- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen processzort vegyek?
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz ViZion #29197 üzenetére
Szerintem ezt megfogom tartani amig minden rendben lesz a haz vasarlassal....azutan lesz kicsivel tobb penz herdalasra es nem kellesz kompromisszumot kotni. Akkor majd keresek egy 2-3 eves alig hasznalt XC70-et.
Sikerult kicsit kitisztitanom a motor teret is ma a focusban
2 ora munka eredmenye:~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
-
válasz CJ4567 #29192 üzenetére
bios frissítés? Akkor is, ha legújabb van rajta, érdemes lehet.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Sziasztok!
Dolgos nap a mai...CJ4567: drivereket tedd csak újra, játékot nem kell. De letöltéskor megtalálja és frissíti a régit. Esetleg csak a beállításokat töröld, lehet vmi maradt benne.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
MiklosSaS
nagyúr
A francba...csak vagy 1800 fontot kellene rafizetni es cserelne a Focus-al . Kecsegteto
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
őstag
válasz stratova #29188 üzenetére
Anno jó ideig elvoltam a Surmo Transz-szal De aztán abbamaradt a játékkedv, főleg mert ha komolyan játszik vele az ember repülnek az órák a gép előtt.
Multit néztük asszonnyal, de forgalom nélkül nekem túl sivár.
Viszont az nem lesz benne, mert állítólag nem tudják megoldani, meg a pléjerek sem akarják nagyon.Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
-
caindwan
aktív tag
Szép jó napot! durva..
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #29180 üzenetére
En is megebredtem 5.30-kor, de 6 korul sikerult ujra elaludnom! Orom es boldogsag!
(#29178) CJ4567: van uj macskank? Akkor a regi lustat kidobhatjuk?
[ Szerkesztve ]
-
-
MiklosSaS
nagyúr
Jo reggelt emberek! Mostanaig aludtam
-
CJ4567
nagyúr
-
CJ4567
nagyúr
Az előző játékkeresős emberhez csatlakzokok, csak olyan kéne ami ezen a krumplin gépen is elmegy.
No Sana No Life
-
őstag
válasz Peaceliker #29157 üzenetére
Egy vad madár vad marad, ezt megtanultuk.
Valami hálóval foghatták be, pár hónapot be volt vágva egy kicsi kalitkába, befogáskor a csőrét felsértették. Szóval nem szerette az embert, de nem csoda.
Nekünk meg naponta kellett kenegetni a csőrét kétféle krémmel, na minket azért nem szeretett
Szerencsére rendbe jött egész szépen, így remélhetőleg kint a szabadban már jól érzi magát.Szarkából bent csak azt szabad tartani, ami fiatal korában kiesik a fészekből, és végig emberhez szokik.
Amúgy ritka okos madár, felismeri magát a tükörben. jó megfigyelő.Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
-
HR a 3. rész...
Ami a képen van, az a fain. Ha túlteszed magad a grafon, akkor bódottá.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
MrM94
addikt
válasz ViZion #29165 üzenetére
[link]
Erre a deus ex re gondolsz,vagy a Human Revolution ra?Halot anno probaltam,nekem valahogy nem jött be.
Töltöm megin az AC4 et...Mar 3 adjara fogom ujrakezdeni,ha nem több...
Ennyire nem képes a uplay hogy saveljen cloudba mint az origin...
Na de a steam se volt kepes a mafia 2 nel..Vegigtolnam a jateko 2odjara,mert nagyon fasza emlekek fuznek hozza kozben jott egy winreinstall..Mentesek utan meg cska hümmögtem..
Kb a felét újra befejeztem..Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
-
Deus-ex első rész, HALO... szeretem ezeket, van történet.
-
MrM94
addikt
válasz mackosajt #29163 üzenetére
Tudom,csak már azt annyit játszottam,hogy a könyökömon jön ki...
Nem baj ha régi..Nembaj ha kicsit ratyibb a grafika,nem akaz gondot az sem ha nincs SLI támogatár..Valami ETS alternativa jó lenne.
Így éjjel nem lesz feelinges a metro,sem fülessel sem 5.1 el.
.Ezert tartson az ember SLI-t meg i7et meg a többi f#szom kütyüt hogy ne legyen mit játsszon..
[ Szerkesztve ]
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
MrM94
addikt
válasz Balathruin #29161 üzenetére
Ennyi erővel metrózhatnék is...
-
MrM94
addikt
válasz mackosajt #29159 üzenetére
Azt hamar megunom.
Amugy nincs valami újabb kamionos? Ami hasonlit az eurotruckhoz?
Regen imadtam az 18 wheels of steel across americat meg a pedal to the metal-t
A tobbi nem igazán jött be.Kormány amúgyis van.Nagyjabol műxik is.
-
MrM94
addikt
Itt probalok keresni valami ertelmes jatekot amit jatszhatnek,de eskuszom nem talalok.
Metro REDUX ozni nincs kedvem..Valami ajanlatok tippek?
-
Peaceliker
addikt
válasz addamka #29143 üzenetére
És milyen volt a szarka testközelből, hogy viselkedett? Erre fele is sok van, nézegetem őket, nagyon szépek és elég intelligensnek tűnnek. Meg bátornak, múltkor láttam, ahogy kerget az egyik egy macskát!
(#29148) miklosss2012
Há' ez hülye, nem kérdés. Csak azt nem értem, hogy előtte nem nyomott vmi kalkulátort vagy vmit??
Akkor kezdem érteni RS cliok miért olcsók kint...öregednek és nem gyenge, gondolom szabadulnának tőlük.(#29150) MrM94
+999
"Oh my Goa'uld!"
-
MrM94
addikt
válasz MiklosSaS #29154 üzenetére
én esküszöm semmi... DE SEMMI értelmeset nem látok bennük
Kezícsókolom,a másiknak annyira nagy volt a föld utaní imádata hogy nem azt választotta akibe szerelmes volt hanem azt a jánykát ameiknek vót főd.Ezt kell tanitani licibe? Persze bele is hal a fődbe.
Gold digger nevelés álá románia.Pfúj.
Nem csak te utáltad.
Mondjuk magyarból a másik se volt jobb ameik csóresz volt oszt kiakarta enni a Sarudy-t a vagyonából és abba halt bele.Meg az apjával valami kaján veszett össze s nekiszaladt a falnak és kányecc.S a főszereplő meg kiröhögi az apja halálát..
-
MrM94
addikt
válasz otto14 #29152 üzenetére
S majd amit erettsegire fogsz tanulni az egyik arrol szol,hogy a masikat jol fejbeb#sszak egy baltaval,es ott döglik meg.
Meg a masik arrol,hogy lemasolja ahogy a bibliaban jonast bekapja a nagy hal,csak ez csaj es a hal belsejeben harcol a szelmalmokkal xD utana kivagja magat a hal belsejebol es egy masik hal gyomraba kerul xDVagy a masik,hogy egy gombaa nemtudom mar kibe szerelmes.
Vagy a masik halhatatlannak kepzeli magat,majd utana leszall a foldre egy csajert es halando lessz a csajnak meg nem kell.
Tovabbisvan mondjammeg?Kivancsi vagyok par ev mulva felfogod e ezeket ismerniEz mind kotelezo erettsegi anyag.
[ Szerkesztve ]
-
otto14
őstag
Azt észrevettétek, hogy nagyon sok mese /népmese a Szegényemberről szól?
asd
-
stratova
veterán
válasz MiklosSaS #29148 üzenetére
Sass azért nyugtass, megy hogy az angolok legalább részben a földön járnak és nem hengerűrtartalom hanem fogyasztási besorolás és teljesítmény alapján számolják az árakat. Mert pl. itt a kis 3-as mazda 2.0 L-es 100/120 LE motorral, az utolsó márka képviselője, aki nem csak turbófeltöltős, kompersszoros (röviden bonyolult) 3 hengeres mákdarálót árul (1.0 Ecoboost, 1.2 TSI), mégis a kis benzinessel az ébojba verekedte magát.
-
válasz MiklosSaS #29148 üzenetére
Van, akin nem lehet segíteni... De azt mondják, az okos más kárán is tanul, a hülye meg a sajátján se. Mit gondolt, hogy át akarod baszni, vagy megszégyeníteni, azért ajánlasz kis autót? Mit tud az életről 24 évesen? Mert ezekre a biztosítás itthon sem kevés, ez már nem a hétköznapi verda. Valószínűleg nem azért vett ekkora motorral, hogy a faluba húzza a lakókocsit... tehát odavernek.
Megnéztem online, ez itthon is kb. évi 60 000-160 000 Ft. Szal. ennyi, 5 percel többet gondolkodott volna, akkor nem lenne szarban. Ilyen hülyeségre költ, legtöbben spórolni mennek ki, nem szórni a pénzt
Persze mondta anno németben a főnök, h volt, aki a végén nem BP-re, hanem Amszterdamba kérte a jegyet...
-
MiklosSaS
nagyúr
Kar hogy nem lehet eszt vasarolni az uzletben, vagy kolcson adni neha valakikinek......
Egy rovid sztori:
Egy 24 eves Miskolci gyerek dolgozik a cegnel fel eve, targoncas...havi 1200-1300 angol fontert. Sikerul neki gyujtenie nemi penzt (kb 2500 font), es gondolta vasarol valami autot.
Hosszu orak mentek el arra hogy rabeszeljem egy kisebb verdara (polo, fabia, corsa, fiesta,C2, stb) kisebb motorral (1.2, 1.4, 1.0, 1.4 TDI, 1.5 diesel, stb) az angol kotelezo biztositas miatt, mivel angliaban tobb faktor szerint szamitjak a biztositast:- hanyadik evi biztositasod angliaban / how many years no claims bonus you have (neki az elso), termeszetesen az elso a legdragabb
- eletkor: 30 ev alatt draga, 25 alatt rohadt draga (a gyerek 24)
- auto eletkora
- az auto motorjanak a kapacitasa
- az auto CO2 kibocsatasa
- a mini class (pl: Corsa, Aygo) olcsobb mint a luxury class (pl. BMW 745, Audi A6, A8)
- aztan lakcim, ha volt kozuti balsest, buntetes, stb ....Mit gondoltok milyen autot vasarol a gyerek? Egy majdnem 20 eves A6-os Audit 3 literes motorral.......most meg rinyal mert a biztosito majdnem 14.000 angol fontot szamolt ki neki..mint evi biztositas!
Amikor rakerdeztem hogy miert? Hmmmm...azt mondta azert mert szegyelt volna haza menni egy Corsaval vagy egy Pandaval....mert ha angliaban dolgozik akkor a minimum egy Audi vagy BMW.
Valahogy nem tudom sajnalni......de most komolyan, nem hulye az ilyen?
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz MiklosSaS #29144 üzenetére
Annyira messzire nem ment, láttuk többször a ház körül, csak szerzett haverokat
Levesbe meg pl. fel tudok ajánlani két vörösfülű ékszerteknőst, előtte beetetem őket hallal, akkor a töltelék meg van oldva. Bár gyorsan kell főzni, mert étkezés után aránylag hamar ürítenek
Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
-
őstag
Este lehet lesz új "hardver" (Kis Sándor papagáj)
Szarka meggyógyult, a héten elengedtük, nem bírta a bezártságot. Remélem jót tettünk vele.
[ Szerkesztve ]
-
válasz MiklosSaS #29140 üzenetére
vagy megvárni a DDR4-et ezzel... de nagyon úgy tűnik, hogy a jóáras ramokra, lapokra várni kell...
Nem tudom, h 270X mellé érdemes-e 8 magra váltani, nem tűnik kevésnek, viszont valamit cserélni kellHold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
-
válasz MiklosSaS #29136 üzenetére
innen erre nehéz tanácsot adni...
Szerintetek érdemes 8320-ra cserélni? Vagy érdemesebb 8350-re? Ez is elég, csak ugye lementek az árak, ott a kisördög...
Újabb FX-ekre várni, vagy rögtön 9370-et bevállalni? Erről egyszer lebeszéltem magam, mert ki nem használnám, nincs sok render, videó vágás, ilyesmik...8320-ra kb. 10k lenne a csere.
Lacielvtars: Intelre csere sokba fájna, nincs is igazán igény rá, mert minek, ha FX is hozza az i5 szintet, nekem soha nem lesz CF, fHD-ra meg kihajCSa az FX is.
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz ViZion #29135 üzenetére
Engem meg hivnak vissza a regi melomba. Azt mondtak hogy megkapom a mostani beremet amit az uj cegnel kapok es adnak plusszba 10%-ot. Harom mernok sem tudta rendesen elvegezni a munkamat. Hiaba, nem hallgattak ram anno...azt hittek hogy az ilyen munkat meg el lehet vegezni feher ingben a szamitogep elott. De amiota az uj cegnel vagyok nekem sem olajfoltos az ingem/nadragom. A kezeim is tisztak mintha sebesz volnek .
Franc sem tudja....itt megvan a 8 ora munka...a reginel meg mehet a napi 10-12-14....de tobb a szabadsag....visszont hosszu tavon az uj a nyero, itt par ev mulva technikai igazgato is lehetek, ami minimum 65-75K angol font, nett. A regi cegnel meg az elkovetkezo 10-15 evben semmi elorelepes sem volna. Visszont itt nincs laza-nap meg kavezas surjen, nagy a szigor....mindent mindenhol ellenoriznek....
Szerintem maradok, oktober vegen mar nem fogok bejarni a regihez es indithatom a maganvalalkozast.
-
válasz MiklosSaS #29133 üzenetére
elalszom mindjárt...
unalmas. Elbták a serverhez a hozzáfárásem, nem tudok írni a mappámba szal. laza nap.
Volt itt partner, sok pízt hozó, de engem küldtek beszélni vele... meg kellett volna ebédeltetni, csak arra nincs hatásköröm. Pedig szvsz illett volna.bakker, keresek egy kávét.
-
MiklosSaS
nagyúr
Vegre megengedhetek magamnak egy kisebb kaveszunetet. Nem szoltam senkinek csak ugy eljottem....ha cirkusz lesz belole le se szarom. Szuksegem van fel ora kikapcsolodasra...az egesz het nagyon rohanos volt. Ma pentek, a munkamat rendesen elvegzem...ennyit megerdemlek
-
Balathruin
veterán
Heti szar is megvolt. Tegnap este szarul lettem, nagy nehezen elaludtam, reggelre rosszabb lett. Gyógyszer, alvás tovább, most jó.
Úgy tűnik kezd előjönni az iskolaundoritiszem. -
válasz Balathruin #29105 üzenetére
teljesen jogos a felvetés...
most is használok 16 GB ramdisket és tényleg bitang gyors
amúgy imádok így photoshop-polni
ezek nélkül már nem is menne
melós gépemen itt benn utálom elindítani, mert úgy megszoktam az otthoni tempót hogy más már nem is felel meg
de hát a jót, könnyű megszokni"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
válasz MiklosSaS #29128 üzenetére
amúgy én sem vettem észre semmi különbséget a 2x8 között meg a mostani 4x8 GB között...
de tény hogy a későbbiekben tudsz venni pluszba még 2*8GB-ot, mint én magam is így tettem anno"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
MiklosSaS
nagyúr
Na akkor jo, legalabb ennyi haszna legyen a nyarnak! De eleg koran kijottel, hamar letudtad.
@paripa: annyi csak hogy nem terheli annyira a memoria vezerlot. De a valos eletben semmi hasznat nem veszed....max ha majd szeretnel 4x8-at.
-
válasz Shokkolo #29124 üzenetére
2 modul jobb. Vehetsz utána még, meg elvileg stabilabb is
-
Shokkolo
addikt
Urak,
melyik a jobb nekem?! 2*8 Gb vagy 4*4 ?
pontosan ugyanolyan modulok... Dominator Platinum 1866, szóval az nem számít, cska lenne-e előnye // hátránya a 4*4-nek a 2*8-al szemben ?"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
OO után megpróbáltam Excel-t használni...
Ti tudtátok, h "change text case"-ra csak makró vagy képlet van benne? Se shortcut, se gomb... rakás szar.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Shokkolo #29119 üzenetére
Nekem a napi 4-5 ora alvas mar normalis szint, az a fura ha tobbet alszok.
@macska: az igen, felkeltel reggel 10-kor vizsgazni? Miert nem szoltal az egyetem titkarsagan hogy nagyon korai a 10 ora, neked jobb volna este 6. Addigra sikerul felebredned.
Sok szart, remelem felveszed.~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
őstag
válasz ViZion #29117 üzenetére
1. gép: akkor legolcsóbb dVGA-s gép, amin megmozdult egy átlag játék Akkoriban az alaplapon lévő cuccoknak még a pasziánsz is fájdalmat okozott. Zabálás nem téma, akksiról össz 1 órát használtam a laptopjaim eddig. A buszon anno nem lehetett kinyitni a 15 colost annyi hely sem volt, a vonaton meg olyan sok fémgyűjtő utazott akkoriban, hogy nem érte meg elővenni.
4 év szervertermi munka után a zajszint igényem annyi, hogy ne két ipari klíma menjen ha lehet, csak egy. Ha ennél halkabb, nekem oké
A Lenovo be tűd fűteni játék alatt, de ez igaz a céges Dell-re is, pedig az csak gyér intel GPU-s valami.
A Toshibában az volt a poén, hogy jobbkéz fele tolta a meleget, ezzel sikeresen kordában tartotta a hosszabb játékot, mert 1 óra után az összes ízülete beállt az embernek tőle.AMD teljesítménnyel tisztában vagyok, azért írtam ez érzelmi dolog nálam. Másnak nem ajánlok AMD-s konfigot nagyátlagban, kivéve, ha kell a normális GPU rész driver támogatottsággal hosszabb távra.
[ Szerkesztve ]
-
Shokkolo
addikt
sokkal jobb reggelt, hajnal 4kor estem haza... volt egy kis maszek meló.
muszáj mindent bevállalni, a rezsis csekkeket nem kéne halogatni8ra meg vissza dolgozni, pfejjj.
Agyhalott szinten vagyok"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
MrM94
addikt
Na, Jóreggelt emberek!
Khm khm reggel 10 van es a lusta macska felkelt.
Megyek be egyetemre,potvizsgazni...@stratova: Ami kesik nem mulik
[link] Ha rakattintotok a videora akkor nezzetek vegig..Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
válasz addamka #29116 üzenetére
1. gép: melegedős, zabálós.
2. gép: respect, ez akkor tényleg jó cucc lehetett
3. Toshiba nem gyári hibás, az ilyen szar...laposban AMD sehol nincs sajnos. i3 15 W-al erősebb, mint az AMD 45 W-al. AMD forró levegőt fúj, terhelésre hangosan pörög a venti... 2014-ben már vicc sajnos. Asszony gépe hangtalan, hideg és erős.
-
őstag
válasz ViZion #29115 üzenetére
Eddig volt 4 dedikált VGA-s laptopom, 50% a halálozási arány
Az első valami Acer volt, már nem tudom a típust, AMD Turion x2 1.6GHz, Radeon X1600 ami rémlik.
Ezt aktívan cipeltem melóba, konkrétan 1.5 év után lebomlott a háza. Más baja nem volt. Rinyáltam Acer-nek, kaptam levásárlós kupont, így megint Acer lett, egy Extensa, C2D 2GHz, Radeon 3650m. Ez aránylag egy jó kis gép volt, sose volt baja, egyszerűen lehetett portalanítani, meg is vették 5 perc alatt.
Utána lett aFoshibaToshiba L850, i5 2450m, Radeon 7670m. Volt wlan modul csere, hűtés csere, kijelző csere. Új korától néha néha nem adott képet elsőre, szóval valószínűleg már a gyárból szarul jött ki, csak amíg ezt havi 1x csinálta, nem érdekelt. Ilyen retek HDD-t ami benne van, még semmibe sem láttam, szerintem sebességben még az 5.25-ös floppy is megalázná.Az első két gép még azért lett véve, mert operátor voltam az elején a melónak, aztán el kellett ütni azokat a 12 órákat valamivel... Utána meg asszony rászokott, hogy laptopon játszik, az első albérletünk 25m2 volt, ott esélye nem volt 2 asztalinak, a mostani meg így lett berendezve, hogy nem gondoltunk erre, aztán elfogyott a hely itt is. A noti árából csináltathattam volna bútort meg mellé asztali gépet összerakni, csak ha esetleg költözünk a fenébe, akkor esélyesen van egy dupla számítógépasztalom, ami az új helyen nem fér el sehol.
Mondjuk asztali, én annyira rühellem az intelt, hogy hiába mondaná az eszem, hogy az lenne az ideális, sajna én szívemből döntök. Laptop is csak azért lett most inteles, mert ebben az árban erősebb dVGA van mellé, mint az AMD-sekhez, meg nem is a sajátom a gép túlzottan.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Lacielvtárs #29114 üzenetére
Jó reggelt Néktek!
fain a bejáratotok!addamka: Nah, laptop és játék... ehh. ne mááá. Tudom, h írtad a helyet, de akkor is, egy asztali gép azért tartósabb, mint a mai laposok. Jó kis gyíí 3 mini ITX, szép pici házban...
[ Szerkesztve ]
-
-
MiklosSaS
nagyúr
Jo reggelt! Pentek
-
válasz stratova #29109 üzenetére
jó reggelt, bár én magam nem rég raktam össze az új rendszerem
a drága jó Mesteren véleményére hallgatva, Intel lett a kicsike, ami természetesen jó döntésnek bizonyult
jah és a világító billentyűzetet én így oldottam meg magamnak
természetesen ki-be lehet kapcsolniés mindenkinek jó reggelt kívánok
szerk: a valóságban ennyire azért nem vakít, de hát a mobil kamera, még is csak mobil kamera
[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
őstag
válasz stratova #29109 üzenetére
Nálunk megvolt a kényszerű laptop csere, Toshiba megunta az életét garancia után pár héttel. Leküldtem mesteremberhez, remélhetőleg életet lehet bele, aztán adom is el egyből.
Lett helyette ez (Lenovo Y510p, legalapabb kiadás):
Cipelni nem fogjuk, viszont asszonyka játszik rajta. Valami hűtőpad kell alá, mert a régin nem fér el, addig maradt a doboz jobb híján. Kellemes meglepetés, hogy geforce 750m helyett 755m van benne, nem nagy dolog, de azért picit gyorsabb. Később SLI-zhető az ultrabay miatt, meg egy m.2 hely van benne pluszban.
Viszont emiatt idén tuti nem lesz új VGA-mTegnap megjött az egere, mert az is megpurcant természetesen, meglepően jó a szenzora a kis a4tech világítós izének, g700s után nem éreztem rosszabbnak.
-
stratova
veterán
Jó reggelt!
Macsek, kicsit megkésve de a Totalcar is rátalált a Z-performance igen hangulatos videójára
-
stratova
veterán
válasz Lacielvtárs #29102 üzenetére
Számomra is ismerős ézrés, 2006 ota nem vettem saját új gépet, de kezdek gondolkodóba esni. Ha a cseges masinát tényleg csak jövőre kaparintom meg a legfrissebb közös hasznalatú cucc is a TV. Eddig visszatartott, hogy az Elitebook 725 M.2 slotja látszólag tényleg csak VWAN kártyát eszik SSD-t nem (az USB-s ODD-t még lenyelném a bill. háttérvilágitásért cserébe, de állandó USB-HDD-t már nem). 745/755-ről még nincs tapasztalat.
Ez számomra érthetetlen, hiszen Kaveri már támogatná a PCI-e kapcsolatú vasakat is. 840 G1-ben van M.2 SSD opció, de az i5/i7 miatt UWVA (MVA,IPS stb.) panellel már emberfeletti lenne az ára. Az tudom még elképzelni, hogy az 720/740/750 i3 U opciója mellett ezzel igyekeznek szeparálni a 800-as szériától, mert más difi nem nagyon van.mert
740 G1: i3-4030U (1.9 GHz)/4GB1600/500 GB HDD/1366x768 TN/50 Wh/1y -838$
740 G1: i5-4210U (1.7/2.7 GHz)/4GB 1600/500 GB HDD/1366x768 TN/50 Wh/1y -915$
840 G1: i5-4200U (1.6/2.6 GHz)/4GB 1600/500 GB HDD/1366x768 TN/50 Wh/1y -920$
740 G1: i3-4030U (1.9 GHz)/4GB1600/500 GB HDD/1600x900 TN/50 Wh/1y -965$
740 G1: i5-4210U (1.7/2.7 GHz)/4GB1600/500 GB HDD/1600x900 TN/50 Wh/1y -965$
+ 3y NBD min. 220$vs.
745 G1: A10-7350B (2.1/3.3 GHz)/4GB1600/500 GB HDD/1366x768 TN/46 Wh/3y -860$
745 G1: A10-7350B (2.1/3.3 GHz)/8GB1600/500 GB HDD/1600x900 TN/50 Wh/3y -950$
Utóbbi itthon 265eKaveri turbózhatnékját (édes anyanyelvünk) látszólag befolyásolja (milyem meglepő) a gépház is:
A10-7350B
12.5" 725 G2 CB R15: single: 53 multi: 139
15.6" 755 G2 CB R15: single: 62 multi: 167 Geekbench3: single: 1508 multi: 4004I3-4030U
15.6" E 2510 CB R15: single: 70 multi: 187
13.3" V3 371 CB R15: single: 76 multi: 191 Geekbench3: single: 1792 multi: 3779[ Szerkesztve ]
-
válasz Balathruin #29105 üzenetére
...csak onnan picit törlődnek az adatok leálláskor. OK, van, ami HDD-re menti, de jön a áramszönet és satu. Mondjuk PS amúgy sem szedi össze magát, de más progi azért szokta volt.
Sassss: jah. kábé. Nem is tudom, valahogy elszaladt az idő, igény sincs most igazán, össze kellene pakolni ami van, csak a házat nem feeztem be, mert mást gondoltam. Meg a lakást csinálgattuk. Nálad ház vétellel mi van?
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #29104 üzenetére
Nem vagyok elveszve csak sok a munka....
@vizion: 2 honapja semmi , iszol te eleget?
-
Balathruin
veterán
válasz Lacielvtárs #29104 üzenetére
RAMDISK lenni gyorsabb mint SSD.
-
válasz ViZion #29103 üzenetére
az angliai Úriemberek úgy látom el vannak veszve...
a macska aluszik, no meg a villamos is
a Mackóúr is elfoglalt, gondolom a mézet hajkurássza...szerk: köszi a tippet, akkor rákérdezek, bár magam sem tudom volna e értelme, mert ha igaz amit írsz - és miért ne lenne igaz - akkor nem a mentés miatt vennék bele plusz SSD-t.
bár így is dobálja befelé a gép a 30-40 megás rawokat
egy szavam nem lehet, de nekem is mindig pörög "...az agyam valami forradalmi baromságon..."[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
válasz Lacielvtárs #29102 üzenetére
tesztelheted, de munka közben sok IO nincs. Mentést gyorsítanád csak, de PS topikban kérdezz rá.
Mi lett a Pikachu-szerű avataros, szintén angliai sráccal? Rég nem írt ide.
-
válasz ViZion #29101 üzenetére
ejha de ismerem ezt az érzést...
egy üveg piát sem vettél Mester?
de amúgy én is agyalok egy SSD-n, a photoshop alá, mert ok hogy ramdiskben van a munkafile... de arra gondatlan hogy ha ssd-ről van megnyitva egy adott raw vagy bármilyen kép, akkor még gyorsabb lenne
nem?[ Szerkesztve ]
-
ehhh, most kapok kis extra pénzt, nagyon vakaródzok, hogy venni kellene egy legolcsóbb 240 GB-os SSD-t a játékok alá. Ha picit megerőltetem magam, akkor a legtöbb rá is férne. Viszont égető szükség természetesen erre sincs, de már 2 hónapja semmit nem vettem... Büszke vagy rám Sasssss?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- ASUS routerek
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
- Autós topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Honor Magic V2 - origami
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning