- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen széket vegyek?
- ASUS ROG Ally
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smallloser
csendes tag
Jó reggelt...
Az FX egy életérzés... | War Thunder/BF3: Smallloser | WoT: Smalloser
-
MiklosSaS
nagyúr
Jatszottam egy kicsit...megyek aludni, mindjart reggel van!
Jo ejt!
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
MiklosSaS
nagyúr
-
mackosajt
addikt
gyertek kicsit dolgozni
én azt teszem
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
válasz MiklosSaS #26887 üzenetére
Nem kötekedek, nagyobbat fogsz venni. Mert a víz jó. És elindult benned a folyamat... olyan ez, mitn a tetoválás: nem lehet leállni (ha fuSSSa rá). Szal. minden, a Mo-Ra 3 / Phobya Extrem alatti kidobott pénz neked. Meg fogod venni. Ha nem most, akkor jövőre.
A víz jóóóó... meg szééép. Picit drágácska is, de ha nem iszom el, akkor mire költsem?
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
MrM94
addikt
En mindig mondtam,hogy a foci egy olyan jatek ahol 22 ember szalad egy labda utan es a Nemetek nyernek..
Szep meccs volt!Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
caindwan
aktív tag
válasz Smallloser #26820 üzenetére
Szlovakia. Allati poen
Hmm :3 wtand alone komplex jo, csak olyan hamar vege van :/
Sokkal jobban tudum en ertekelni azt amit veszek magamnak, mint amit kapok. Persze amit kapok annak is a szemembe nagy erteke van, de ugye az azert masSajnalom a macskat, szar amikor.. tehat szar az a helyzet
-
válasz MiklosSaS #26885 üzenetére
Silverstone, csak drága kicsit...
Radit ne vedd meg, Neked Phobya vagy Mo-Ra 3 kell...Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Ma délutáni tervek... [link] Vélemények?
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
-
otto14
őstag
asd
-
Valakinek kell esetleg 5 portos gigabites switch?
TP-LINK ez van, hibátlan, kb. egy éves. Gyk. ha jön javításra gép, akkor ezzel mentek, mert a router nem gigabites. Viszont már van sata dokkolóm, külső HDD-k, meg minden szir-szar, megszűntetem ezt a kábeltengert. Inkább kikapom a vinyókat és a gépemben takarítom linux alól, mint más lassú sz@rján küzdjek...Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Smallloser
csendes tag
válasz Smallloser #26874 üzenetére
Elment a vihar..
10 naposan:
Rossz a kép minősége a sötét miatt, de ez van...Mai kirándulás+vihar előtti csend...
Ormányosöszi, kenegetem, feketanadálytő krémmel, az mindenre jó
Ja a kutya náluk is beszart... Már közel voltam az idegbajhoz miatta, mert mindig rossz helyre ment, munkámat kicsit nehezítette...[ Szerkesztve ]
-
válasz Smallloser #26874 üzenetére
Gyerekek és a blöki is megőrült, jön a vihar...
Jah, jobbulást. Fastum gél csodákat tesz, meg van valami ilyen condoitin meg mindenféle cuccom, 4k volt egy tubus, de olyan, mint a Hubertus, mindent gyógyít...
[ Szerkesztve ]
-
Smallloser
csendes tag
válasz MiklosSaS #26873 üzenetére
Egészen 3 óráig a Balatonnál voltunk, ott dög meleg... Haza jövünk, mert ugye az állatok is éhesek... Erre faternak mondom eső lesz, azt mondta, ma délelöttre ígérték... Erre egy óra múlva(most) szakad.... De a legnagyobb bajom az hogy kib@szottul fáj a jobb kezem,, mert hülye voltam es a saját tömege 1,5 szeresét emelgettem... Csak a baj van...
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Smallloser #26872 üzenetére
Itt is az van. Ma 2 ora eso + 2 ora nem eso......igy megy hajnal ota...
-
őstag
A véletlen esetekkel meg lehet békülni.
Megvettem 2008-ban a kocsit, életem első autója, akkor még aránylag egyben volt, kinézett valahogy, másnap reggelre egy 20 centis karcot tolt bele valami jóindulatú, Budapest elvileg nem gáz részén.Mondjuk azóta szétkarcoltam én is, jelenleg úgy néz ki, hogy a roncstelep nem venné be, de az más más tészta
Mondjuk mint rendszergazda nem kell reprezentálnom vele, de azért néha látom az öltönyös arcokat mikor beállok a patika új Audik, BMW-k közé a céges mélygarázsba...[ Szerkesztve ]
Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
-
MrM94
addikt
válasz Smallloser #26868 üzenetére
Na igen..Anno nagyon regen bicomat megkaptam elso nap delutan osszeszereltek,este mar vittem vissza,hogy garanciaba csereljetek mar ki a hatso sarvedot az indexelo lampat meg az elgorbult labat...
Hat na,elestem
Igy utolag vicces,de en aterzem,hogy mit erzett akkor..Eleg szar helyzet az biztos...
Nekemis jott volna,hogy akkorat tapossak anyam telefonrjara,hogy tobbet ne mukodjon...De bele gondoltam,hogy inkabb nem es keep calm.Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
Smallloser
csendes tag
Macsek: ez tényleg így van, ha magadnak b@szod el akkor könnyebben megbékülsz vele...
Bicómat megkaptam, első nap támasztó híján egyből eldöntöttem, a nyereg alatt egyből egy nagy sérülés... Telefont megkaptam, első nap ledontam... Mostmár mindenre vigyázok az első nap...
Ormányos: "kedvem lett volna a konyha közepére szarni és szétütni papuccsal" Ezen szétröhögtem az agyam 😉
-
MrM94
addikt
válasz addamka #26860 üzenetére
Persze,de jobban esett volna,hogyha en karcolom ossze mert en vagyok b#lfasz..Hamarabb kibekultem volna a tudattal..
Nem,vagy mostohaapam vagy nagyapam spicces allapotban.Amugymeg probald majd te megenni anyam foztjet!
A munka meg...csak par napot akartam elvezni a vakaciobol...Mostmar meg elvezhetem ha kell ha nem..Enis megkaptam,hogy zarjam be a szobamat..dehat b#ssz meg a sajat hazban kulcsra kell zarni a szobat?Na ne mar..
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
Megértelek, magamat látom kicsit...
Mikor anno az élettársammal szétmentem, a cuccaimat kivittem anyámékhoz, pár hónapot ott is éltem. Majd megint albérlet, barátnő, etc... Amúgy sem akartam, h lássák ahogyan élek (nekem is volt az itallal problémám, vagy inkább nélküle... )A szobámba voltak a könyveim, cuccaim. Nagyon könyvmániás vagyok, amikor 30k/hó kerestem, akor is 10k ment könyvekre... Meg egy kis kamra teleszerszámokkal, villáskulcsoktól kezdve minden, alap dolgok nem extrák, de minőségi cuccok, sokat akkor rendeltem autószerelőn keresztül, etc... Meg műszerészként sok bigyula a forrasztásokhoz, etc.
Mikor elköltöztem, mondom bezárm... de hogy néz ki, h a szobát zárom anyáméknál? És ha tűz van, akármi? Hülyeség. Kamrát zárom, kész. Jajja ne zárjam, mert az van közel a kutyák hoz, a tápot oda raknák, ne a garázsból kelljen hurcolni... OK, az is marad nyitva.
Pár hónap, a kamra kiürítve, cuccaim hiányoznak... Nagyapám kölcsönadta, jött a szomszéd elkérte, fele eltűnt. Szobámba anyám összepakolt, mert ott tud tornázni. Mondjuk OK, az egészség fontos, de a szekrényben a cucccaim egybeokádni is kellett? Ja, így bentről kijöttek a régi ruháik, amit nem használnak... (akkor tüzelje el, adakozza el, nem?) Szal. Megértelek, igazán kellett pár hét feldolgozni, kedvem lett volna a konyha közepére szarni és szétütni papuccsal, lássa, hogy milyen az, amikor bekenik szarral amit szeret, amiért dolgozott... ez van, neked értékes könyv, nekik kibaszott papír, amitől a kidobásra váró göncök nem férnek el. Olyan ez, mint fentebb Sassnál: neki jujj-jujj de cukor Intel proci, Nekünk meg csak az imperialista nyugat újabb próbálkozása, hogy pokolra küldje az AMD-t és vele minden igaz hitű kockát.
-
MiklosSaS
nagyúr
Szegeny macska.....komolyan sajnalni tudlak!
Biztos szegeny nagyid karcolta ossze a haz oldalat amikor az ebeddel rohant hozzad! De abba a karcolasba bele is fog halni a gephazad! Vilag vege.....
Alaplap. Az komolyan szopas...de ez van.
Munka: itt sokat tudnek irni, de inkabb nem teszem.
Ezek a te problemaid ? Az ilyesmitol vagy szomoru ? Hat........
-
őstag
Nincs egy normális fényező, aki rendesen megcsinálja az oldallapot?
Azért az talán nem kerülne annyiba, mint a komplett ház.A dühödet értem, de ennyit nem ér idegeskedni, előbb utóbb mindenen meglátszik a használat, akár te csinálod, akár nem.
[ Szerkesztve ]
-
MrM94
addikt
válasz stratova #26858 üzenetére
Falra hanyt borso,mondtam mar nekik milliardszor,hogy ember nezz a labad ele.B#sznak ezek bele.
Persze,hogy nagyon erzekeny vagyok ra,mivel mindig is vagytam egy NZXT Phantom hazra..
Hazzal es keresetevel kapcsolatban,csak annyit fuzok hozza,hogyha nem olyan lenne amilyen akkor en sem olyan lennek amilyen vagyok.Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
stratova
veterán
Hát jobbakat Macsek, de azért hadd jegyezzem meg: Mindamellett hogy nyilván amivel sokat foglalatoskodik az ember, időt és pénzt szán rá annak az állapotára érzékenyebb, elismerve azt is hogy ezt pl. saját pénzből vetted meg; 2 karcolásból ne legyen tartósan családi viszály. (nyilván azért ők is igyekezzenek vigyázni rá).
Engem édesanyád keresetének és a házad árának viszonya azért elgondolkodtatott, de nem az én pénzem és életem. Gépfejlesztésben amúgy is a másik végletet képviselem a fórumon.[ Szerkesztve ]
-
MrM94
addikt
válasz ViZion #26856 üzenetére
Hmm.varj meg is mondom miota nincs gepem..
Elsejen ment el a processzor tolem,azelott egy nappal mar szetbombaztam tehat kb 2 hete nincs.
Mivel ebbe a tetves orszagba nem lehet kapni olyan alaplapot amilyen nekem kell ezert +egy het meg gep nelkul,de ne szaladjunk ennyire elore.Szetbombaztam a gepet oldallapot raraktam regi gephazon levo kartondobozra ami felett egy regi iskolas pad van a szombamba,mellette pedig az asztal.Oda voltak begyomoszolve a dobozok az alkatreszektol a videokartya antisztatikus zacsiba a dobozokon.Leven asztal alatt ki a f@szom fogja leverni?Hat tevedtem....
Jo,hogy en ugy vigyaztam arra a gephazra,hogy a plexidet nem mertem letorolgetni a portol nehogy a por karcolasokat hagyjon...Erre mit talalok multkor?Oldallap levan csuszva atbuckazva a videokartyan....Duplaszivinfarktus kerulgetett,hogy most az oldallap karcolodott ossze,vagy a videokartya hatarol remelem nem esett le semmi ami ra van forrasztva...Megneztem az oldallapot....... 2x olyan bo 1.2cm karcolas benne lathato helyen es pont szembetunik..Mitnemondjak boldog voltam..Videokartyanak semmi baja szerencsere...Megyek mondom anyamnak,hogy most komolyan ember megmondtam h ne jarkaljatok a szobamba vagy ha jarkaltok is akkor finoman hogy ne b#sszatok ossze a cuccaimat...
Dehat en vagyok a hibas,miert nem tettem olyan helyre ahol nem rugjak le...
Ertem en kedves edesanyam,de en betettem az asztal ala,nemgondoltam hogy ti olyan profik vagytok hogy az asztal alatt is tudtok jarkalni s rugdosni,jo hogy en ugy vigyaztam ra ,hogy le se mertem torolni,neh megkarcoljam erre nemtudom meik kozuletek szepen leborit ott mindent olyan cimszoval,hogy a redonyomet amit szinten nem en basztam el s ram lett kenve megkellett csinalni..Dehat mennyibe kerul az a valami?Es ha veszel egy olyan alkatreszt bele?Na igen kedves edesanyam,Oldallap nincs kulon az en hazamra+Romaniaban egyetlen ceg importal ilyeneket s aztis nekem hoztak megrendelesre,szerinted megyek es eszkabalok valahonnan egy ujat?Hat joo joo,veszunk egy ujat akkor na...Vehetunk anyam vehetunk de ez egy honapi fizetesedbe kerul...
Erre elhallgat,s mond egy annyit h sajnalom de nem en voltam.Hat mondom kossz..
S meg mielott valaki megjegyezne ,hogy biztosan az o penzen vettem akkor elmondom,hogy nem.Egy budos banit nem kaptam tole bele.Tehat,volt itt HW apron egy faszi akitol akartam venni egy alaplapot lattam 55k hat mondom ez 60 korul nalam van postaval +-1k rendben.Irtam is neki,hogy postaz e Romaniaba,s ha igen mennyiert mert erdekelne egy alaplapja.Visszair hogy kb 4.7k a posta.Na mondom uberfasza,s irom vissza neki hogy akkor erdekelne a dragabbik lap akkor 60ba nalam van itthon?Erre visszairja,hogy 68 ba.Irom neki vissza hogy 55+4.7 az ~60 nem?! Hat de arfolyam meg igy meg ugy..Na mondom kossz annyiba nekem nem kell,de ezt a hirdetesbe is kirhattad volna.. igyhat behozatom evvel a roman ceggel 60ba a gyengebbik lapot...OK. Megrendelem..Masnapra feldolgozzak a rendelest,s irnak mailt hogy akkor erositsem meg a rendelest.Megerositem.Televolt mar a tokom a varakozassal,megtalaltam a lapot ami nekem is tetszik vegre tudom mit akarok.OK megerositettem a rendelest.Kozoltek velem ujra mint az NZXT haznal,hogy ha most ezt megerositem nem mondhatom vissza,nem kuldhetem vissza,hogy meggondoltam magam mivel nekem hozzak be az orszagba a termeket.Persze evvel nincs is semmi baj.Csakhogy a faszi HW aprorol ir masnap reggel,hogy tudna hozatni nekem ugyancsak 60ba olyan lapot...Hat OK koszonjuk szepen,de mar visszamondani nemtudom,ugyhogy sajnalom.
Mindezekutan kaptam a mailt,hogy kb hetvegere nalam lessz a lap.Munkat nem talaltam,tehat megint szopas.
Telefonomon a jackbemenetel 1 napig nem mukodott s nem ismerte fel a fulest,miutan negynehezen kaptam gumiharangot mert kb 2 hetig nemtudtam hasznalni mert a 4 eves gumiharang ami rajta volt elszakadt.Tokre beleeltem magam,hogy vegre hallgathatok egy kis zenet utkozbe erre nem ismerte fel..fckyea.Aztan meggyogyult magatol...
Osszevesztem az egyik nagyon jo lanybaratommal olyan szinten,hogy tobbet a budos k#rva eletbe nem szolok hozza.Kb ennyi erdekes van velem mostansag.
-
-
-
MrM94
addikt
readonly vagyok,inkabb csak a privatokra valaszolgatok
-
válasz #81556480 #26848 üzenetére
Hiányoztál, mint kamionosnak szerpentinre az ónoseső
Merre vagy/voltál?
Valaki próbált már telefonra, USB stickre ilyen külső antennát? érnek valamit?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
NA NEM ÖRÜLNI !! nem tüntem el.
igaz ti csak a macskát hiányoljátok, de sajnos én is visszatértem
-
-
otto14
őstag
Jó Reggelt kívánok mindenkinek!
asd
-
őstag
válasz Malibutomi #26834 üzenetére
Inkább a két trailer összehasonlításából érdemes kiindulni.
GTA V PS3 vs PS4 1:10-től vannak direkt összehasonlítva (PC-s trailer még nincs)Amúgy engem meglepett, hogy ahhoz képest a PS3 mikori, elég jól festett rajta, csak a kevés FPS-hez kellett átszoknia a szememnek, pár óra és nem tűnt fel, na meg a kontroller.
[ Szerkesztve ]
-
-
MiklosSaS
nagyúr
Jatek END! Megyek aludni, jo ejt mindenkinek!
-
uhh... stand alone complex elvitte az időt! Aludjatok jól!
-
Balathruin
veterán
Azt ugye tudod, hogy ez nem igaz? (a kép)
-
stratova
veterán
Ez sírva röhögős volt.
Estét Urak!
Vége 2 hét kellemes balatoni nyaralásnak, holnap 8-tól indul az ügyelet.
No én lecsutakolom magam, mert 1 órát ballagtam haza 2 kerékpárral és egy 85 l-es hátizsákkal.[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Smallloser #26833 üzenetére
A macska iszik, alszik, iszik, alszik...bulizik......meg lustalkodik.
-
Muhahhaa... laza 10 év különbség
Jah, csak a nappali lett újítva, tapéta le, penészes vakolat le. Érdekes, h csak egy ponton volt penéyz, de a tapéta... vizesedik az ilyen vastag, többrétegű szutyok, jól néz ki, de max 4-5 év.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz Balathruin #26827 üzenetére
GTA V topicban volt fent már kép xbox 360 vs pc kép és ég és föld a különbség.
Meg is van: [link]
[ Szerkesztve ]
-
NAh, túl vagyunk a nappali kipucolásán, a beteg részek javítva. Szárad és jöhet a festés... valamikor. ehh. Fárasztó nap volt. Jó 7végét mindenkinek amúgy.
-
MiklosSaS
nagyúr
, ez jo volt! Ilyen jot regen nem rohogtem.
-
őstag
válasz Balathruin #26825 üzenetére
Nem azért írtam, én a 255 Ft-on is meglepődtem, hogy csak ennyi.
GTA 1 is lehetne fent, a 3D-s részek nekem már azért tapicskolással nem kellenek.
Mondjuk DOS emulátorral ment a GTA I még Milestone-on is, de valami natív verziónak jobban örülnékBár Carma: Reincarnationhöz ahogy nézem új VGA sem árt majd, de amíg nem jön ki GTA V PC-re nem veszek semmit bele
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Balathruin #26823 üzenetére
Nem sajnálom tőlük azt a 255 Ft-ot, beneveztem a Reincarnation early accesbe is, de még időm se volt kipróbálni
Droidra meg azért csak most vettem meg, mert megyünk le jövő héten muterhoz, életembe először nem pakolom be a kocsiba az asztali gépet, kell valami elfoglaltságJobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
-
Smallloser
csendes tag
válasz caindwan #26819 üzenetére
Melyik országban élsz?
Itt vannak OKJ-s képzések, meg vannak diákmunkák bőséggel....
Augusztusban lehet megyek, 6 órában és hónap végén pedig 75k HUF ütné a markom... lehet megérné...Megéri elolvasni
Veet szőrtelenítő krém férfiaknakVásárlói vélemény
Miután közölték velem, hogy a golyóim úgy néztek ki, mint egy öregedő rasztafári feje, elhatároztam, hogy fejest ugrok a dolgok közepébe és veszek egy ilyen krémet, mivel a korábbi borotválási próbálkozásaim csak csekély sikerrel jártak és majdnem elroppant a gerincem, amikor megpróbáltam elérni a problémásabb részeket. Mivel kissé romantikus vagyok, úgy gondoltam, a tettet az asszony szülinapjára időzítem, hogy érezze a törődést. Jóval előtte megrendeltem a terméket, és mivel az Északi-tengeren dolgozok, úgy gondoltam, keményebb vagyok, mint az előző vélemények írói, akiket puhány irodai alakoknak tartottam… Ó, társaim a fájdalomban, micsoda tévedés volt!
Megvártam, míg az asszony az ágyba bújt, és miután homályos utalásokat tettem neki valami különleges meglepetésről, lementem a fürdőszobába. Kezdetben minden jól ment, felkentem a krémet és vártam, hogy valami történjen. Nem kellett sokáig várnom.
Először kellemes melegséget éreztem, melyet pillanatokon belül olyan intenzív, égető érzés váltott fel, amit csak úgy tudok leírni, minta ketten húzták volna a szögesdrótból készült alsógatyámat a farpofáim közé, azzal a feltett szándékkal, hogy a fejemmel kiüssem a plafont. Addig az éjszakáig a vallás nem játszott nagy szerepet az életemben, de akkor készséggel híve lettem volna bármelyik vallásnak, amelyik megszünteti azt a kegyetlen égető érzést a hátsó kijárat körül, amely pusztulással fenyegette a koronaékszereket is. Miközben azért küzdöttem, hogy ne harapjam át a fájdalomtól az alsó ajkamat, megpróbáltam lemosni a krémet, amivel csak annyit értem el, hogy egy szőrcsomó eldugította a lefolyót. Könnyektől elhomályosult szemmel támolyogtam ki a hallon keresztül a konyhába, és - mivel járni nem nagyon voltam képes - az utolsó métert kúszva tettem meg a hűtőszekrényig valami hűsítő fájdalomcsillapító reményében. Feltéptem a hűtőgép ajtaját, megláttam egy doboz jégkrémet, aminek letéptem a tetejét és magam alá helyeztem. A megkönnyebbülés fantasztikus, de csak időleges volt, mivel a jégkrém meglehetősen gyorsan elolvadt és az égető érzés hamar visszatért. A jégkrémes doboz kialakítása miatt ráadásul a kipufogót nem tudtam hűsíteni, ezért körbetapogattam a mélyhűtőfiókot valami más után kutatva, mivel biztos voltam benne, hogy a látásomat meglehetősen hamar újra el fogom veszíteni. Megragadtam egy zacskót, amiről később kiderült, hogy fagyasztott kelbimbó volt, kiszakítottam, és közben próbáltam olyan csendben maradni, amennyire csak tudtam. Fogtam egy marék kelbimbót és megkíséreltem párat beszorítani a farpofáim közé, de hiába. Azért nem működött a dolog, mert egy kevés krémnek sikerült feljutnia a végbelembe, ami olyan érzést okozott, mintha egy rakétahajtómű dolgozott volna bennem odalent. Kétségkívül – és egyben remélhetőleg is – ez volt az egyetlen pillanat az életemben, amikor arra vágytam, bárcsak megjelenne egy homokos hóember a konyhában, amiből látható, milyen mélyre lettem volna képes süllyedni a fájdalom csillapítása érdekében. Fájdalomtól elgyötört elmém csak azt az ötletet volt képes kiszenvedni magából, hogy egy kelbimbót óvatosan felhelyeztem oda, ahol még előtte semmi sem járt.
Balszerencsémre a konyhából kihallatszó furcsa nyögésekre felriadt asszony ezt a pillanatot választotta ki, hogy utána járjon a zajok forrásának, akit az a látvány fogadott, hogy a seggem az égnek mered, golyóimról epres jégkrém csöpög, és éppen egy szem kelbimbót tolok a lyukamba, miközben azt nyöszörgöm: Hú, de jó érzés…
Érthető módon megrázta a látvány és felsikított, és mivel nem láttam az érkezését, a hangtól önkéntelenül összerándultam, ami miatt a kelbimbó meglehetős sebességgel kilövődött belőlem éppen az ő irányába. Megértem, hogy nem éppen arra a különleges meglepetésre vágyott, hogy éjjel 11 órakor egy kifingott kelbimbóval lábon lőjék a konyhában, és az sem segített rajtam, hogy másnap a gyerekeknek meg kellett magyarázni a jégkrémben látható furcsa lenyomat keletkezésének körülményeit. Szóval, összességében a Veet eltávolítja a szőrt, a méltóságot és az önbecsülést…(via 9gag)
Mai vicces zene: [link]
[ Szerkesztve ]
-
caindwan
aktív tag
válasz MiklosSaS #26818 üzenetére
Téged fog szerkeszteni? Még össze vagytok veszve?
Nálunk szerencsére az a trendi, hogy ha nincs meg akkor 1 év múlva újra csinálhatod.. De addig meg alig tudsz valami, max csak brigádok, mert fősulira nem mehetsz érettségi nélkül, suliba meg nem jársz.. De biztosan, hogy jobb mint nálatok
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
Verda elintezve...nem volt semmi baja...csak szar uzemagyagot tankoltam es mintha zorgott volna a motor.
Most a
felesegemnelfogorvosnal vagyok.....1 kemeny ora kinzas var ram........[ Szerkesztve ]
-
otto14
őstag
válasz Smallloser #26812 üzenetére
Ha valaki megbukik pl. 12. osztályba, megint előlről kell kezdje??
asd
-
MiklosSaS
nagyúr
Megyek szervizeltetni a Vectrat....majd leszek.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Smallloser #26810 üzenetére
Ilyen hulyeseget.......
-
Smallloser
csendes tag
De aki 2016-ban érettségizik.. és onnantól és én pedig akkor fogok sajnos...
+-ba még az van ha netán jövőre vagy idén is megbukik tőlünk valaki akkor vagy megy vissza 9.be vagy csinál gyakorlatot, szintfelmérőt... mert az alattunk lévő osztálynak sokkal több infós tárgya van... Az lesz az izgi ha valaki 12.-ben megbukik és visszamegy 9.be... Szóval mi egy szerencsés osztály vagyunk, ja nem...
[ Szerkesztve ]
-
=HG=
addikt
válasz Smallloser #26810 üzenetére
Még ilyet!
Egyébként : "2016. január 1-jétől kötelező érettségi előfeltétel lesz"....akkor most még nem....
A jó édes anyucikáját, aki ezt kitalálta...inkább a tanároknak kéne egy kicsit dolgozni, mondjuk a tanítási szünetekben....
[ Szerkesztve ]
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Smallloser #26808 üzenetére
Miert kell kozmunkat vegezned?
-
Smallloser
csendes tag
Jobb reggelt...
Na még 1 óra közmunka letudva... már csak 19 és érettségizhetek...
-
őstag
válasz caindwan #26806 üzenetére
Rendszert üzemeltetek.
Okostelefon leginkább azért kell, mert megjön rá a céges email, és lehet hamarabb észreveszem munkaidőben rajta. Mondjuk én olyan f@sz vagyok, hogy otthon is olvasgatom, pedig minden 2. héten dolgozok csak, igaz akkor hétfőtől vasárnapig 12 órában.
A privát/hobby szervereim miatt fontos még, van rajtuk icinga (ami egy nagios kb.), ha gond van riasztás jön a telefonra. Jobb szeretem előbb tudni ha szétesik valami, mint ha más szólna
-
Peaceliker
addikt
-
MiklosSaS
nagyúr
Jo reggelt mindenkinek!
-
otto14
őstag
Jó Reggelt Mindenkinek!
asd
-
válasz addamka #26801 üzenetére
hehehe...
Elvileg HDD-n is van tartalék terület, ahova a BS helyett irányítja, nem? Lehet az a progi valahogy kiolvassa, a többi meg azt nem látja?
Ez esetleg segíthet. Nah lépek. szerelek...Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
őstag
válasz ViZion #26800 üzenetére
Ja egy dolgot lefelejtettem, van egy csodás program, HDD regenerator. Azt most hagyjuk, hogy mi az apja nemi szervét regeneráljon, de tud felületi tesztet. No azt 4000 bad sectornál szakítottam meg. Más program nem látja a hibát, csak ez, viszont ez fixen, ugyan ott
A Debianos szerveremen már tökönlőttem magam párszor, nem kell bemutatni. Libc frissítés leírás alapján stable verzión = halál. Hálókártya paraméter állítás leírás alapján = halál.
Libc frissítés apt-get-tel = halál, mert bugos verzió került ki
Harmadik alkalom után már nem tákoltam vissza, inkább reinstall testing-re, ha már lúd legyen kövér, meg sajna játékszervereknek jobb a frissebb rendszer.Email szerver (postfix + dovecot) telepítése leírás alapján = majdnem jó volt, csak azóta mindenből kijött a következő verzió, zsír más configokkal, így 3 nap szívás, kitalálni mi merre az új helyen.
Kollégának is tudnék egy nótát küldeni, volt egy privát melónk, rendszergazdáskodik egy cégnél, oda kellett egy banki egyenleg lementő cucc. Ezt megcsináltam, felkerült a P: diszkre. A Q: a backup, csináltamm job-ot, mentse le havonta.
Szólnak, hogy nem megy a program. A P:-n minden könyvtár elérhető, kivéve amibe ez van. Na mindegy, backup-ból vissza. Ja, a full Q meghajtó is kuka. ŐŐŐ, ki is a rendszergazda...?Mondjuk anno úgy kezdtem, windows 2003 server a gép, 1.5 napig vírusirtás, mert a rendszergazdát nem zavarta, hogy egész véletlen egy vírusirtó se indul el, a weboldalaik se jönnek be, a CPU meg pöröb 100%-on.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest