- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- MediaTek alapokon dolgozik a Honor Pad V9 is
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrM94
addikt
palinka sor .ingyé van.egy hulyegyerekey mibdjart elkalapalok.tenkyou
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz ViZion #25493 üzenetére
Jo neked, sajnos en bent melozom
(#25496) Balathruin: en mindjart ! te nem alszol, teszteloJancsi ?
(#25494) cskj1?: nem avagyok foci kedvelo de orulok hogy kiestek az angolok ! Mar csak José Mujica miatt is kedvelem Uruguayt
Jo ejt mindenkinek !
[ Szerkesztve ]
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
ViZion
félisten
OK, mindenki alszik, erőt gyűjtenek a holnapi szófoscsihoz
akkor SAVAT Nektek!... jó éjjt!Laca@kamion:
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
cskj1
tag
vegre itthon
@Vizion: Szep almokat
@ Sasss kiestek az angolok mit szolsz hozza?"Life isn’t about waiting for the storm to pass… It’s about learning to dance in the rain."
-
ViZion
félisten
Akkor jó éjjt, jó játékot mindenkinek!
Sasss uram, holnap ittho melózom, Németeknél csüt-péntek ünnep volt
De van meló, majd meg is írom a blogra, napi horror címen, mint szoktam. De most alukálás!Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
ViZion
félisten
válasz MiklosSaS #25491 üzenetére
Ezek nem neked valók . Neked is olyan kell, amit most veszek:
Phobya Xtreme Nova 1080 Ajánlom már csak a tesztelő srác íííízes ángól beszéde miatt is.
3 VGA-ig elég, egy húzott procihoz. szép isHold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
ViZion
félisten
válasz mackosajt #25478 üzenetére
Elvileg összeírtam mi kell a cuccaiből és várom, h mit ír vissza. Ha kell a radi, akkor nem dobom apróra, ennyi. Árban megegyezőnk, tudod hol és mennyiért vettem.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
stratova
veterán
Hmm-hmm mibe fájhat egy ilyen lepukkant de szitkozódva-szerethető gép fenntartása? (nyilván csak pályára és élmény célból, közlekedni valami normális tehenet [egyterűt vagy valami jól pakolható jó állapotú gépet] keresne az ember).
-
Shokkolo
addikt
nekem szerencsém volt velük akkor
rendeltem 2+1 autohifi hangszórót, konkrétan egy pesti cég volt a beszállító (ha direktbe onna nrendelem +8k /pár lett volna... ami 3 esetén ugye 24k )
szint ugyanez a szitu egy erősítővel, ugynaaz a pesti "bolt" a beszállító azon egy 5öst fogtam,
illetve szüleimnek egy samu TV, ahhoz meg ugye van 80 nyelvű használatigondolom mindenhonna nbezserzik ami "olcsó"
ráadásul hidegen hagy amíg korrektek és jóljárok."A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
=HG=
addikt
válasz Peaceliker #25482 üzenetére
Malltól én rendeltem egy mosógépet pár éve..LG...15 rugóval olcsóbb volt, mint bárhol máshol... Meg is jött rendben, csak.... Minden felirat lengyel rajta! Tudja valaki mit jelent:" Szybkie" ???? Na én sem, de 80%-ban azt használom!
-
Peaceliker
addikt
válasz Shokkolo #25475 üzenetére
Mi most buktunk olyan 30kt egy zuhanykabin miatt.
Megjött gyorsan. De nem vt benne pár alkatrész (fő elemeken kívül semmi, illesztékek, görgők stb). 3 hét telefonálgatás után a beszállító vagy a forgalmazó (mert már velük beszéltünk, a cég felejtős, parasztok és csak ígérgetnek, fogyasztó védelem sok idő, energia, nem ér annyit, hagytuk) küldte a csomagot...10K ért. Ma megyek, összerakni és látom, hogy ebben sincs még benne minden, és(!!!) a kabin oldalsín és alsó ív nem is stimmel, nem ugyan ahhoz a kabinhoz van!
55k...mondjuk 25k körül ér a tálca (az már be van szerelve hetek óta).
Hnap megyünk veszük egy kabint az obiban...(#25481) Shokkolo
Mall az faja, nekem is vt már onnan utolsó darabos dolog
hugyé' szaré'ócsón."Oh my Goa'uld!"
-
Shokkolo
addikt
-
stratova
veterán
Paripa, az itteni reklámfelületen látható hirdetés domináns színe, csak nekem juttatja eszembe ormányos kolléga ezen hozzászólását? Szerintem nem lesz nehéz kitalálni hányadik linkre gondoltam.
[ Szerkesztve ]
-
mackosajt
addikt
válasz ViZion #25477 üzenetére
Hátőőőőőőőőőő, jah, lehet, hogy kell. Miért, már meg is van az alku a 1080-ra?
Most épp a kisautóhoz szerzek be még pár szervízalkatrészt, hogy tudjak megint tombolni.
Utána elvileg csak 1 telefon, és kapok kölcsönbe, tök ingyé CO palackot, és kókányolhatom a kasztnit is.Mindezt úgy kéne, hogy júli1-től 8 ember szabadságát és munkáját is nekem kell beosztani, vagyis nem nagyon kéne sokat szabadságra mennem, de július végén haverhoz akarok eljutni a kocsival a Dunántúlra, augusztus elején meg Verőcére az opeltalira.
Szóval meg kéne csinálni a kocsit, de mikor, azt nem tudom. Meg pénz is kell mindenre, bár ez a része eddig talán rendben lesz.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
ViZion
félisten
válasz Shokkolo #25475 üzenetére
Jajjj... Ilyen téren nem szeretem a webshopokat, pár jó hely van, ahonnan veszek, de amúgy kerülöm, ha lehet.
Üdv az új topiklakónak. Csak remélem nem olyan tenyérbemászó stílusa lesz, mint a kiscicccccának. Cicushoz már megéri kiruccanni, azt'án megtanítani a jómodort (nem, macsek nem Mordor... ) itt szemtelenkedik az öregekkel, pár éve meg még rózsaszín csillámpónikat kergetett a réten Inkább készülne az UV-re, mert a végén az egyetem n+4 év lesz, ahol n prím szám...
Ehh. Szal. rendelem a Phobyát szerintem. Valahogy a víz jobban izgat, mint a VGA. Kerítést is festhetnék ennyiből, de leszarom, ha másnak így jó. Most értem én, h férfi a háznál, de melóst ne hívjak, mert pénz, meg ezt MI is meg tudjuk oldani. De valahogy a MI ilyenkor csak én vagyok... sz@r az élet, szerencsére a felén már túl vagyok...
Jah, Mackótesó: kell a radi? 360/30 vagy a 360/45
[ Szerkesztve ]
-
Shokkolo
addikt
Nem tudom, ki mennyire szokott rendelgetni "webshopokból" de az autohifioutlet.hu -ról NE tegyétek.
Megbízható bolt minőstésük van, csak nem értem, hogy hogyan?!
Rendeltem egy raktáron lévő TV-t tőlük 06.02-án (hétfő)
visszaigazolták minden rendben...
pénteken hívom őket h. WTF, hát majd szerdán érkezik meg hozzájuk, csüt-péntek ittvan.
(másfél hét?! akkor raktáron?!)
nembaj, türelmes leszek... megint pénteken hívom őket, hogy éjszakás voltam, várjam a futárt vagy alhatok?
-hááááát majd most szerdán kapják meg és csütörtökön nálam van.Jó... türelmes ember vagyok.
Ma hívom őket h. WTF ?! Hááát adjak már nekik 25 percet utánanéznek és hívnak (fél 1 kor...)
Fél 4, semmit, felhívtma őket.
Egy pici türelmet mindjárt isszahív. Jó...
Fél 5... semmi, elkapott az ideg.Hívom: "jajj pont most akartam hívni..."
(aha... és én vagyok a Dalai Lama)
"állítólag" (beszállító állítása szerint) már "elvileg" Magyarországon van, és akkor az bejön, átveszik és holnap átadják a futárnak... hétfőn megkapom!Mondom ez most fix vagy "talán" és "elvileg" ?!
hát azt mondta a beszállító...
magyarul csak talán ?!
de hát...Nah itt mondtam azt h. tudja mit?! csináljanak vele amit gondolok, köszönöm de egy raktáron lévő tévét nem 1 hónap után kérek.
VB-t akartam rajta nézni, és neeeeeem, nem a 2018-ast!
Dehát...
Semmi dehát, törölje a rendelésem, NEM KELL, ha kiküldik nem veszem át.
Hát sajnálja...
"én is..."[ Szerkesztve ]
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
mackosajt
addikt
ha valaki nem ismerne téged és Sassssss-t, azt hinné, hogy érik a verés...
Bár, lehet még ettől érik.Aludtam ma 2-3 órát... még 2 éccaka... 6 havonta össze szokott jönni az ilyen éccakás hét, de qrvára utálom
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
MiklosSaS
nagyúr
Na.....ugy latszik hogy egyetemen leszek...megcsinalom a mesterit
-
MiklosSaS
nagyúr
Na az nagyon jo meg egy Varadi...en Szatmarnemetiben szulettem...
Itt hol dolgozol ? Miota vagy inglandban ? Milyen cuccaid vannak? (alaplap, processzor, videokartya, stb)
Szerintem megtartunk teged (mint roka) es kidobjuk a ruhes macskat ! Nem jo otlet ?
-
cskj1
tag
válasz MiklosSaS #25450 üzenetére
na ez mar sok tegnap az idojaras, azt hittem megszoktad hisz sasmadar magasan szall, ott fent lenni hideg ma meg a csajok... te nem is szeretsz ott lakni, gyere inkabb delre itt meleg van (most kb 25 arnyekban) es ha a csajok messze nem olyanok mint otthon azert....
[ Szerkesztve ]
"Life isn’t about waiting for the storm to pass… It’s about learning to dance in the rain."
-
cskj1
tag
Udv lakok
remelem csatlakozhatok e diszes tarsasaghoz"Life isn’t about waiting for the storm to pass… It’s about learning to dance in the rain."
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Balathruin #25448 üzenetére
(#25447) stratova: teljesen ugy van ! Itt inglandban az a no aki nem kover, csuf vagy tetovalt es meg szep is, az 99.9 %-ban nem angolt ahnem bevandorlo.
(#25446) LaciCRM: tevepacsionfelaldozas !
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Balathruin #25443 üzenetére
Old school overclocking
@bukfencLaci : a tevék hogy vannak ?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Kátyúk, rozsdás suzukik, baromfi feldógozóba a józsinak számot kuldő rádió. Ezaz itthon vagyok
komolyan mondom mindig jobban érzem magammagyar Földön mint a hugyos dajcslandi parkírozókba
-
MrM94
addikt
hat en pofatlanul vegigmasoltam 4 oldalt de kb ugy mindenki..
-
ViZion
félisten
válasz MiklosSaS #25438 üzenetére
uhh,jajjj... no caffee? fakk.
angol cégeket is kereshetek már. Jöhet a help van ott valami cégkereső oldal? Mint a wer zu wem vagy a wer liefert was, industrystock etc...Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Balathruin #25437 üzenetére
Majd ha aktuális lesz akkor írok, aztán eldöntöd hogy kell vagy nem.
Sok a munkám nincs idõm forumizni..
-
pipo112
őstag
én meg indulok melóba ejj de nincs kedvem
Azt tanácsolom mindenkinek, hogy ne fogadja el senki tanácsát. :P
-
MrM94
addikt
Reggel volt az amikor en lefekudtem!
Mindjart mehetek vizsgazni.Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
pipo112
őstag
Jó reggelt!
Azt tanácsolom mindenkinek, hogy ne fogadja el senki tanácsát. :P
-
MiklosSaS
nagyúr
Jo reggelt! Ma elaludtam en is...
-
stratova
veterán
válasz MiklosSaS #25418 üzenetére
Szerintem ezzel sem lenne rossz. Apu bálnát hajt.
100-200 km/h
2,0 – Renault R25 F1-es autó
3,5 – Suzuki Hayabusa Turbo (316 LE)
4,2 – Yamaha R1
4.3 – Suzuki GSXR-1000
4,5 – Kawasaki ZX-144.6 - Suzuki Hayabusa (gyári)
4,8 – Bugatti Veyron
5,6 – Suzuki GSXR 750
5.7 – Koenigsegg CCR
6,0 - Mercedes-Benz KO860
6.1 - McLaren F1
6.2 - Pagani Zonda F
6.4 - Carrera GT
6.5 – Kawasaki ZX6-R
6.7 - Ferrari Enzo
7.2 - Mercedes-Benz SLR
7.8 - Lamborghini Murcielago LP640
7.9 - Corvette C6 Z06
8.0 - Ford GT
8.4 - Ferrari F430Őrület hazai mesterfokon.
[ Szerkesztve ]
-
stratova
veterán
válasz Malibutomi #25397 üzenetére
otto14: ha jól sejtem tipikusan az a fajta álom, amiből még félálomban sem akarsz felébredni. Ismerős.
A mai kép: WIN[ Szerkesztve ]
-
otto14
őstag
Jó Reggelt Mindenkinek!
Elkéstem a buszt, de amit álmodtam helyette, az totál megérteasd
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Balathruin #25419 üzenetére
Ha lesz majd egy 320-as kek WD S-ata II-es HDD-om akkor majd elkuldom neked ajandekba ! (csak hetek kerdese)
Baxxxa meg a qrva idojaras ! 7 fok van...megint kell a futes !
Kijatszottam magam, megyek aludni. Jo ejt mindenkinek !
[ Szerkesztve ]
-
Balathruin
veterán
Nagy nehezen összekapartam egy normális HDD-t, végre mehet megint az FM2. Csak helyem alig lesz.
-
MiklosSaS
nagyúr
Jon valaki jatszani egy kicsit?
-
Mahrenburg
őstag
válasz #81556480 #25414 üzenetére
Tudom, hogy igazat írsz, csak hüléskedtem
Tavalyelőtt én meg tigrist láttam Gyöngyösön, szintén cirkuszi alkalmazott volt
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Mahrenburg #25413 üzenetére
Azert mert nekem van bizonyitekom ! Lacinak nincs....
-
törölt tag
válasz Mahrenburg #25413 üzenetére
Valami cirkusz vot vagy állatkertbe vittek komolyan nem kamuzok
-
Mahrenburg
őstag
válasz MiklosSaS #25404 üzenetére
Ha Te tevét etettél Angliában, akkor Laci miért ne láthatott volna tevét Ausztriában? Hiába, a globális felmelegedés tényleg itt van a nyakunkon, már lassan több teve lesz Európában, mint Afrikában meg Ázsiában...
[ Szerkesztve ]
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
ViZion
félisten
Time is sooooo useless...
Nah, alkudok egy MO-RA 2 radira... tul. képpen kijönne a 2 radi árából, pár csati kell és kész. Ha kevás, akkor mittomén, de ez inkább, mint a VGA, az nem is látszik. Elb*ták a netet, néha 2G-re vált, szal. 500 ping nem egy multis álom...Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
MrM94
addikt
-
ViZion
félisten
válasz #81556480 #25407 üzenetére
Jajj igen, a szárnyas csillámpónik vitték el, fel, fel, fel a holdba! Nyalintás a bélyegre, szippantás a rakétába és repülünk utána! Amíg csak a
gombavarázslat tart!Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
törölt tag
Nem viccelek de itt egy teve a parkolóba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Építő/felújító topik
- Akvarisztika
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okos Otthon / Smart Home
- Elektromos autók - motorok
- Óra topik
- DIGI internet
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- PlayStation 5 Pro + Vertical Stand
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest