- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- MediaTek alapokon dolgozik a Honor Pad V9 is
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- UHD filmek lejátszása
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz #81556480 #30395 üzenetére
Druszán Úr! Lemezről ment fel a win?
gondolom igen...
nem lehet sérült a lemez, vagy az olvasó nem lehet hibás?
nekem anno akkor volt ilyen hibaüzim ha az olvasó nem bírta olvasni a forrást..."Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
törölt tag
-
MiklosSaS
nagyúr
mindjart itt a hetvege....lesz pihenes...megyek vidamparkba meg fasza helyekre. pentek este indulok es vasarnap jovok vissza
Ha tulelem a mai meg a holnapi napot.~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Jó reggelt
mindenkinek jobb és jobb és jobb reggelt és napot"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
ViZion
félisten
válasz Shokkolo #30387 üzenetére
+1
még mindig haldoklom, egész éjjel fájt a fejem, pedig állítólag üres
Kb. ilyesmiSzal. jobb reggelt a Tisztelt társaságnak
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
MiklosSaS
nagyúr
jo reggelt! rohanok! susson ratok a nap!
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Shokkolo
addikt
sokkal de sokkal jobb reggelt mindenkinek
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
törölt tag
válasz ViZion #30383 üzenetére
" 2 két szék közé ült " szindróma. nem érdekel ( csak fáj ). úgyis ki heverem, mert ez a fegyelem . De a helyzet nagyon kilátástalan. Viszont volt már ilyen, így nem ijedek meg. de a mondás ellenkezőjét érzem: Ami nem öl meg az erősít " - engem minden ilyen faszság legyengít.
-
no Uraim, béke legyen belétek is
aludjatok jót és ne játszatok sokat, árt a szépségnek
jóéjt[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
ViZion
félisten
válasz #81556480 #30382 üzenetére
Nincs meló? Vagy csaj? Egyik sem probléma, fiatal vagy, meg fogod oldani. Ebben higgy.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
törölt tag
válasz ViZion #30381 üzenetére
Az ember felad dolgokat valamiért mert hisz benne. aztán amiben hitt szertefoszlik. jó nagy dumás közhely vagy mi de egy olyan dolog is sok ha nem jön be amiből nekem most bejött kettő is azaz nem jött be
vágesz?: itt állok a semmibe. hogy mi lesz? na most azon lehet agyalni!
-
ViZion
félisten
válasz #81556480 #30380 üzenetére
Mid fáj? Én is oda vagyok. Állítólag front is van, ilyen migrénes. Másik, h a vérnyomáscsökkentő eleinte fááááj.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
László szarul van. és nem az ital miatt
-
stratova
veterán
-
ViZion
félisten
ehhh, Opel az jó, csak fapad kicsit.
-
mackosajt
addikt
hozzánk is beteheti az orrmányát, ha szimpatizál az opellel
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
törölt tag
válasz mackosajt #30374 üzenetére
akkor pont jó. majd jövő hónap elején elutalom, jelzem és a következő körrel érkezem !
ormány: minden van
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
rohanááááás
dévúklubb nincs?
-
mackosajt
addikt
-
stratova
veterán
Ha már autók, szerintem ez a cikk elgondolkodtató.
-
Balathruin
veterán
Hazafele megállított egy cigány nő, a pénzemet akarta... Persze aztán rájött, hogy nem adom oda. A legjobb: hazudtam amikor azt mondtam, hogy kevés van nálam. Ha kb. 100 forint sok, akkor miért szívott dohányt?
-
törölt tag
-
mackosajt
addikt
NO urak, már csak ma éccaka kell kibírni a munkát, és "2" szabadnap a jutalom, pénteken meg kaja-pia a főnökömnél, kollektíve, a hozzá tartozó, hozzám hasonló emberekkel.
Kíváncsi leszek, milyen az ilyen.
Állítólag évente többször lesz ilyen.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
stratova
veterán
válasz Lacielvtárs #30366 üzenetére
Így kell a hátrányból előnyt kovácsolni, szerintem nem ér ugyan ennyit de tényleg jól néz ki Szvsz XDMA eleve jobb elgondolás mint a klasszikus CF vagy SLI híd, de Nv-nél mindig ügyesek voltak PR-ben (s ezt most nem negatívumként írom, ebben tanulni kellene tőlük). AMD meg kitalál/felkarol n+1 (TrueAudio, DockPort, AdaptiveSync, Csokimikulás ["Radeon Süßigkeit Series"]) dolgot és ingyen továbbadja szabványosításra, csak egyszer aratnák már le ennek a gyümölcsét.
Ehelyett/mellett pl. a Quickstreamet és a Turbo boostot kellen kikupálni, mert előbbi miatt az APU tulajok szívnak (csak ki kell kapcsolni) utóbbi iatt a saját mobil Kaveri APU-juk. Vagy csapjanak rá az OEm kezére, hogy tessenek rendesen implementálni normális BIOS-szal előadni a cumót.
[ Szerkesztve ]
-
Shokkolo
addikt
válasz Malibutomi #30365 üzenetére
ha kapsz valami jó tippet ne tartsd magadban
én is játszanék este kicsit"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
no Uraim, ez az amire igazán szükség van
link
jó a harmadik hozzászólás is
"Következő gen. bluetooth -al érkezik lcd- vel, és el tudom olvasni a facebook üzeneteimet rajta! De az már "Smart SLI bridge". Hehe...""Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Malibutomi
nagyúr
Nekem fáj a fejem, jön a melegfront.
Mondjatok valami jó játékot.Igazán jöhetne egy Mafia1 remake
-
-
Shokkolo
addikt
ma is bealudt mindenki?!
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
törölt tag
-
válasz ViZion #30360 üzenetére
ohh, az élet és a munka szépségei
no akkor kitartás Mester...
néha jól esik az elismerés, nem?
"Arany Ászok - Jólesik, mint az elismerés"szerk: bár téged ismerve Mester, inkább...
[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
ViZion
félisten
válasz Lacielvtárs #30359 üzenetére
Köszi, ez jól jött... éppen egy több ezres heti rendelgetős vevővel kell dumálnom, nagyon várom... nem jó hírekkel ráadásul
-
egy kis Marketing a Mesternek
az itteni kék Mesternek akinek, mint tegnap kiderül, hasznos az ormánya"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Shokkolo
addikt
válasz ViZion #30357 üzenetére
bézbózütő te sinter teeee?!
Jobb reggelt mindenkinek
Leküzdöttem az éjjel az egyetlen anomáliát a rendszerben, a chrome omlogatott konstans össze.
Beragadt az egyik pluginem, egy reinstall meg is oldotta.
Öröm boldogság semmi error"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
ViZion
félisten
válasz MiklosSaS #30355 üzenetére
Néktek is jó reggelt!
Nem tudok írni, me' idegállapotba vagyok máunika....Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
-
MiklosSaS
nagyúr
Na akkor jo reggelt! Ez zarom az ajtot es en nyitom a topicban
-
MiklosSaS
nagyúr
Jo almokat! Megyek aludni!
-
CJ4567
nagyúr
Nem hiszem el hogy hétfő óta Törökországból nem szállt fel az a hülye repülő
No Sana No Life
-
CJ4567
nagyúr
citromail
No Sana No Life
-
ViZion
félisten
válasz MiklosSaS #30340 üzenetére
Lógatod? Ez természetes ám ebben a kórban
Biztos találsz valamit, amibe belelógathatod... látod már milyen jó az ormány?Nah, sok a meló, van pénz is, de a családra kell, proci vár. Tervek vannak, idő az kevés. Meg sajna egyedül, családi segítség nélkül sokat vállaltunk, valami mindig elmarad. Most a ház körül minden gazban, nem vészes, de nem szeretem... Valaki jön füvetnyírni? Van Hubertusom
-
otto14
őstag
Legyen jobb napotok /estétek, ma 2fizika, 1 matek, 3 elektro és 1 kémia órám volt [link]
asd
-
MiklosSaS
nagyúr
Mi ez a pangas? Mindenki dolgozik csak en logatom a farkam?
-
törölt tag
-
Shokkolo
addikt
válasz #81556480 #30337 üzenetére
viszont ez nem rasszista vicc
nincs benne semmi gyűlöletkeltő vagy rasszista. pusztán egy történelmi személyiség.
a megitélése pedig... mindenkinek a maga dolga.
Megbántani nem akarok senkit, nem ismerem senki vallási / etnikai hovatartozását"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
-
Shokkolo
addikt
-
Shokkolo
addikt
válasz #81556480 #30332 üzenetére
a fabiába cserélni kellett, hót retek volt...
kemény 3600 ft volt a fabiába, és meggyógyult tőle.
azóta nincs rajta pára csak "extrém esetekben", de akkor más autón is.és akkor tnaultam meg h nem cska klímásban van pollenszűrő.
kipróbáltam a bmw-n is, azóta nekem sem párásodik úgy.
-
Shokkolo
addikt
hajnal 2ig nyomtam a gépinstallt... de megérte.
stabilnak tűnik a rendszer... és ez a beállítás, amit Don Sas javasolt kimondhatatlanul tetszik
1,14 @ 4,3 asszem bőőőőőőven elég.Remélem elmúlt minden anomáliám is. Kiderül... ha ma lesz időm elkezdek valamit játszani.
Itt a 290, ideje lenne végre kicsit megizzasztani"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
ViZion
félisten
válasz Balathruin #30328 üzenetére
Tanárnéniket (fiatalabbakat ugye... ) kellene meghúzni, azon agyalj!
-
ViZion
félisten
válasz #81556480 #30317 üzenetére
+1
Opelek erről híresek, kezdve a régi E-kadett, meg Astra és hasonlókat, de az én daewoom sem kivétel. Egyszerűen konstrukciós dolog, ott megáll az esővíz, levegőt szar helyről szííííjjja, ennyi elég is. Enyémből szűrőt is kidobtam, mégis ez van. Ha hidegben 3-4-en ülünk, akkor kész, ablak ujjnyira le, vagy pára.Kutyafej: Grat, reméljük nyugodtabb leszel így, hosszabb távon egészség és rengeteg pénz is rámehet ilyen hülye válásokra, pereskedésre. Jobb lezárni, főleg így, hogy nagyjából egyetértés is volt.
-
válasz MiklosSaS #30325 üzenetére
én is fáradtan keltem
kicsit lenyom ez a köcsög hidegfront
no de majd csak lesz már normális idő, de igaz kevesebb gépezés több alvás
bár Einstein időpocsékolásnak tartotta az alvást
bele is hülyült a végére"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #30324 üzenetére
Jobb reggelt nektek. Faradtan ebredtem fel....tobbet kellene aludnom es kevesebbet bambulnom a gep elott.
Kakaska mar reg nem "jobb-reggelizik" itt.
-
jobb reggelt és a tuningosoknak is szebb jövőt
-
pipo112
őstag
válasz MiklosSaS #30316 üzenetére
Köszönöm ! Kemény menet volt de túl vagyok rajta és mintha egy hegy omlott volna le rólam .
A szélvédőnél még ami lehet a bibi, hogy alapból szar az anyag keverés vagy csak szimplán sz@r anyagokból dobják össze Ford-ék
Azt tanácsolom mindenkinek, hogy ne fogadja el senki tanácsát. :P
-
Shokkolo
addikt
válasz MiklosSaS #30282 üzenetére
Nem mondhatja, hogy szemét vagyok.
Van még rá 4,5 év ASUS gar, illetve decemberig papíros gar kollégához akit még ismer is ergó tudja intézni...plusz Jokerként adtam rá átvételtől 72 óra visszavásárlási gart, amit be is tartottam.
Addig még a hirdetést se archiváltam le.Közben próbálgatom az MSI deszkát, don Sas adott egy tippet. 1,14V @ 4,3 GHz és megy... beszabehu
ilyet az Asussal nem tudott. Lehet eltalált tényleg valamit a misi ?![ Szerkesztve ]
-
Shokkolo
addikt
válasz #81556480 #30317 üzenetére
van 1 tippem a párára:
cseréld ki a pollenszűrőt, szerintem max egy cca. 10-20 fontos tétel (a bmw -be volt valami 4500 ft ?! )amiért ajánlom:
skoda fabia... ha sz@r a pollenszűrő párásodik, csere után meg nem.
és ugye a ford és a vw mostanság elég sok közös elemet hordoz (pl vw sharan = ford galaxy)1 próbát megér, és aprópénz
-
MiklosSaS
nagyúr
Igen, ertem...de akkor miert csak a Ford parasodik es a Volvon 1 negyzetcenti sem?
-
Shokkolo
addikt
Megjött az új MoBo
gépinstall in progress"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
ViZion
félisten
válasz Balathruin #30309 üzenetére
+1
Attól lesz párás, h lecsapódik rá a levegő víztartalma... hideggel fűjásra esküsznek sokan, de van ilyen spré is, amit szárazon lekezeled és nehezebben lesz párás...Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
MiklosSaS
nagyúr
Egy esti kerdes...mi a franctol parasodik be nagyon a kocsi szelvedoje? Klima megyen...de a para marad!
-
ViZion
félisten
válasz MiklosSaS #30304 üzenetére
Szívből kívánom, hogy ettől nagyobb bánat soha a büdös életben ne érjen
Why Don't You Dance With Me? ehh, erre még ***
-
MiklosSaS
nagyúr
Mekkora egy troll processzort fogtam ki...most teszteltem 1.145 V-al es stabilan lement minden teszt, jatek, munka..4.5 GHz-en. Most fut az IBT 1.135 V-al. De a 4.6 GHz-re kell neki az 1.19 V.....kurva anyjat a trolljanak!
-
ViZion
félisten
válasz MiklosSaS #30302 üzenetére
Ennyire vén. 5,15-től ha hallom, ma is lebontok egy kisebb házikót... Csak szóljon... De szerettük, pedig vér fojt már a fülünkből tőle
ééééés a retro-teKKno CICA! [link] ez volt a hajnali szeletelős, ehh. Imárom ilyenkor a YT-t!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- MediaTek alapokon dolgozik a Honor Pad V9 is
- Sorozatok
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- iPhone topik
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest