- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Androidos fejegységek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen digitális videókamerát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- UHD filmek lejátszása
- Gaming notebook topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz rapidsquirel #43299 üzenetére
Ez a baj nalam is, ha volna eger es bill. marreg konzolon tolnam.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
rapidsquirel
aktív tag
Nem veszek vissza semmilyen beállításból. Pont ez a lényeg. Volt 1440p monitorom, ott is bökte a szemem az élsimítás hiánya. Ez van, vagy inkább lennék vak. Hazudni nem fogok magamnak(se másnak).
miklosss2012: majd ha lesz hozzá billentyű, ami soha..[ Szerkesztve ]
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, a tisztán látók pedig tele vannak kételyekkel."
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz rapidsquirel #43296 üzenetére
Ebben az esetben egy ikszbokszegy vagy pléjsztésönnégy volna a megoldas
De nem mondom hogy nincs igazad. Csak mondom ki szeretnek gyogyulni a 3D-bol....mas valasztas nincs.
-
MrM94
addikt
válasz rapidsquirel #43296 üzenetére
Visszaveszel a beállitásokból,AA abban a felbontásban már értelmetlen használni.Úgy pedig nemhinném,hogy annyira megenné a kártyát valamilyen játék.
Én azért említettem feljebb a watchdogsot.Single kártyávalAz alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
rapidsquirel
aktív tag
válasz MiklosSaS #43295 üzenetére
Nem merek 1440p monitort venni(és nem is fogok), ismét hozza magával a költségeket.Önmagában a monitor ugye, aztán az elb@szott, hitványul optimalizált játékok, és már készen is áll az újabb kiadás egy(kettő) újabb VGA-hoz. Ha nem kell a kompromisszum, 1440p-hez duplán annyit kell költeni. Már rühellem magam emiatt a megalománia miatt. Hogy nem bax a kezemre az Úristen, amikor a pénztárca felé nyúlok..
[ Szerkesztve ]
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, a tisztán látók pedig tele vannak kételyekkel."
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Malibutomi #43294 üzenetére
A 27", 1440p es 144 Hz meg draga egy kicsit. Inkabb varok egy-ket evet amig lesznek 144Hz/4K/32"/IPS kijelzok. Igazabol az volna az igazi....csak a win sem kezeli meg a 4K-t, meg neha a 60Hz is maceras...
-
MiklosSaS
nagyúr
Nem a 144 Hz-el van a baj hanem a 3D-vel. Ott a gond....lassan mar megszalotja leszek, egy kis idore szeretnem abba hagyni....es ezt csak ugy lehetseges ha lecserelem a kijelzot. Elcseszem a szememet annyi 3D hulyesegel.....
-
MrM94
addikt
válasz MiklosSaS #43289 üzenetére
Azt biztosan mondom,hogy a felbontástól nem kell félni.
Én a WatchDogsot nyomom 2560x1400ba és a hétnyócvan még elég oda.
Nem olyan nagy kártyazabáló dolog az..
Szerintem jól néz ki.Bár én ülnék a seggemen ha lenne egy olyan monitorom.
Én álmodozok 80 centis 100hz tvkről monitorként.Találtam egy philipset ami olyan 60k forint boltból.Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
MiklosSaS
nagyúr
He! Monitor guruk.....mondjatok mar valamit errol a kijelzorol. Majdnem 45K HUF-al olcsobb az Asus vagy LG/Samsung monitoroktol.
WQHD (2K), IPS, 27", stb.Dell nem kell, nincs kedvem gariztatni, EIZO pedig enyhen tul van arazva....
-
MrM94
addikt
válasz #81556480 #43285 üzenetére
Igen,ezt tudom amit leírtál.
Nem én csíkoztam be pirossal. Én a súlyra értettem.De nagyobb keréktől a motor akkor sem fog többet vagy kevesebbet forogni
(#43288) LaciCRM Viszlát! A sarokkádas gyiku hiányzik ide.
[ Szerkesztve ]
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
törölt tag
Kisebb kerékkel ugyan azt a sebességet nagyobb fordulatszámon éri el. Eddig jó a gondolat DE! a műszeregység még ugyan azt fogja mutatni. tehát ha eltér a kerékméret, mondjuk nagyobbat tesz fel az autó ugyan azon a fordulaton gyorsabb lesz, de ugyan annyit fog mutatni. (csalni fog az óra) a faterék astráján 14 helyett 13-as kerék van és kb 10-et csal az óra ( ami gyárilag is csal, még azon felül )
a kommentelő nem mondott olyan nagy hülyeséget . a súly az viszont súlyos faszság.
-
törölt tag
válasz Balathruin #43282 üzenetére
mint a pap ... -vel ?
-
MrM94
addikt
Én nem értem..Ha hülye vagy valamihez mért nem hallgatsz el? Nem ismerik az ilyenek a mondást,hogy Hallgatni Arany!
-
Balathruin
veterán
Tele vagyok...
-
MrM94
addikt
válasz rapidsquirel #43277 üzenetére
Házi feladatot csinálok vazzeg
-
MrM94
addikt
válasz rapidsquirel #43277 üzenetére
Most hogy mondod,tényleg beleolvastam az egyetemi tananyagba
Látszik beteg vagyokAz alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
rapidsquirel
aktív tag
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz norbert1998 #43270 üzenetére
Mindenki reszeg volt tegnap...ma meg masnapossag!
-
MrM94
addikt
Én ezekkel felköszöntöttem a jányokat.
-
caindwan
aktív tag
válasz norbert1998 #43272 üzenetére
Ma nem megy az inkvizíció?
-
MiklosSaS
nagyúr
Jo reggelt!
Fejfajas.....on
-
CJ4567
nagyúr
Valaki használja a Razer Surround programot? Elvileg minden fejhallgatóval virtuális surroundot lehet használni, nekem meg semmi hangot nem ad ki
wut
reinstall után működik
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
norbert1998
nagyúr
válasz Lacielvtárs #43264 üzenetére
Oké
Jaureggeltet
-
-
ViZion
félisten
válasz Lacielvtárs #43264 üzenetére
Jó reggelt elvtársam!
ma após szülinapja, majd vízszerelés... megint.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
válasz norbert1998 #43262 üzenetére
ez jóóó, ez nagyon jóóó
és a vicc hogy nem vicc
jó reggelt, Uraságok"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
MiklosSaS
nagyúr
Itokanak vege...reszeg vagyok, de nem annyira....
Megyek aludni, jo ejt mindenkinek!!
-
Balathruin
veterán
válasz norbert1998 #43259 üzenetére
Azt csak a gyári/beépített alkalmazás tudhatja, nem egyértelmű?
Miért? kép [ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz rapidsquirel #43258 üzenetére
A, nem....most jol vagyok
-
norbert1998
nagyúr
Ilyet ti még nem láttatok. Play áruház, SMS-kezelő alkalmazás, kipróbálás után egy "lény" ezt küldte véleményként: Levitte a pénzemet szoval szar .ne töltsétek le !!
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz rapidsquirel #43256 üzenetére
Sor, jamaikai rum, tuzes viz...es most egy kis nemet bitter.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz rapidsquirel #43253 üzenetére
Meg nem fekszem.....meg iszom egy keveset..majd aztan.
-
MrM94
addikt
Betegvagyok.. 6 óra watchdogs után kiléptem a játékból...
Köhögök tüszkölök,minden bajom van..Fákoff..Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
ViZion
félisten
válasz mackosajt #43250 üzenetére
én elhiszem, h elhiszed, de van a PUMP oldal, meg van az áramos ódal. A vízre meg a nyíl a fedélen. Nem kicsi. OK, ezt nem fordítottam meg, lehet ott a hiba? Nem lehet tudni.
Punnyadoztok?
Ittam pár kortyot, meg ma végre vettünk piacos szalámit, fele el is fogyott...Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
-
ViZion
félisten
válasz mackosajt #43248 üzenetére
ha a delejt rosszul kötöm be, akkor nem indul. Amúgy látványosan 3-3 pöcök van, amire csatlakozni lehet, a föld meg egybe is van nekik.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
mackosajt
addikt
válasz ViZion #43243 üzenetére
Ahogy gondolod.
AMúgy láttam már érdekes dolgokat, mikor profi műszerész szerint jól van bekötve, közben mégsem, mert a másik elsőre látja, hogy biza sz@r volt..
A VGA-ra már szörcsing alatt van a blokk a vízhez.
Ha minden jól alakul, lesz olcsón az is. ZappanOpera in progresszhttp://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
MiklosSaS
nagyúr
Majd kirobban a gyomrom a grillezestol.....ittam is eleg sokat...megy a buli....
-
ViZion
félisten
válasz norbert1998 #43245 üzenetére
jajj egyem a Zőzike szömit, nyaljam a nunnóját, biztosan valami kakasosnyalóka-ízű egyetemben.
-
ViZion
félisten
válasz mackosajt #43239 üzenetére
Lehet le kellene szednem egy másik drivert rá?
Megnéztem a villanyos bekötést is, az is rajz szerinti. Mondjuk sok varia nincs is rajta. Víznek meg van egy nyíl. Eeegan, figyeltem rá.LaciCRM: jajj, de rohadtul utáltam az ilyen szétverős felniket! Főleg, h ezek rohadt koszosak is, odabaCCol egy emberest és a gatyád is tele megy ganyéval...
Innom kell, a fájdalomcsillapító sem hat. Itt a "tokám" a nyelvem alatt begörcsölt a múlt héten, azóta fáj. Már kisugárzik a fülemig. Van frankó sportkrémem, az hűti, bekentem vele. Az tényleg ilyen csodatevő, minden gyulladásra jó, erre is. Meg adok neki St. Hubit, aztán csak nem pusztulok bele...
-
norbert1998
nagyúr
válasz Mahrenburg #43240 üzenetére
Bocsánat
Lassan kezdem megunni mára az inkvizíciót. Szerintem mára 8 óra megint benne van, nem volt egy aktív napom ez. Ezután sem hiszem, hogy az lesz, olvasás, online film, ennyi...
-
Mahrenburg
őstag
válasz ViZion #43205 üzenetére
ViZion - Legalább Neked tetszik. Ha elvállalod az igazgatói állást itt az Antarktiszon, akkor röpképessé tesszük, s a Tiéd lesz, így legalább volt értelme, hogy megcsináltuk, ha már Sasssnak nem tetszik.
Norbert - Mármint hogy Photoshop? Ezen egyértelműen látszik, hogy nem photoshop...
Paint... [ Szerkesztve ]
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
rapidsquirel
aktív tag
válasz hszilard666 #43236 üzenetére
Próbáld másik driverrel.
-
norbert1998
nagyúr
válasz Mahrenburg #43221 üzenetére
Why? Le is lett gyártva? Először azt hittem, ps.
-
hszilard666
veterán
Srácok, elkezdtem a dying light ot és eszméletlenül nagyonkirály! Viszont az alien isolationnel vannak problémáim, 20 perc játék után lefagy pedig nagyon bejön a gém
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
ViZion
félisten
válasz mackosajt #43234 üzenetére
Lakás vízhez. Persze, h jól van bekötve. Mit nem lehet jól kötni azon?
Áram be-ki, víz be-ki, ennyi. Meg a csavar a nyomásnak. Meg azt olvastam, h vízszintesen legyen. Minden adott. Nem kapcsol le. Szivárgás nincs, mert utána a szűrők jönnek, ott meg van csap.[ Szerkesztve ]
-
mackosajt
addikt
-
ViZion
félisten
válasz mackosajt #43232 üzenetére
Ennek a felébe kerülő kínai másolata (elvileg ua amúgy.) lófac
-
ViZion
félisten
Nekem a frissen vásárolt átfolyás kapcsoló nem jó, nem kapcsol ki. Próbáltam mindent, állítgattam a nyomás csavaron, vízszintesre raktam, semmi. Szerencsére már minden zárva. Régit nem pakolom vissza. Hétfőn este szopás, ennyi. Volt ott egy másik típus, kicsit drágább, kipróbálom azt. Ha az sem... akkor.. khm... kapják be.
-
mackosajt
addikt
válasz MiklosSaS #43228 üzenetére
Jó reggelt mindenkinek!
MOst keltem fel a pihiből az éjjeli meló után.
Kint qrva jó az idő, ha nem melóznék, csinálhatnám akár a kocsit, pláne ha nem kéne asszonyt is hozni-vinni.
Vagy grillezni lehetne, finom söröcske, jó húsok...
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
MiklosSaS
nagyúr
Hazaertem...sutkerezek az udvarom....jo az ido, sut a nap...14 fok es semmi szel , lesz majd barany, sertes, csirke, marha sult...es hal! Nagy buli..sok sor meg tuzes viz, rum....
[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
-
CJ4567
nagyúr
válasz hszilard666 #43223 üzenetére
Oké, és ezt milyen gépen?
(#43225) iszilard Azért ez se olyan krumpli, a Thiefet minimum alatti géppel(4800 sorozat helyett 4670, 4 helyett 3GB ram) játszom 30-40fpssel, belül 35-40, néha több BF3 is megy rajta eléggé jól, jó nem 60fps de nem is 9500GT + E6300 éppen 30fps, B2K mapok szépen mennek pedig azok gépigényesek.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
ViZion
félisten
válasz norbert1998 #43212 üzenetére
Minap néztem YT videjón, ahogy 35t-ás "vastengely" repült. Eeegen, légpárnán tolták. Ennek is megy.
CJ4567: vmware +1, bár mindkettőt használtam, ez talán jobb. Kevesebb erőforrás, az biztos.
Fáj a torkom. De nem a mandulám, nem is a nyakamon. A nyelvem alatt, picit hátrébb... nyirokcsomó, they say... az a para, h volt egy ismerős, aki nyirok rendszer rákot kapott, gyógyíthatatlan, sőt, anno angliában tudták a minták alapján megmondani, h mi az. És neki is torokfájás/influenza volt a kiindulás - persze csak a tünetek, valójában a rák volt már.
Viszont ha valaki a "nyirok" szót kiejti előttem, akkor már rosszul vagyok, elkap a rettegés és ellenőrzöm éles-e a machétám...
-
Mahrenburg
őstag
válasz MiklosSaS #43211 üzenetére
DonSasss -
Norbert - Próbáltuk, de mint kiderült, sajnos nem tud... De mindegy is, a főnöknek nem tetszik, így is, úgy is kezdhetjük elölről...
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
CJ4567
nagyúr
-
CJ4567
nagyúr
válasz Balathruin #43215 üzenetére
W8.1U1, Bitdefendert akarom tesztelni(kíváncsi vagyok miért adják ennyire)
No Sana No Life
-
CJ4567
nagyúr
válasz Balathruin #43210 üzenetére
Igen fent van.
Más: VMWare vagy Virtualbox?
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
norbert1998
nagyúr
válasz Mahrenburg #43206 üzenetére
Don't you dare to say that this can fly!
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Mahrenburg #43206 üzenetére
Mi ez a szar? Meg viccnek is rossz, eltorlom a szuneteket, megemelem a munkat 25 %-al amig nincs egy rendes helikopter!
-
CJ4567
nagyúr
válasz Balathruin #43208 üzenetére
No Sana No Life
-
CJ4567
nagyúr
Balathruin, halp pls
Miért van az hogy a menüben meg az autóválasztásnál fekete a háttér?
No Sana No Life
-
Mahrenburg
őstag
válasz MiklosSaS #43197 üzenetére
Épp most készítjük elő a próbarepülésre. A pingvinek a fejlesztés során a nagy befogadóképesség mellett az esztétikus megjelenést is szem előtt tartották... Apropó, azt kérdezik, hogy akarsz rá ablakokat, vagy jó így?
-
ViZion
félisten
válasz caindwan #43195 üzenetére
Morrowind. ennyi.
Eredeti, de a vége bugos volt, vagy valami kimaradt... nem fogom megtudni. Ráment egy nyaram.Mahrenburg: jó ez így, úgyis vakon van...
[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
Érdekes... Ez a mod HD textúrákat rak a játékba, rengeteg új pályát, új tuningolási lehetőségeket(a meglévőket lecserélte), és valóságos autókat rakott bele, meglátjuk hogy milyen.
No Sana No Life
-
CJ4567
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- PlayStation 5 Pro + Vertical Stand
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest