- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz ViZion #30998 üzenetére
ez így igaz...
lassan én kezdem megérteni őket
igazából a "többi" amivel nem tudok megbékélni
De Mikloss úr, ez egy ilyen világ...
de gondolom nem kell bemutatni...
megvesznek valamit és egy hét múlva ez a cipő nem megy a kabáthoz, vagy a gatya nem jó a cipőhöz...
nah, csak emlegetni kell, épp most mutogatja asszony pajtás is nekem hogy mit vett
ho ez aztán a nem semmi, itt papolok, oszt tessék"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
CJ4567
nagyúr
-
ViZion
félisten
válasz MiklosSaS #30997 üzenetére
Minél többet élsz nővel, annál jobban megérted a homokosokat... Ez ilyen
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
MiklosSaS
nagyúr
Sikeresen elvertem a mai maszekolasbol a penzt. Hihetetlen mennyi ruhanemut kepes megvenni az asszony...es mindig sir hogy kellene tobb
....nem ertem.Gyors vacsi valahol aztan irany haza. Meg 140 km-ert vezetnem kell
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
CJ4567
nagyúr
-
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
CJ4567
nagyúr
jó autós játékot tud valaki? ingyenes mmo szerű is jó, nfsworld már megvan
No Sana No Life
-
CJ4567
nagyúr
(#30987) pcworld00 3800 2 perc terhelés után BSOD
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
CJ4567
nagyúr
válasz Balathruin #30984 üzenetére
1.280V(Auto) 3.6GHZ 60°C Prime95, kár hogy 4.0.0 MSI AB nem mutat CPU hőt.
Cuccaidnál 8.1x64 van 10x64 helyett
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
caindwan
aktív tag
bővült egy kicsit [link] A közepén lesz majd egy pálya
[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
válasz Balathruin #30982 üzenetére
nopenopenope
van ahol 1.4voltot adtak neki
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
CJ4567
nagyúr
-
CJ4567
nagyúr
válasz Balathruin #30978 üzenetére
Nyet, nyo biyos reset happend.
Mennyit kéne adni minimunak neki? Van 4ghz-nek egyáltalán értelme?
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
CJ4567
nagyúr
válasz Balathruin #30976 üzenetére
1.248-280-at kap most, terhelés nélkül 1,176, 4ghz-n auto fesszel(amit most kap) bios post van, windows azonnal még boot elején kékhalált dob.
Jah, és valamiért amikor beraktam a procit bios manual 1.375-re rakta a feszt
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
-
-
ViZion
félisten
-
CJ4567
nagyúr
Ebben a Most Wantedben Mia nem fázik, kicsit se...
No Sana No Life
-
-
törölt tag
jóreggelt
-
CJ4567
nagyúr
-
pcworld00
csendes tag
válasz Balathruin #30964 üzenetére
A Wanted olyan egysíkú és unalmas, hogy az már közhely, azon már csak a Grid Autosport tesz túl..
-
CJ4567
nagyúr
válasz Balathruin #30964 üzenetére
Még így se megy 60fpssel, nem hogy grafikatuninggal... Fix 30fps valamiért.Fuck másik widescreen fixxel már max fpssel megy, kérhetek egy grafikatuningot amit használtál? Mert ezzel a processzorral végre nem esik össze vissza az FPS, 60+(#30963) pcworld00 Már egyszer végigvittem, meg is van az a mentés
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
adjon Isten szép jó napot az Uraknak itt is
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
CJ4567
nagyúr
Need for Speed Carbon vagy Most Wanted? Carbont végigvittem egyszer, második végigjátszáskor Darius előtt kicrashelt a játék majd mentésem tönkrement, Most Wantedben a kötelező(tehát kellenek a rendőrségi üldözések a riválisokhoz) rendőri üldözések nem testszenek.
No Sana No Life
-
CJ4567
nagyúr
válasz Balathruin #30958 üzenetére
Enemy Front indításkor crashel, Mirillis Action 1.9.0 szétbuggolta a gépet, Borderlands 2 crashelt, stb...
No Sana No Life
-
CJ4567
nagyúr
válasz Balathruin #30956 üzenetére
Windows 8.1-en is van driver, VIA hang az van 8-hoz így felment a 8.1, Catalyst meg simán felment, a driver 2 perc után meglett, minden ment, csak a 7 szebb, kezelhetőbb, meg nincsenek kompatibilitási gondok. És bugmentesebb is ahogy észrevettem, mindig felraktam de pár hét után levettem.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
CJ4567
nagyúr
Windoge 7 fent van, még mindig ez a legjobb Windoge szerintem
No Sana No Life
-
MiklosSaS
nagyúr
Maszekolasnak vege. Indul a vasarlas...kaveZas, ebed, stb. Esik az eso eleg rendesen.....
-
Gézengúz
addikt
-
CJ4567
nagyúr
És hiába állítom át a regeditben amit kell, csak IDE-ban(compatible) bootol a gép
No Sana No Life
-
MiklosSaS
nagyúr
Jo reggelt, rohanok. Maszek van!
-
stratova
veterán
válasz Mahrenburg #30947 üzenetére
Igazgató Úr! Ha Nissan a rétegmárkából hosszútávon is ki akar nőni (újra), nem szabad elszúrniuk. Egy kis hot hatch csak nem árt (és Nismonál csak nem baltázzák el mint Fordék a leköszönő mérgesített Focust ST-t).
Kvázi házon belül megnézném a Megane RS ellen
Lassan megkedvelem az MX-5 formavilágát élőben is tuti jól néz ki s amilyen ügyesek, szvsz az 200 paci alatt is élményautó lesz (de kisebb, könnyebb is mint egy Pulsar, vagy 3-as Mazda [hmm MPS-ekről sem hallani ejnye])
Az a Maser valami gyönyörű!Sass ilyet kell venned
Ebben tuti nem francia a motor
Jó éjt!
-
MiklosSaS
nagyúr
Alig vartam hogy megjelenjen a Blackberry-m utodja..a passport. Visszont olyan 500 angol fontban van (kb 190.000 HUF)...hat nem is tudom hogy megeri vagy nem ennyit kiadni erte. Olyan 120-130K-ig azt mondtam volna hogy rendben. De igy.....
Pedig imadom a Berry-t a BUGDroid utan...Na, akkor meg egyszer jo'ccakat!
-
Mahrenburg
őstag
válasz stratova #30943 üzenetére
Nekem tetszik a Pulsar formája, szerintem egy (ma már nem kiugró teljesítménynek számító) "egyszerű" 200 LE körüli teljesítményű erőforrással is kitűnő élményautó faragható belőle, amely nem degradálja a Nismo nevet. A tágas belső meg szintén pluszpont.
___Az új Mazda MX5 lenyűgöző lett. Tartottam attól, hogy a nagy várakozásnak csalódás lesz a vége, de minden várakozásomat felülmúlta a formaterv! A közelmúlt terméséből a Maserati Alfieri mellett Ő is bekerült az én "Autodesign Pantheon"-omba...
[ Szerkesztve ]
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
MiklosSaS
nagyúr
Aludjatok jol!
-
stratova
veterán
Mehehe, Nissan vagy elkoptatja a Nismo nevet, vagy összehoz egy ütős annyira nem is kicsi (270 cm tegelytáv) pukkancsot:
Nissan Pulsar NismoGrand Espace hátsó üléssora hajdanán:
S új Espace hátsó sor, ma (mindeközben régi Grandhoz képest 1,6 cm-t nőtt a tengelytáv). Ez már nem egyterű, csak azt nem tudni még mi is igazán
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz ViZion #30940 üzenetére
Maga a TomTom az jo, azt hasznalom...elotte hasznaltam Garmint, de valahogy a Tomi jobban vegzi a dolgat. Frissiteni szeretnem, vagyis mar frissitem is.
Van ket Tomi-m egy start 25 Europe es egy Go 500 , csak a frissites a gyengebbiken nem akarozott menni...de amr megoldottam.
(Ubuntun repul )
@bukfenclaci: mivan He' ...be vagy rugva?
-
ViZion
félisten
válasz MiklosSaS #30939 üzenetére
ajnye. Pedig a Tomtom a legjobb... akkor milyen lenne neked a többi?
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
MiklosSaS
nagyúr
Ujra itt. Dutyiba voltam fel oracskara, teljesen jogos volt...kicsit vulgarisan adtam elo szeretetemet es rajongasomat a TomTom GPS-ert.
Bocs, es igen megegyszer leirom hogy 100 %-ban jogos volt a pihi.
-
ViZion
félisten
válasz #81556480 #30932 üzenetére
értjük ám...
Mondjuk talán német fizuk kevesebbek, de az élet is olcsóbb: 350-450 euro már szépet lehet bérelni, a kaja ócóbb, mint itthon (boltokban, nem az éttermekben). Sőt, kint én minőségi kajákat, üdcsiket vehettem, ami itt már prémium kategória. Pl. Pfanner italok kint a belépő szint, itthon meg extrém drága. Fura, biztos a fuvar miatt, mert a sofőrök a világ minden pííízit elkérik...Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
ViZion
félisten
-
CJ4567
nagyúr
Ha egy képen tengerpart a háttér, akkor a hajnak miért kell mozognia, lobognia?
No Sana No Life
-
mackosajt
addikt
válasz ViZion #30923 üzenetére
Akartam csinálni ilyen timelapse videót a kazán szereléséről, erre 30 másodperc után befejezte... kb. 2 csavart tekertem ki... persze nem láttam, hogy vége, csak a végén néztem meg, mikor készen voltam.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
ViZion
félisten
válasz #81556480 #30924 üzenetére
Olyan, mint egy mosógép, elöltöltős... Berakod a ruhát, forgatja, közben meleg levegővel fújja... Az ajtó előtt belül van egy ilyen rács, meg tasak, azon át megy ki a levegő, itt megfogja a szösziket OK, engem is itt fogott meg. Utána egy ilyen hőcserélő-félébe jut, a párás levegő lehűl, a lecsapott vizet egybegyűjti, a száraz levegő meg megint végigszalad a ruhán. Sok program van, van, ami ide-oda lötyögteti, alig kell vasalni. Igazakat írnak a neten: puhább, szöszmentesebb minden ruha vele. Mintha anyuci átvasalta volna...
-
ViZion
félisten
válasz CJ4567 #30916 üzenetére
Az Oracle-féle Open Office a legjobb, de próbálhatod a Libre Office-t is, vagy pl. Prezit, de online sokféle van.
Szárítógép istencsászár, nagyonállat! Leszedi a szösziket (sajnos csak a ruhabolyhokat, pedig a szöszikért vettem... ), meg minden fain. Mosógépben -bő 3,5 év, heti 5-8 mosás- szénkefét cseréltek és pörög tovább. Nah, ezért jó a Bosch... Whirpoolt ennél kevesebb melóval már dobtuk sajnos.
-
törölt tag
válasz CJ4567 #30918 üzenetére
az anyja megurvút kálmánbá egyik szemével a jövőbe, másikkal a multba lát
-
törölt tag
-
CJ4567
nagyúr
Ingyenes Powerpoint alternatívát tud valaki? Nem akarok csak ezért használni a theflowerbayt.
No Sana No Life
-
ViZion
félisten
válasz Balathruin #30912 üzenetére
krájzis fut rajta?
-
CJ4567
nagyúr
válasz Balathruin #30912 üzenetére
mié csak 5gb? és miért nem 4.40ghz?
sasss: nekem még van promóból megmaradt nap, friss installra(holnap) gondolkodok hogy 360 TS(nagyon jó, kínai de kis gépigény és jó felismerés, avira + bd + saját hips + saját felhő plusz motor), vagy Avira vagy a Norton.(#30914) ViZion enyémen igen highon(warhead), crysis 2 lowon(szép nagyon)
Ha nem lenne nagyonbéta, nem lenne kompatibilitási bajos, nem lenne angol akkor menne fel.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
CJ4567
nagyúr
-
Balathruin
veterán
Pápá Win8.1 U1...
-
ViZion
félisten
válasz CJ4567 #30899 üzenetére
Avira. Ezt rakom az Userek gépére is. Miért?
Mert NOD-hoz crack kell, olyat meg nem szeretnék, mikor van ingyenes is...
Avast és AVG: sokáig jó volt, de "elvin8asodott" a felület, átlag user úgy érzi telepítenie kell, amit felajánl a program. Tavaly sok gond volt vele, LAN driverbe piszkál, volt akit annyira védett, hogy nem volt net...Avira naponta egy üzit dob, jól konfigolható (pl. hálózati meghajtókat ne scannelje, ilyesmik), nem rakja tele szutyokkal a gépet, bár a browser protect ennek is megbukott, tiltja a letöltések nagy részét...
Malware bytes free n em igazán AV, ezt kihagyom. Tűzfalat vagy az AV-k tűzfal modulját nem szoktam felrakni, egyrészt ISP és a router is véd, másrészt inkább host file védelmet használok. Bentről kifelé sem akar semmi menni, néha rálesek Comodo Free-vel. Nah meg alap az AdBlock és a Disconnect plugin...
-
CJ4567
nagyúr
Valaki használt itt E8400-at? Mennyi feszültség kell úgy általánosan(tudom mindhez más kell) a 4ghz-hez hogy legalább Windows bebootoljon ne kékhalálozzon? Wolfdale topikban azt mondták kisérletezgetni kell
No Sana No Life
-
CJ4567
nagyúr
Egy I7 4790K 4GHZ-n elég lenne egy Geforce256 mellé?
No Sana No Life
-
Balathruin
veterán
Úgy kéne egy Abit NF7-S v2 mobil procival és brutál hűtéssel (akár vízzel), meg egy csúcs AGP-vel, RAID-del, mindennel... Nem baj, mobil procim majd lesz ha minden jól megy.
-
mackosajt
addikt
válasz Malibutomi #30898 üzenetére
Uhh, vagy megveszem a kocsi kasztnizáshoz a forgatót, vagy táp.
Szerintem előbbi lesz csak. Szal free pálya másnak.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
CJ4567
nagyúr
Felrobbant az Internet Explodrer, 1440p egyszer elindult, teljesen simán ment, majd zöld képernyő és brrr befagyott a Windoge
Húzásnak semmi köze ehhez, mert másik procival is ezt csinálta Windoge 7 alatt.No Sana No Life
-
törölt tag
nod. jó az ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest