- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- MediaTek alapokon dolgozik a Honor Pad V9 is
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
Új hozzászólás Aktív témák
-
crysis88
tag
válasz inspiroyhome #57599 üzenetére
Ez szomorú....
Asus Z97-A , i5-4690k @4.2 Ghz , Scythe Ninja 3 , Corsair 16 GB DDR3 1333MHz , Gainward Phoenix GTX 1070 , Seasonic S12II-520W , Kingston HyperX FURY 120GB SSD , Samsung 500GB HDD , Seagate 2 TB HDD , Cooler Master HAF 912 Plus
-
inspiroyhome
senior tag
Hát ez egy csodálatos hétvége lesz... Kutyánk haldoklik, valszeg valamit megevett, vagy már csak öreg, és egyszerűen nem tudunk vele mit kezdeni, mert nincs pénz.
Nevetséges, 5 ezer a vizsgálat, 7 ezer a vérvétel, és 9 ezer az infúzió. És bőven nincs garancia rá, hogy ettől jobban lesz... Az altatás meg 15 ezer, de vizsgálat nélkül nem lehet... Ja meg akkor taxi hogy elvigyük odáig..
[ Szerkesztve ]
-
-
mackosajt
addikt
válasz MiklosSaS #57588 üzenetére
Tudod jól, hogy hiába néz rá a kormere, ha a látogatás során mondjuk éppen minden rendben, de a valós gyártás közben picit mégis másként történnek a dolgok.
Kiscicc, köszi, ezekre én is gondoltam.
Kapott talking Angélat, candy crush, angry birds, subway surf játékokat.
Alcor 8 colos tablet, 8 maggal.
Erre beszélték rá. Remélem bevalik.
Áfa nélkül vették.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
crysis88
tag
Üdv skacok , nekem most van a jó reggelt.
Asus Z97-A , i5-4690k @4.2 Ghz , Scythe Ninja 3 , Corsair 16 GB DDR3 1333MHz , Gainward Phoenix GTX 1070 , Seasonic S12II-520W , Kingston HyperX FURY 120GB SSD , Samsung 500GB HDD , Seagate 2 TB HDD , Cooler Master HAF 912 Plus
-
törölt tag
megyek lagziba és gumikrokodillá fogok amortizálódni
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz mackosajt #57587 üzenetére
Nalam is volt neha ilyen gond. Visszont peldaul az a Vapor X nalam is hibatlan volt, de sokan szivtak az MSI-vel meg az XFX-el anno a BS miatt. Termeszetesen az volna a legjobb ha a faCCi egyszeruen csak balfasz.
Visszont valamennyire az AMD hibaja mert nem nez a kormukre a gyartoknak...pont mint az alaplapoknal tortent.
@Laci: volt egy sanda gyanum hogy valami mas a baj ott,......kukazd a p!csaba az egeszet....
valami mentsen meg....az asszony ma el szeretne magaval cipelni....5 bolt...4 kulonbozo varos...mindegyik varos 30-50 km-re egymastol..
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
mackosajt
addikt
válasz MiklosSaS #57580 üzenetére
Azon a ponton azért elvitatkoznek, hogy miért az AMD hibája, ha a gyereknél 4 kártya nem megy, de a kiindulási alap, a 290x meg megy?
Nem az Msi és a sapphire gyártotta a kártyákat?
Miért az AMD a hibás a fenti 2 gyártó cuccaiert?
Ráadásul nekem is bűzlik, hogy alighanem nála lesz a hiba.Egy valami piszok módon zavart az első videójában is.
Amikor berakja a kártyákat, a BIOS qrva lassan reagált.
Lefosnam a bokamat, ha ilyen tetű boot lenne itthon.Jó reggelt!
Kolléga kilenc éves kislánya számára mit érdemes tabletre telepíteni ?
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
jó reggelt
és a tegnapi gép gondomra visszatérve, természetesen ps/2.-es billel sem megyen
most kivettem az elemet, áramtalanítottam és majd kiderül...
max megy a kukába és keresek valami jó párot itt szegeden hátha találok
mindenkinek kellemes hétvégét"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
MiklosSaS
nagyúr
Jo reggelt!
-
SP4C3
veterán
Sziasztoook!
Tudnátok nekem egy olyan windows 8.1 pro-t, ami nincs frissítve, hanem "gyári" állapotban van? Max preactivated... A lényeg, hogy semmi féle fiszfasz "frissítés"-t ne tartalmazzon. :S
Privátba, hogy ne sértsünk jogokat.
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Malibutomi #57582 üzenetére
Remelem igazad van....
Jo kis jatek volt...
Aludjatok faCCaul!
-
Malibutomi
nagyúr
válasz MiklosSaS #57580 üzenetére
Ez egy idiota, itt a ph-n is vettek emberek mar 390-390X kartyakat, baraktak es megy mint minden mas kartya. Ennel az embernel meg 3-4 kartya ugyanazt csinalja...biztosan nem a kartyak hibaja, vagy a rendszerevel van baj, vagy egy bena kreten.
Ez kb olyan mintha te csinaltal volna egy senki ne vegyen NV kartyat videot, mert elsore nem ment amikor beraktad a 290X utan, hanem volt egy kis szarakodas a driverrel.
[ Szerkesztve ]
-
crysis88
tag
Skype nickem laszlo.lacyka , vegyetek fel pls...
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz MiklosSaS #57579 üzenetére
En nem ertem ezt a kibaCCott AMD-et, de most komolyan...........elerem azt a pontot hogy barki aki bejon hozzam hogy segitsek gepet szerelni mindig ott volt a piros is. Tavalyi ev kozben lemondtam az FX-rol es csak i5/i7-el szereltem jatekos gepet....iden pedig lemondok a Radeonrol is. Kinek kell a problema?!
Nem tanultak a 290/290X hibabol? Vegye mar meg oket valaki mert ezek tul benak...
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz norbert1998 #57577 üzenetére
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz norbert1998 #57577 üzenetére
Majd linkelek rola egy videot!
@CrysisCsiga: csoki most kezdi a jatekit, irj neki...lepjetek fel skypera es jovok en is kesobb.
-
norbert1998
nagyúr
Tessék sass, csak neked [link]
-
crysis88
tag
Üdv skacok, én elkezdem a játékot mert unatkozom, majd vegyetek fel.
-
norbert1998
nagyúr
-
MiklosSaS
nagyúr
Jatek lesz de kicsit kesobb, olyan 1-2ora, akkor lesz majd @hablaty is, mert varat magara mint a szuz p!csa. Nekem meg meg kicsit foglalkoznom kell a csaladal, de ti kezdjetek aztan beszalok en is.
-
Beretvás
veterán
válasz norbert1998 #57571 üzenetére
nem vagy ittas mostan? " hazának meg a vársoban." ezt megint magyarázd el..
-
Beretvás
veterán
válasz norbert1998 #57568 üzenetére
most má szépitené mi? amugy a gumifák elvannak ültetve?
-
SP4C3
veterán
válasz MiklosSaS #57561 üzenetére
Jóestét.
Egy kis Pentium D-s overcklockos eredményeim:INNEN Letölthető.
Gondoltam megosztom veletek... Lesz ennek még folytatása, de majd csak holnap.
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
Beretvás
veterán
válasz norbert1998 #57566 üzenetére
ezt most nem tudom értelmezni...XD "mind1. valami legyen de csak akkor, ha holnap is lehet"
-
otto14
őstag
asd
-
Habugi
addikt
válasz norbert1998 #57558 üzenetére
Signed, pipa.
Sas vazze, ma könnyű volt elérni egymást..
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
MiklosSaS
nagyúr
Csokiank irok sms-t, hablatyot meg csorgetem.
-
Beretvás
veterán
csokit nehéz levadászni
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz mackosajt #57554 üzenetére
Javitani kell, ugy nem adhatom oda.
@Beretva: igen
Huha...alakuloban a kedvenc jatekom 3-ik resze. Mar alig varom, azt hiszem hogy a Crysis jatekoknal csak ezt szeretem jobban.
-
Beretvás
veterán
üdvözletem..
este lövölde jöhet?
-
mackosajt
addikt
-
mackosajt
addikt
Sassss? Megjavult már az az alaplap?
Jut eszembe.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
crysis88
tag
Uraim , később crysis3?
-
SP4C3
veterán
válasz crysis88 #57540 üzenetére
Miért ne? Én is FSB vel toltam fel, mert szorzót csak software-vel bírom piszkálni (Papíron), amit kétlek, hamár a biosban is ki van szürkítve...
Én ezekkel szoktam játszani, ha clock-olok FSB/MULTI/VCORE
Így így.
-
crysis88
tag
De miért piszkáljam az FSB-t (aka BCLK azt hiszem) , ha egyszer K-s a proci es csak a szorzót kell állítanom?
Amúgy ha jól tudom ezeknél a BCLK-t nem is igen szabad , ajánlatos piszkálni , azt asszem 100-ra szoktak fixálni...Asus Z97-A , i5-4690k @4.2 Ghz , Scythe Ninja 3 , Corsair 16 GB DDR3 1333MHz , Gainward Phoenix GTX 1070 , Seasonic S12II-520W , Kingston HyperX FURY 120GB SSD , Samsung 500GB HDD , Seagate 2 TB HDD , Cooler Master HAF 912 Plus
-
SP4C3
veterán
válasz crysis88 #57537 üzenetére
Ha jó lapod van, már pedig úgy fest, akkor mindent be tudsz kézzel állítani a CPU multijától kezdve az FSB-n át a VCORe-ig.
Megnézed, hogy mi mennyin szalad ésbeállítod azokat kézzel. Memória órajelét, stb..
Újjabb lapoknál nemigen lehet kárt okozni, mert lecsapja és kiírja, hogy OC fail és try something else..Szóval feszültséget először is gyári-ra rakod vagy max 1-el feljebb. FSB-re tolsz egy picit és teszteled...
ha stabil, akkor mész tovább... FSB-re méééég, +játszadozhatsz a szorzóval...
és így tovább és így tovább..De próbáld meg gyári alapbeállítások mellett, és ha úgy eleget tud nyújtani a gép, akkor felesleges az OC.
"K" széria viszont OC-ra van tervezve... Olvasgass a neten
-
MiklosSaS
nagyúr
@Mahrenburg aranykopese:
" En: na, viszlat majd dumalunk. Susson rad a nap!
Mahrenburg: ohh, igen bazz'meg, 40 fok meleg van... "~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
crysis88
tag
Az a baj hogy nem vagyok nagy OC Guru , manual-hoz nem értek....
Mondjuk nem hiszem hogy 4.2 - 4.5 között nagy különbség lenne de nagyon jól esne a lelkemnek ha meglenne a 4.5 normális fesszel + normális hőfokokkal 24/7-re.
[ Szerkesztve ]
-
SP4C3
veterán
válasz crysis88 #57535 üzenetére
Akkor manual overclock és kész. Kézzel belövöd és gól.
Nagy javulás van az OC után? Mert ha nem, akkor felesleges.-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
crysis88
tag
Mondjuk csak ezekben a szintetikus tesztekben megy fel addig , játékban bőven alatta van.
Próbáltam a 4.5 GHz-et is autón de ott mar majdnem 1.3 Voltot ad a lap a procinak és nagyon elszállnak a hőfokok isAsus Z97-A , i5-4690k @4.2 Ghz , Scythe Ninja 3 , Corsair 16 GB DDR3 1333MHz , Gainward Phoenix GTX 1070 , Seasonic S12II-520W , Kingston HyperX FURY 120GB SSD , Samsung 500GB HDD , Seagate 2 TB HDD , Cooler Master HAF 912 Plus
-
MiklosSaS
nagyúr
Posta onnan is megyen, en angliaban szoktam kuldeni.
-
SP4C3
veterán
válasz MiklosSaS #57531 üzenetére
Az gond, hogy szerbiai vagyok? Vajdaság...
Vannak lankártyáim meg ősrégi alaplapok procikkal, amik még működőképesek és nincs rájuk semmi szükségem.-----------------------------------------------------------------------------------------
Valaki tud valamilyen "Lightweight" böngészőt? Meg hogy lehet v.5-ös chrome-ban letiltani a HTML5-ös youtube playert? Van fent 10-es flash, de ő akkor is a HTML5-öt erőlteti...-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
válasz MiklosSaS #57526 üzenetére
azt már mind végig próbáltam, már a ramokat is kivettem és csak egyesével raktam bele...
perifériákat is levettem és úgy is ugyan ez a jelenség áll fenn
még a vga-t nem vettem ki, de amúgy ezeknek elvileg nem volna szabad hogy köze legyen hozzá
az össze usb portot végig próbáltam.
kínomban már az usb átalakítót is kipróbáltam ami usből csinál ps/2-t
szóval nincs több ötletem, kizárólag ez a ps/2-es bill
ha nem megyen akkor kuka lesz belőleiszilard: ha ez a néni itt lenne xarnám én le az F1-et, node még asz F2-t is
[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
SP4C3
veterán
válasz hszilard666 #57528 üzenetére
Pffffúúújj.
-
SP4C3
veterán
válasz MiklosSaS #57521 üzenetére
Hogy érted, hogy "elszáll"? Annyira kicsike és könnyű?? :/
@miklosss2012
Most olvastam a blogod. Szeretnék én is felajánlani valamit/valamiket. Él még az a dolog??
@Lacielvtars
Akkor bocsi, csak hozzászóltam és nem olvastam vissza rendesen. :/
Ezek szerint már csak a PS/2-es billentyűzetben van remény. Csak nem értem, hogy eddig dolgozott rendesen? Valahogy csak bekellett állítaniuk előtte.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #57524 üzenetére
az F1-re nem reagal de a CTRL+ALT+DEL-re reagal, ugye? Hat nem is tudom mit mondjak...F1 helyett probaltad a del gombot pont indulas utan? Vagy az F2-ot?
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz hszilard666 #57520 üzenetére
Gratulalok @Renszarvas.....nekunk nem adsz?
-
a bios reset már megvolt és minden amit írsz...
azok voltak az első lépések és a képet is azért csatoltam, hogy lássátok, már megvolt a bios reset... meg az elem ki és be.
most már csak be kéne lépnem hogy be tudjak állítani a bios reset után mindent és az már nem megy, az F1-re nem reagál, vagyis ahogy írtam, semmire sem"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
SP4C3
veterán
válasz DR|FTK|NG #57518 üzenetére
Igen igen. Rézmagos nagy dög. Előszeretettel alkalmazzák az újabb procikon. Jó dolog
Láttam az újabb core i3-hoz milyen kis ratyi hűtőt adnak, igyekeznek biztosra menni, hogy ne lehessen clockolni őket... -.- Még az anyagán is látszik, hogy az már nem olyan mint a régi jó hűtőké.@crysis88
A CPU hőmérsékleted magasnak tűnik.. :/
Plussz ez K széria, ami ugye overclock-ra van kitalálva és auto tuningban nem kellene ilyen melegnek lennie.
Még, ha kézzel lőtted volna be, akkor megérteném. CPU hűtő maximumon pörög?Pasztázd újra, takarítsd, portalanítsd, olajozd, tégy meg mindent, hogy terhelés alatt 65C fölé ne menyjen!
Hajrááá-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
hszilard666
veterán
Szevasztok Uraim.
Mint tudjátok én Budakeszin lakom, ma volt egy kis szabadidőm és elcsámborogtam. Találtam egy király kis pizzázót ahol házi sört készítenek. Olyan finom barna sört még sehol sem ittam Mondjuk elég drága 750/üveg, de pokolian finom. Hoztam haza magammal is.Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
crysis88
tag
Ezek a hőfokok jónak számítanak?
Illetve a fesz nem túl magas 4.2 GHz-hez? (auto tuning az alaplapon)Asus Z97-A , i5-4690k @4.2 Ghz , Scythe Ninja 3 , Corsair 16 GB DDR3 1333MHz , Gainward Phoenix GTX 1070 , Seasonic S12II-520W , Kingston HyperX FURY 120GB SSD , Samsung 500GB HDD , Seagate 2 TB HDD , Cooler Master HAF 912 Plus
-
SP4C3
veterán
válasz MiklosSaS #57515 üzenetére
Pontosan! Egy kiváló tuning bajnok.
Bazinagy hűtúvel, most cseréltem le az intel ventillátorját fehérre, UV alatt egész csini. D:A múltkor eljutottam vele 4Ghz környékére, de nem látta a hard disk-eket?! Stabilan felébredt a bios, lefutott a POST és semmi... Visszavettem 3.33Ghz-re és úgy fut szépen... Gyárilag 2.66Ghz
-
SP4C3
veterán
válasz Lacielvtárs #57513 üzenetére
Amúgy egy bios reset után működnie kellene!
Tápot lehúzod, bios elem kivesz vársz... esetleg benyomhatod a power gombot, hogy a tápból a kondik kiürüljenek... vársz... Utána bios elem, táp vissza és indítod. Ha így sem resetelte a bios-t, akkor meg CMOS jumperezést megkeresed és ott a jumpert átrakod. 3 tüske, amik szabadon vannak, azokat kell rövidre zárni. Ezután biztos kész a bios reset.
-
válasz MiklosSaS #57511 üzenetére
igen ebben igazad van Mester ( , rangidő Mester) , csak sajnos azt a pénztárcát nem én töltőm így nem tudom mi lesz a válasza...
de igazad van, megvárom a billt és majd akkor ugrik a majom a vízbe
viszont köszönöm a segítőkészségetek, Istene vagytok"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #57510 üzenetére
Amugy eltalaltad, semmi sem latszik rajta.
Vard meg a bill-et, ha azzal sem megyen akkor baszd ki a francba. Ne kinlodj egy olyan osregi szarral, Fillerekert lehet mar kapni egy sandy/ivy pentiumot + H61-es alaplapot...ami mar joval erosebb.
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #57508 üzenetére
Elirtam, lecserelni....
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #57505 üzenetére
Ellem ki, 5 perc gyors ima, aztan ellem be....ennyi. Meg a BIOS chip-et is ki veheted, ha ki lehet.
Szeva Crysis88!
-
válasz Balathruin #57501 üzenetére
& miklosss2012:
hát igen én is ebben reménykedem...
és mivan ha nem megyen PS/2-vel sem?igen Keresztapám, a legutóbbi válaszoddal annyit segítettél mint én szoktam neked
de azért reménykedem benne hogy menni fog, vagy kivágom az ablakonde az ötleteket, és visszajelzéseket nagyon köszönöm
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
crysis88
tag
Üdv srácok.
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #57499 üzenetére
Megmondom neked a frankot. Ha az USB miatt nem kezeli a bill. akkor ps2-vel siman fog menni, ha mas a gebasz akkor azzal sem fog mukodni.
Remelem sokat segitettem
-
Balathruin
veterán
válasz Lacielvtárs #57499 üzenetére
Hulladék alaplapoknál ilyen. Nekem van annál régebbi gépem ami megy USB-vel is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Gitáros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Horgász topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- PlayStation 5 Pro + Vertical Stand
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest