Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #45195 üzenetére
Na mivan? Eltunt az ebed? Miert?
(#45196) rapidsquirel: +1 . Te ma nem melozol? Mert ha nem akkor kesobb csorgok, volna egy kerdesem.
Mas:
Mondtam hogy multkor lapatra raktam egy kollegat. Nem volt OK, nem tetszet a meloja. Holnap vegre kapok egy uj kollegat, sikerult egy gyereket atcsabitanom egy masik cegtol. Spanyol gyerek, tokos es van szava. Nem gerinctelen fereg. Dolgoztam mar parszor vele, es nagy Radeon lovag
Meg ket-harom ilyen es megvaltoztattom az alairasomat~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Shokkolo
addikt
Mai (újra) tanult okosság:
10 years ago we had:
- Steve Jobs
- Bob Hope
- and Johnny CashNow we have no Jobs, no Hope and no Cash
@Elvtárs ÚR:
Én a magam részéről szeretem
Bár a "magyarosított" kynai konyhát méginkább
De hát nah, az élet nem kivánságműsor... beérem ezzel a sushival[ Szerkesztve ]
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #45192 üzenetére
Na igen, kuldjek hozzam ebedre. Igaz nalam meg csak 11.00 van es meg ket ora loplalas amig ehetek.....
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
rapidsquirel
aktív tag
válasz Lacielvtárs #45195 üzenetére
Sasss mondaná:
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, a tisztán látók pedig tele vannak kételyekkel."
-
válasz rapidsquirel #45193 üzenetére
ez egy jó kérdés, erre nem is gondoltam, de jogos a kérdés...
ez néni viszont tuti élbár most jut eszembe az ilyen képekért nem fognak engem seggbe billenteni?
inkább csak jó étvágyat mindenkinekShokkolo: még nem mondtad, bár én magam meg nem enném
[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Shokkolo
addikt
Mondtam már h. szeretem a szusit?!
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
rapidsquirel
aktív tag
Ez még él?
[ Szerkesztve ]
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, a tisztán látók pedig tele vannak kételyekkel."
-
-
MiklosSaS
nagyúr
-
válasz MiklosSaS #45189 üzenetére
... én lecserélném erősebb VGA-ra, de a Mesternek már előrébb jár az általa keresett VGA mint az én régi, gyenge hikomat karim
egyre jobbak ezek az elnevezések,
de nem fér ki, vajon mijééé?
csakkifértamegenezésem[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #45186 üzenetére
Nem baj, jo lesz 10 ev mulva is. DefaultGyiiiiHetLaszloAkiMostVeszVideokartyatAzertHogyTizEvenBelulKiprobaljaMajdACrysisJatekot!!!
De szerintem csereld le a VGA-dat egy erosebbre, a "MESTER" mar varja mint a friss kenyeret
@BukfencLacivel mi van? Alszik mint a macska?
(#45188) Malibutomi: igen, elore elvezni fogom. Barmmenyire jo lesz az uj Radeon, ugyis talalni fognak benne valami hibat!
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz rapidsquirel #45185 üzenetére
Jjaja...amr elore is latom mi lesz. Emlekszel mi volt anno amikor kijott a 290/290X.....imadkoztak a szo szoros ertelmeben hogy ne legyen erosebb a 780-nal. Rohelyes volt olvasni is...
-
válasz MiklosSaS #45180 üzenetére
& Shokkolo:
nem akarok kapkodni, még a végén leverek valamit
tudjátok Uraim, a jó munkához idő kella szar munkához meg még több idő
no de majd iparkodom, mert tényleg le fog járni a személyim mire játékhoz jutok...
pedig 10 évre adták.
viszont nem szeretek olyat ígérgetni amit nem tudok betartani.
én már csak ilyen ember vagyok, evvan[ Szerkesztve ]
-
rapidsquirel
aktív tag
válasz MiklosSaS #45184 üzenetére
Tudom, hogy jó, volt egy. Kettő viszont nem kell 400-420kért. Ahogy kijön az új Radeon, a 980-nak viszonlátás. Na akkor mi megy majd a "nekem van a (majdnem) legnagyobb f@szom" topicba..
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz rapidsquirel #45183 üzenetére
Igen, ott nagyon istenitik a kartyak...az igaz hogy nem fogyaszt sokat, nem is melegszik....meg sohasem volt 72 foknal melegebb, ott is 40 % ventivel FurMark-ban. De a lenyeg az hogy ezeket a kartyakat a kozep kategoriaba szantak. Csak mivel az AMD az igazak almat alussza es baCCik ra sietni ezert most HE-kent van eladva. Visszont ezt az elso perctol ereztem rajta....
Egy kozep kategorias gepbe igazan jo kartya....mivel azert tegyuk hozza...nem gyenge.Kosz en is remelem osszejon a 290X CF. Remelem lesz majd tamogatasa is..mert ha nem akkor kicsesztem rendesen magammal. Amit most jatszom ott eleg jol muzsikalnak, megvan a 40-80 %-os skalazodas 2 way-ben.
-
rapidsquirel
aktív tag
válasz MiklosSaS #45182 üzenetére
"a 980 nagyon jo kis kartya....kozep kategoriaban, de nem felso"
Ugyanerről káráltam a sok elkényeztetett sznobnak a 980 topicban. De nem. "A 980: mindenre elég". Ja. De csak majdnem. És persze kinek van kedve kiadni még 200-at még egy 980-ra. Kívánom sikerüljön a 290-es biznisz.[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz rapidsquirel #45181 üzenetére
Most alkudozom ket 290X-el, volna is ra valami vizhutes.....
Ha merges leszek akkor veszek meg egy 980-at es letudva minden. Csak valahogy nem szeretnem ....a 980 nagyon jo kis kartya....kozep kategoriaban, de nem felso. Latszik rajta, erzem rajta....
Todom....a 780Ti eros volt....igazi nagyagyu....es nem is herelt olcsositott darabok. Abban voltak a legjobb GK110-es chipek, ment is alapon 1200 MHz-et referencia letere.
(#45177) stratova : igen, csak akkor processzor eroben nem lesz elorelepes. Van egy olyan erzesem hogy a skylake sem lesz erosebb a 4790K-nal...
-
rapidsquirel
aktív tag
válasz MiklosSaS #45175 üzenetére
Én ezt mind értem amit leírtál, nem is gondoltam, hogy másképp gondolod. Szerinted én miért cseréltem le a 980-at 780ti sli-re? Én még 1080p-ben sem voltam megelégedve a 980-al, képzelem mi mehet ott 2k-n multiba. Csupán arról beszélek, ha veszel egy ilyen 2 magos egybecsodát, csak aprópénzért tudod eladni. A két kártya külön jobb megoldás. Ne erőltesd azt a sz@rt. Két 290x vagy várd meg az új Radeont.
Egyébként az volt a legnagyobb ballépés, hogy eladtad a 780ti-t, nem kellett volna, ugye tudod miért?[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #45178 üzenetére
Az igen, eleg gyros vagy. Igazad van, nem kell sietni vele...minek? Majd jatszunk Crysis 3-at amikor mar hozza a postas a nyugdijat.....fo az alapos munka!
-
Shokkolo
addikt
válasz Lacielvtárs #45178 üzenetére
nem lehetne kurtítani 5 napos tervre?
-
-
stratova
veterán
válasz norbert1998 #45171 üzenetére
Te vagy a legbadass-eb a 3/b-ben!
Sass: eleve problémás volt már Intelnek is a 14 nmes gyártás. Nem véletlenül nem a magas órajelű hanem a kb. passzív példányokkal kezdtek. A korábbi utitervben is ismert volt, hogy Broadwell/Skylake a korábbi 65 W-os R sorozat helyére érkezik először asztali vonalon és combos IGP-re gyúr, nem pedig a 88 W modellekkel debütál magas CPU órajellel.
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Habugi #45168 üzenetére
Nem vagyok a kardfogu hive, de AM3+ platformon az az egyik legjobb alaplap. Majdnem olyan jol lehet benne piszkalni a processzort mint a Crosshair-ban.
(#45167) Lacielvtars : nem baj, lassan-lassan megtanulsz es profi jatekos valhat belole. Itt egy igazi mester is, a Hablatyologus szemelyeben...
Apropo Hablatyologus, halad a projekt? Mukodik az a szar?
(#45166) Kutya_7: VCore0, nem kell tul lihegni...1.3-1.28 V folott mar ugyis elkezd degradalodni a processzor.
(#45165) caindwan : mivan? Nem tetszik a nagy barack? Nagy barackhoz nagy bicska kell, tudod?
(#45160) Habugi: persze hogy tudom, csak kivancsi voltam. Most a 980-as topicban ment a laz a benchelesben...
Mas:
Ugy latszik hogy a broadwell processzorok ki fognak maradni az eletembol. Az i7-5775C, gyengebb lesz mint a 4790K.....az OK hogy lesz benne Iris, de egyenlore nekem nem kell IGP. Majd ha lesznek programok....nem tetszik a 3.3 Ghz alap es 3.7 GHz turbo...az tuningban lehet hogy 4.0 - 4.2 GHz kornyeken megall. Visszont kellemes az a 65 W...lehet visszaternek a sandy bridge hofokok. Kulonosen ha jobb lesz a paszta. Ha ugy fogjak megcsinalni mint a 4790K-t, ami picivel azert jobb mint a 3770K/4770K akkor szerintem aki most epit gepet jo lehet. Felcibalni 4 GHz-re es OK.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz rapidsquirel #45170 üzenetére
Ehh, nem erted hogy itt nem csak a penzrol van szo. Nem azert veszem hogy kiirjam az adatlapomra....vagy hogy draga VGA legyen a gepemben. Egyszeruen kell a 7990 utodja....a 780/780Ti/980 mindegyik gyengebbnek tunt mint a 7990.
Az hogy veszitenek rajta az mar elore boritekolhato volt....en nem kupeckedek a cuccal....altalaban mindig vesziteni szoktam eleg rendesen veluk. Azert is nem az aprorol halaszom oket..csak max 1-2 dolgot. Mint ez a kartya lett volna, nem volt hasznalva csak tesztelesre.
Mind1, ertelmetlen....99% hogy a gyerek nem szeretett volna belemenni a 14 nap gariba. Csak ugy latszik nem volt eleg ver a fa@aba hogy szemtol szembe (ertsd telefonban) megmondja.
Utalom az ilyen gerinctelen anyamasszony katonakat.....@Nor-Bika: te egy igazi rossz fiu vagy!
-
-
Shokkolo
addikt
Jaureggelt mindenkinek
-
-
norbert1998
nagyúr
Olyan badass voltam! Indokból írtunk local szerveren, én meg nem ám csak így még ugypuskazok! A gépen colt nyitva a pdf! Aztán kiraktam a microsoft termékekből a penis szót. Azthiszem, ennyi rosszfiusag már bőven sok erre a hétre!
-
rapidsquirel
aktív tag
válasz MiklosSaS #45141 üzenetére
(#45141): miért mondod? Csak azért írtam, mert látom, nem hagy békén a gondolat. Én teljes őrültségnek tartom, csakis azért, mert ha megveszed, nem csak a 980-at bukod, hanem amikor el akarod adni, még sokkal többet. A 7990-et időben vetted-adtad el, még éppen "futott", ezzel nem így járnál, hidd el. Nem a teljesítménye miatt, az ára ami a béka segge alatt van már most is, és lesz lejjebb mire eladod.
-
MiklosSaS
nagyúr
'reggelt!
-
Habugi
addikt
válasz Kutya_7 #45166 üzenetére
Passz, i7 tuninghoz (is) sík hülye vagyok..
Ha nagyon nem akarna elmenni a lap+cpu kombó, agyalj ki níkem vahlammi felebaráti FX-es bratyós árat a kardfogúra/ért, majd vágd hozzám privátban pls.
Ahányszor meglátom egy postodat, mindig megmozgatja a fantáziámat, gonosz dolog ez az aláírásba integrált kisördög..
ASUS meg UEFI, nálam helyből halmozottan sérült szegény, viszont inkább tuningra gyártódott lap mint az FXA-UD3, egy próbát lehet megérne.., van rajta hangkártya is..(#45167) Lacielvtars:
"lehet ezért is hasonlítók kicsit rá "
Cirka másfél éve magam terebélyesedek rendesen, mondjuk ez főleg azért lehet mert annyit mozgok mint egy páfrány az ablakpárkányon.
Hugi esküvőjén kimondottan ellenszenves volt az a cirka kéttucat fényképezőgép..
Mondjuk ha azt nézem, hogy a sötét korszakomban voltam a 180centim mellé 55kiló is (ilyen dolog a popszakma..), cirka mint egy etiop tüdőbeteg.., szóval inkább a kilók..![ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
válasz MiklosSaS #45103 üzenetére
jó reggelt, most olvasom hogy le sem tudom írni azt a játékot amivel soha nem is jáccom
hát bocsi Keresztapám, nagyon úgy tűnik reménytelen eset vagyok
Hablaty Uram: én is a Bud Spencer filmeken nőttem fel, szinte
lehet ezért is hasonlítók kicsit rá
a többieknek meg szép jó napot, és gondoljunk arra hogy legalább nem hétfő van"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
caindwan
aktív tag
válasz norbert1998 #45162 üzenetére
Jou reggelt!
@Kutya_7 Üdv!
A lanyok lattan kivetel sass par tulmeretezett barackja
-
Kutya_7
tag
Na jó reggelt!
A lusta kutyus felkelt buzergálni a kéket a gépében...
Cuccváltás folyamatban: AMD C-60 Asus laptop még működik :)
-
norbert1998
nagyúr
Na közben kiderült, az a szivattyú nem 140, hanem kb 180 ezer forint. Nem éppen 6 ezer... De rá van írva, hogy 230/400 V. A barom fogta, ráköltötte a 4 eres vezetekre a 230-at, a motoron bekötést meg meghagyta 400 V-ra. (amikor a lapkák merőlegesek a csokira.) szerintem bele sem nézett . Mondta apa neki, biztos kondi kell bele, azért nem indul és búg. Erre: mi az a kondi. De a 4 eres kábelt bekötötte egy fázisra. Semmi kondi nem kellett bele, szétvágtam a toldasnal, rá raktam egy 4 lábú ipari dugót, bele a falba és már megy is. Egyébként bent volt a rajz a 230/400 volt be kötéshez a dobozában, olyan egyértelműen, hogy az óvodás is megcsinálja.
[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
válasz MiklosSaS #45150 üzenetére
Azt ugye tudod, hogy ez egy leplezetlnül NV Only Benchmark?
Mondjuk amikor kijött és még olvastam/szerkesztettem is az NV vs AMD topicot, mert a társalgások színvonala nem ott tartott ahol pár hete, akkor brahiból azért nekimentünk páran Radeonnal is.
A sajátom: [link]
Érdemes a linkelt post dátuma szerint visszakeresned Radeonos eredményekért, ha jól emlékszem készült jópár.
Aztán mit hallok? TS3? Vissza a kályhához?
Továbbra is nyitott ajtó bárkinek a topicból a szűk jóbaráti köröm TS-e bár ahogy olvastam medvesajt úrnak is van hasonló...játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
MiklosSaS
nagyúr
Jo ejszakat!
-
ViZion
félisten
jóccakát!
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Kutya_7
tag
Haswell totyikba dobtam egy hwinfo kepet. Megleshetnetek es velemenyeket kernek. Ami szamomra erdekes az a vcore 1 2 3, es hogy nincs vcore0...
Bios a legujabb.Cuccváltás folyamatban: AMD C-60 Asus laptop még működik :)
-
ViZion
félisten
-
stratova
veterán
Hmm érdekes cikk, köszi bedobtam a találgatósba némi megjegyzéssel. Egyébként az impresszív számokat vélhetően az Ashes of Singularity tesztekből meritették, melyet a Star Swarm demót is megálmodó Oxide Games jegyez. Azaz feltehetően olyan stratégiával prezentáltak, ahol pl az n+1 egység ai számitása jól teríthető sok szálon is. Az Async Compute viszont még érdekesebb húzás lehet az APU tulajok számára, akik eddig inkább csak igéreteket kaptak, ill. egyéb erények nélkül a kifejezetten kompakt rendszerre vágyó játékos de kompromisszumképes felhasználók szimpatizáltak e termékekkel.
[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
válasz norbert1998 #45144 üzenetére
Most ez van, 400-at megért Jóval jobb mint amim volt Silverline HS66-om volt
No Sana No Life
-
MrM94
addikt
Kezdődik megint a nagy hűhó süketelős duma.
Szép meg jó meg fasza dolog,csak megint az asztalon kéne legyen...
[link][ Szerkesztve ]
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
MrM94
addikt
Ma dumáltam évfolyamtársam galaxy tabjával.Elég hülye.Csak a nagyon tőmondatokra tud válaszolni...Nem olyan mint az apple siri,hogy tök jó beszélgetést tudsz vele folytatni...
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz rapidsquirel #45138 üzenetére
Most mondod, ugye?
-
-
MrM94
addikt
válasz CJ4567 #45137 üzenetére
Tudtommal ratyi.De lehet csak én emlékszem úgy.
Hazaértem reggel óta egyetemről.Lejött a BB z10 coverje amiért kivágtam a cirkuszt..Semmi ajándékot nem kaptam,csak valami 25% discountot.De legalább ittvan.Tök minőségi tok meg minden.
A kocsit kocsmának olvastam.Ehh.Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
CJ4567
nagyúr
Hétvégi hangtechnikás veszekedésról jut eszembe: Plantronics mennyire jó márka?
No Sana No Life
-
-
ViZion
félisten
Egye meg a penész az egészet! Több, mint 100 hsz? Nóóómálisak vagytok? Lehetetlen követni ezt.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
stratova
veterán
válasz Lacielvtárs #45128 üzenetére
Az enyémhez képest még ez is űrtechnika
-
-
MiklosSaS
nagyúr
-
stratova
veterán
Animés pályafutásomból a pokemon érthetőnek vélt okokból kimaradt.
Lehet hibát követtem el -
mackosajt
addikt
válasz Kutya_7 #45118 üzenetére
Nana, nehogy szavadon fogjalak.
Perpill DonSasssssss alkudozására várok, hogy mi a szitu a 8320-al.
Meg a fizetésre, mert most jön majd a plusz píííííz... de kocsira is kéne költeni.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
MiklosSaS
nagyúr
-
Kutya_7
tag
válasz mackosajt #45105 üzenetére
Hajrá, ha eljössz érte még be is szerelem és be is állíthatom ha van rá igény, csak nemtom a vizedet hogy hozod vele...
Lap is kéne vagy csak a prockó?Vagy kérsz személyes házhozszállítást+beállítást?
[ Szerkesztve ]
Cuccváltás folyamatban: AMD C-60 Asus laptop még működik :)
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Balathruin #45115 üzenetére
Jajj, dehogynem kellesz...kicsi veres-macska! Te nelkuled nem topic a topic
-
mackosajt
addikt
válasz MiklosSaS #45108 üzenetére
Ha megrágjátok magatokban, szóljatok.
Az iramclan.hu oldalán található TS3-ra felnéztek, megböktök, és intézkedem.
Már ha fent vagyok.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
stratova
veterán
válasz Lacielvtárs #45109 üzenetére
Egy élmény lehet Pentium 3558U + 4 GB RAM társaságában komolyabb képszerkesztést végezni.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #45109 üzenetére
Eleg jo az a vas.......netezesre . Nem kell gariztatni?
Ahh, nem tudom hogy benazni fogsz vagy nem, de szeretlek cukkolni
-
válasz MiklosSaS #45106 üzenetére
ohh tehát virtuális közösségi élet...
no majd egyszer összehozzuk mert én sajnos most egy lapot telepítek asszony pajti fotós barátnőjének a laposát...
ilyen gépe van
link
a photoshop lehet mosolyogni fog ha feltolom nekihélóóóó, honnan gondolod hogy bénáznék????????
WASD az irányítás nem?
képezld ilyet is tudok ám, bár anno ez a CS (és nem a Photoshop CS-re gondolok ) volt ha jól tudom[ Szerkesztve ]
-
-
mackosajt
addikt
válasz MiklosSaS #45106 üzenetére
skype fiókom felfüggesztette a mikrof@s...
1000 éve be se léptem, csak kaptam tegnap egy levelet... hiába csinálok bármit, eddig levél nem jött tőlük...
TS3 nem lenne jobb?
Helyet is tudok biztosítani nektek.
Mellesleg én is ott szoktam t.anyázni.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #45104 üzenetére
A skype az elengedhetetlen.....az a jatek lenyege....jon majd a macska is meg ha nem felejti el akkor a hablatyologus is.....Meg a varadi gyerek aki inkabb olvasgat mint irkal. Remelem most olvasod.....
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #45102 üzenetére
. Jajjj ba...meg neked celeron meg IGP kell.
Na eloszor is "origin" account kell nem steam(nem stream). Masodjara pedig kell a Crysis 3 jatek....harmadjara kell skype!
[ Szerkesztve ]
-
válasz MiklosSaS #45101 üzenetére
fogadom a kihívást
viszont akkor ismét írjátok már le hogy mi is kell ahhoz hogy tudjam fogadni a kihívást
melyik játékot is kell felraknom, no meg a a stream accom jelszava
kicsit le vagyok ám maradva, mint a borra valószerk: baccus, stream sincs a gépemen már
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #45099 üzenetére
Micsoda fenyegetes.....kihivlak harom kor Crysis3 multira! Ha van ver a puca....fa....-ba akkor elfogadod a kihivast!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fehér Villám új GAMER PC 2év garancia / NVIDIA GTX1660Super / Ryzen5 / 16GB DDR4 /
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- ! 2 év gyártói garancia ! AULA F87 PRO Vezeték Nélküli Mechanikus Gamer Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest