyitja pár másodperc után lefagy.
Ha van bármi elképzelésetek azt előre is köszönöm.
-
K Melinda
újonc
Beex mini bee tabletet szeretnék vásárolni melyik típus az amelyikbe lehet sim kártyát is tenni úgy hogy nem csak wifin-n keresztül lehessen netezni róla
-
psajti
aktív tag
Üdv, egy olyan kérdésem lenne, hogy mi a különbség a MiniBee és a MiniBee 3g között? Csak a 3g hiánya és a picivel kisebb processzor? Ha igen akkor látványosabban lassabb a sima olcsóbb változat? (3g-re nem lenne szükségem ezért elég lenne az olcsóbb is)
-
Petee039
újonc
válasz
andras_koczi #32 üzenetére
Sziasztok! Én is beszereztem egy Beex Minibee 3g-t. Tetszik, de a memóriakártyát még nem vettem meg . A műszaki boltban azzal rémisztgettek, hogy csak max 32 GB-os microSd kártyát kezel (csak microsdhc-t). Az itteni egyik tablet tulajdonos " Andras Koczi " azt állítja 64 GB-osat használ. A kérdésem az lenne mindenkihez, hogy a készülék microsdxc kártyát kezel-e. Úgy tudom az összes 64 GB-os microsd kártya ebbe a kategóriába tartozik. Én az alábbit szeretném megvenni "Samsung microSDXC kártya 64GB EVO Class10". Természetesen kipróbálásra nincs lehetőség, kölcsönkérni nem tudok, mert az ismerőseimnek nincs ilyen kártyájuk. Legrosszabb esetben marad a netes vásárlás, ha nem működik visszaküldöm. Szóval Ki milyen márkájú és kapacitású memókártyát használt a 3g-s készülékéhez? Mihamarabbi válaszokat megköszönve, üdvözlettel: P
-
Petee039
újonc
Sziasztok! Én is beszereztem egy Beex Minibee 3g-t. Tetszik, de a memóriakártyát még nem vettem meg . A műszaki boltban azzal rémisztgettek, hogy csak max 32 GB-os microSd kártyát kezel (csak microsdhc-t). Az itteni egyik tablet tulajdonos " Andras Koczi " azt állítja 64 GB-osat használ. A kérdésem az lenne mindenkihez, hogy a készülék microsdxc kártyát kezel-e. Úgy tudom az összes 64 GB-os microsd kártya ebbe a kategóriába tartozik. Én az alábbit szeretném megvenni "Samsung microSDXC kártya 64GB EVO Class10". Természetesen kipróbálásra nincs lehetőség, kölcsönkérni nem tudok, mert az ismerőseimnek nincs ilyen kártyájuk. Legrosszabb esetben marad a netes vásárlás, ha nem működik visszaküldöm. Szóval Ki milyen márkájú és kapacitású memókártyát használt a 3g-s készülékéhez? Mihamarabbi válaszokat megköszönve, üdvözlettel: P
-
ricogsm
őstag
Sziasztok! Keresek LCD-t, Mini 3G hez Érintővel.
Meg hatlapot.
Sajnos földhöz lett csapkodva...
Ötlet honnan szerezhetem be? -
samsuung
csendes tag
Sziasztok.
Magyar billentyűzetkiosztású tablet tokot vettem ,de a B.M.3g nem kezeli magyar billentyűzet kiosztást.Milyen programot használjak ,vagy frissítsek?A tabletet 2014.04.24.-én vettem. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
damdadam #159 üzenetére
A beex logonál megáll vagy bejön a rendszer? Otthon meg tudod sw-zni te magad is. Ha nem sikerül meg sw-zni, és megáll a beex logonál akkor az flash hibás és kuka a főpanel ez eddig 50:50. Az s1 ből is van 2 féle paneles, nah csak a régebbit tudod meg sw-zni csak. Ha az új panelosat megsw-zed akkor is elszáll a flash benne, viszont az már tölt USB csatlakozóról is
Ezek ennyit tudnak, nem egy ipad 4 retina, bár sokan azt hiszik és azt is várják ettől a hulladék s1, s2 től, az e2 és az s4 is dettó ugyanez a szar. Ami valamire jó tablet az a Minibee és Minibee 3G, a többi az pénzkidobás, mert hasznűáltan a kutyának sem kell, max iszonyat minuszos áron.
-
damdadam
tag
Sziasztok!
Beszámítottam egy BEEX S1-es készüléket,ami iszonyatosan lassú.
Próbálkoztam reboot-tal / power gomb és a hangerő + gomb egyszerre nyom /,de nem jön be semmi......
Van-e valami javaslatotok ezzel kapcsolatosan??
Köszönöm előre is!
Üdv. -
missz
tag
válasz
majorgent #152 üzenetére
Nem rossz az akksija, de nem is jó
Vagy fene se tudja, èn pl.minimàlis kèpernyővilàgítàssal hasznàlom, de minden nap töltenem kell, igaz nyuzom is rendesen...
De persze ez semmiben sem akadaly, hisz este semeddig sem tart töltőre tenni
De az elozo tabletem sem birta jobban, pedig az ipad3 voltNincs ezzel a geppel semmi baj, tokeletesen ellat minden feladatot...
A bongeszo neha belassul, olyankor ujrainditom azt szevasz. Letoltottem a cm bongeszot vagy mi a neve, az baromi gyors de 2 perc alatt felzabalja a memoriat...
-
ropi02
csendes tag
Sziasztok, mint kezdő tábla tulaj van egy láma kérdésem: Amennyiben külső billentyűzetet szeretnék használni az bármilyen lehet csak mikro usb csatlakozója legyen? Vagy van valami speciális paraméter aminek meg kell felelnie, hogy a minibee 3g-vel működjön?
-
majorgent
tag
Én nem vettem észre a sztereó hiányát. Bár szerencsére nem kifinomult a hallásom.
a tabról annyit hogy előtte 7 colos készülékem volt. Hát nem bánom a cserét erre a közel 8 colosra. Sokat számit. Az üzemidő is megfelelő. Megnéztem rajt egy filmet. Majd egész éjjel bekapcsolva volt wifivel mert letöltöttem egy játékot. Aztán reggel 20 perc játék. Utána filmnézés. Másfél óra elteltével szólt a tab hogy tölteni kellene.
Én a tabletet egy alcor billentyűzetes tokban tartom, igy jó hogy az oldalán van a hangszoró és nem hátul. Nem csúcskategória hardware-ben de használható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen processzort vegyek?
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Tesla topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ELADÓ APPLE IPAD AIR 2 GOLD 32GB
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest