- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós kamerák
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Megjött a Philips 21:9 képarányú, 175 Hz-es QD-OLED monitora
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beretvás
veterán
söööööööööööööööööööööör
méééég nem de majd lesz
[ Szerkesztve ]
-
caindwan
aktív tag
válasz norbert1998 #56794 üzenetére
Nem a kétségbeesésről van szó, hanem ki lenne olyan, hogy csak úgy visszaadná a tök egyszerűen hozzájuk vágott területeket? Szép álom..
-
caindwan
aktív tag
válasz norbert1998 #56766 üzenetére
Azt akarom én látni, ahogy ez az elképzelés megvalósul
@(#56762) miklosss2012: jó is lenne ilyen kilátás a szobából
-
mackosajt
addikt
válasz MiklosSaS #56786 üzenetére
Ovuláció szerint pár napon múlt.
Viszont bentről hülye híreket kaptam.
Remélem csak pletyka, különben szar van a palacsintaban.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
DR|FTK|NG
veterán
-
mackosajt
addikt
válasz Mahrenburg #56765 üzenetére
Ebből nekem is ez jött le, csak nem mertem rakerdezni.
Ha így van, gratulálok nekik!Nálunk úgy néz ki, a defekt eredménytelen volt.
Egy ideig nem lesz negyedik.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Beretvás
veterán
válasz norbert1998 #56778 üzenetére
mivel jozanul nem tudok angolul vakerolni csak irni kicsit, igy részegen még a kinai is menni fog...
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz norbert1998 #56776 üzenetére
Igen, nekem is jo, remelem jon majd hablaty meg Csoki is. A macska most beszamithatatlan
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Beretvás
veterán
válasz norbert1998 #56776 üzenetére
nekem ok... kivéve ha ko leszek a sörtöl...xD mert má alapozok... de akkor is felmegyek gojofogonak...
más: kijavitottam az elbaszott festést.. nagyon idegesitett..
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz hszilard666 #56775 üzenetére
Tudom, kurtajó! De csinálj meg minden mellékküldid, meg egyebet, hogy a végére használhasd az űberkardot. (nekem sajna hajszálhíján lemaradt). A vége felé, egy meg nem nevezett szigeten, ahova csak főküldiben tudsz menni, na ott kezdődik az aztakurv@, a titanic nem volt ennyire érzelmi töltetes! (mondjuk nem láttam )
szóval ja, játszd csak. jó hosszú.a life is strange is nagyon durva. kár, hogy még két epizódra várni kell.
lövöldések: akkor 22:30?
-
hszilard666
veterán
válasz norbert1998 #56774 üzenetére
Ezek gyökerek, de aki ilyen helyről vásárol az meg is érdemli.
Más:
Basszus ezt a witcher 3 at lehetetlen letenni!Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
-
Beretvás
veterán
válasz norbert1998 #56767 üzenetére
-
norbert1998
nagyúr
-
norbert1998
nagyúr
Emberek, ha egyszer 10k-t sajnálok a devastatorra, akkor ne linkeljetek már 20 meg 30ks cuccokat plíz
jugoszlávia meg a faccom. 4 (vagy 5?) év múlva lejár a trianon, gyerekek!
jön vissza erdély meg horvátország és szlocákia -
Mahrenburg
őstag
válasz MiklosSaS #56752 üzenetére
Az (#56705)-ös hozzászólásban lévő " ...asszonyka másodmaga okán kimondottan sokat alszik... " -félmondatból gondoltam. (Remélhetőleg nem értettem félre... )
[ Szerkesztve ]
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
-
Beretvás
veterán
válasz MiklosSaS #56757 üzenetére
logikus hogy Tito idejében volt jobb.. akkor is lopott mindenki értem itt a politikusokat... de akkor ugy loptak hogy a népnek is maradt....és esze ágába nem volt lopni mert megvolt mindene.... nem volt ennyi facrágo politikus sem... szoval Jugoszlavia forever... visszasirjuk...
-
Beretvás
veterán
há rohattul nem..xD szerbia vazeg nem gond bevagy baszva elnézem neked..XD
sass.. hát nem tom menyi lenne a posta.. viszont komojan gondolom csak max 1 honap mulv mert most a kocsi sok pénzem vitte el.. és a szép az egészben hogy pont egy honap mulva kell vinnem az évi müszaki vizsgára.. igy csak kövi fizubol tellik erre, de már ezt a mostan it nagyon unom.... csörög zörög...hát németekhez küldtünk már csomagot többször meg onnan is ide.. azzal nem volt para
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Mahrenburg #56750 üzenetére
Micsoda? Lesz neki is fioka? Mikor?! Hol olvastad? Hatalmas gratula neki!!!!
vicc:
-
Mahrenburg
őstag
válasz stratova #56397 üzenetére
Szent Sárkány (#56397) - Mivel azt tervezi DonSasss, hogy a tulajdonában lévő rengeteg Fury X-el (valamint nemsokára a nagykerek nyakán maradt, s fillérekért felvásárolható Furyk tömegével) beboríttatja az alaplapgyár felé vezető utat, az Antarktiszon uralkodó klimasztikus viszonyokra tekintettel csakugyan tanácsos a fagyálló használata. További tervei közt szerepel, hogy a szintén csekély érdeklődést kiváltó 980/980 Ti/Titan-kártyákból lesz megépítve az alaplapgyár kerítése, de csak azért, hogy a pingvinek nehogy azt higgyék, hogy itt kolbászból van a kerítés...
Gratula a Sárkányfióka érkezéséhez!
Mit szólsz az új Giulia formájához? Nekem csalódás, az Alfa-maszkot leszámítva, akár egy Távol-keleti gyártó modellje is lehetne... Bár ki tudja, mindent meg lehet szokni idővel... Viszont a technika az tetszik.
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
MiklosSaS
nagyúr
Nem is mered nagyban megmutatni!
Az este hol jartal? Vartak rad a jaCCasal, te meg sehol. Halottam hogy a macska osze toborozta a csapatot, aztan meg lelepett mint egy szelhamos...ehhh, mit var az ember egy macskatol
(#56748) MrM94: nem EU orszag, maceras neki az ebay is.
[ Szerkesztve ]
-
MrM94
addikt
válasz norbert1998 #56737 üzenetére
Magasgombos G510s
Mert én a gumimembránosat szeretem és a mehanikusat NEM.Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
hszilard666
veterán
válasz norbert1998 #56732 üzenetére
Mi a prioritás? Hogy csili-vili legyen vagy hogy kényelmes? Ha a kényelem a legfontosabb akkor csak az apple keyboardot tudom ajánlani. Próbálltam corsairt, razert, alienwaret meg vettem de egyik sem fogható ehhez
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Beretvás
veterán
válasz norbert1998 #56737 üzenetére
részvétem..
-
Beretvás
veterán
válasz norbert1998 #56735 üzenetére
jah hogy te az ilyen igénytelenebb vagy..xD vagy csak nekem vannak létezhetetlen elvárásaim egy billtöl..XD pl: nagyon lapos gombos, világitos, nagy csuklotámasz.. és 150 euro alatt tessék neki lenni.. hát ilyet még nem leltem sehol..
-
CJ4567
nagyúr
-
Beretvás
veterán
válasz norbert1998 #56732 üzenetére
ilyen ipari hulladékot ne vegyél.. én már sokszor megütöttem a bokám ezekkel... most egy genius manticore-m van... ez nem rosz de nem is jo....
-
norbert1998
nagyúr
remélem a bokor alatt kötsz ki!
kéne vennem billentyűt, mindenképpen, és egy egerentyű sem ártana melleje, bár az van még vállalható.
egy ilyenre fáj a szívem, de sajnálok rá 10k huf-ot.
valószínűleg ilyeet veszek, ez csak 3500, de nincs hozzá egér.még nézegetem az egereket, hátha lesz valami, de az a devastator az nagyon devastating.
[ Szerkesztve ]
-
caindwan
aktív tag
Boldog nőnapot minden Lacinak
@Északi-bika: Szándékosan ugyanaz a két kép?
[ Szerkesztve ]
-
Beretvás
veterán
válasz norbert1998 #56727 üzenetére
látod? hétvégén sosem érnek rá a macskák mert bagzanak...:S
-
MrM94
addikt
válasz norbert1998 #56727 üzenetére
ma folytatodik az iszakolas...kerti partys szulinapra megyek...
ember,a lehelletembe meg mindig annyi alkohol van hogy egy egész kaszárnya részeg lesz tőle..Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
norbert1998
nagyúr
All Leslies may have a great nameday today!
Akkor macsek beretva ma 22:30 skype lövészet, sas ma te is jössz, vagy az utcán tolod, nem érdekel
-
-
-
Beretvás
veterán
válasz Lacielvtárs #56719 üzenetére
ohohooooo én már el is feledtem hogy ma van a névnapom..
-
válasz mackosajt #56720 üzenetére
teljesen jogos, no akkor neked is kellemes hétvégét
és boldog névnapot...
majd ha Jön GTA druszámon is és neki is boldogotApám: köszönöm, köszönjük
neked is reggelt a jobbik fajtából[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
MiklosSaS
nagyúr
Jo reggelt!
Lacik, boldog nevnapot!
-
mackosajt
addikt
válasz Lacielvtárs #56719 üzenetére
Ma IS ! Meg még máskor is az évben.
Nálunk ma nagy pörkölt főzés lesz.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
-
mackosajt
addikt
Jó reggelt!
Boldog névnapot druszáim!
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
norbert1998
nagyúr
igaz macska, tegnaelőtt xDD
érdekes mert keresztapám az utcáról felhivott skypon és lazán működött, mintha a szomszéd utcába telefonálnék fullos 3g-n.[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
és még azt mondja, nem lesz olyan részeg, meg nem fog minket lőni
reggelt
pasztmek, azt hittem nem hétvége. 7:46-kor felijedek, ami azt jelenti, hogy lekéstem a buszt, az pedig egyet jelent a megbukással, mert hiányzom a gyakorlatról. gy szombat. és nem tudok vissza alidni
azt beszéltük, ma legyen lövölde, mert keresztapám elfelejtette az autót elvinni magával a munkába xDD
-
jó reggelt, szombat szagot érzek a levegőben, de az is lehet hogy csak a jó fing@tt egy nagyot
[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
MrM94
addikt
ember velem forogo aze geszvilag!~
nwmvieok ALUDNvni!Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
MrM94
addikt
velmvanzazaeréú vvazetg.!
nemvaria;arial"!Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
MrM94
addikt
nyari gyerekek a balatto a owrtona
nemtom.tovabbhy
feelingdru ka
egeeszzegeere
!Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
Habugi
addikt
válasz stratova #56707 üzenetére
Ah, oké, érzékelő távba értem.
Annyi kávét ittam hogy szerintem reggelig kukorékolni fogok, szóval a mjúzik nem segít.
Mindegy, keresek valami filmet. Hasonló okokból kedvelem én is az FPS multizást, pláne ha van társaság TS-en (Skypeon..). Évek óta nem játszottam semmivel online ami FPS, ezért is tetszett nagyon a csütörtöki C3 party, csak a hurkák hamar kidőltek pedig magam is korán szoktam kelni..Én sem vagyok egyelőre sok minden egyébre alkalmas a golyófogóságon felül..
Szerk.:
FuryX-nek driver kell semmi más, ezért nem is bánom hogy Oliék nem kapták meg elsőkörben a kártyát, így legalább van sansz arra hogy újabb driverrel tudják majd teszteni.
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
stratova
veterán
válasz Habugi #56706 üzenetére
Az emberes. Sajnos én ritkán játszom, de akkor minden porcikám fáj, mert egy szuszra nyomtuk le a Halo3-at és Halo 4-et.
Ha tényleg vége a partynak, vmi relax zenére sem megy az alvás?
Egy ilyen marhulásból szvsz engem az ökörködés egymás humoros "szapulása" szórakoztat a legjobban, csak schmuzig vagyok gépet fejleszteni. Ebből adódóan max golyófogónak lennék jó.FuryX-nek is jól áll a víz (mostanra már talán nem lesz annyira trolltopik a találgatós majd ha kijön a PH teszt)
[ Szerkesztve ]
-
-
stratova
veterán
válasz Whysperer #56675 üzenetére
Te lekameráztál meló közben?
Mondjuk ilyen jó székem sosem volt.Aludni kéne urak, épp de nem tudok. Ma akartunk átgurulni Balatonra, de 17 felé ledőltünk és 21 után ébredtünk fel. Kicsit rendbe vágtuk a lakást.
Érdekes mióta asszonyka másodmaga okán kimondottan sokat alszik, én is rászoktam az alvásra.Habugi Uram: Sajnos én C3-at legfeljebb Youtube videó formában látok azt is 720P-ben, vess egy pillantást az adatlapomra. Nem nem felejtettem el frissíteni.
[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
válasz Habugi #56703 üzenetére
Szuper.., egy béna házibuli után egy alvó/punnyadó Off-topic.., szépek vagytok.
Mi a szart csináljak reggelig, egy ideig még tuti nem fogok aludni..?!
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
MiklosSaS
nagyúr
Most kerultem gephez...
Egy kis nosztalgia...ehh..micsoda idok
-
inspiroyhome
senior tag
Estét.
K: Hány darab Pentium tervezômérnök kell egy villanykörte kicseréléséhez?
V: 1.99904274017, ez az érték azonban kielégítô pontosságú az átlagos
felhasználó számára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest