Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
-
-
HSM
félisten
válasz Popes #142493 üzenetére
Nálam egy használt, olcsóbb 2060 már megütné a szintet, ami belefér. Legalábbis, ha lenne időm játszani. Mert amennyit van, még a mostani RX580 8GB is túlzás.
De amúgy most a felturbózott 2060S-ek közt is akadnak már egész jó vételek, és talán idővel a 2070-ek is lecsúsznak majd a megfizethető(bb) szintre. Illetve ha majd jön az RDNA2, arról is azt pletykálják, hogy a VSR mellett RT képes is lesz, és akkor hozhat talán némi használt RTX kínálatot.
A 2070-el szerintem még jó pár évig el lehet majd lenni, főleg, hogy fullos 8GB-os, és ez az új architektúra is elég jól fel lett turbózva az RT-n kívül is.
[ Szerkesztve ]
-
Popes
őstag
válasz Gyuri27 #142491 üzenetére
Egy Asus R9 270
De a win el se indult amíg a driver fent volt.
Én biztos nem sütögetem.
Pihen a dobozában.(talán a DCU II hütő ér valamit, vagy sütés után még van benne fél év)HSM
Nekem csak azért lett RTX mert kihagyhatatlan volt.
Amúgy nálam nagyon nem volt opció mert bőven túl azon a lélektani kereten amit videó kártyára szántam volna. De így remélem probléma megoldva egy jó pár évre.[ Szerkesztve ]
Deus ex machina
-
HSM
félisten
válasz Popes #142489 üzenetére
A személyeskedés részt tényleg komolyan vettem, ezt a formáját senkitől, semmilyen körülmények között nem tűröm el.
(#142490) Popes: 10+ év Radeonozás után én is leginkább egy RTX-et próbálnék ki, ha a mostani felhozatalból kell válogatni. Nekem nem adja, hogy a Navi árazásba nincs bekalkulálva az RT képesség teljes hiánya.
-
Popes
őstag
Bocs hogy bele vau, de Gyuri részéről átjött hogy poén("ismerjük" akinek szólt, Norbinak, neki is) viszont lehet az gyengeségem de nálad valahogy nem jött át az irónia. Nagyon úgy tűnt hogy komolyan gondolod.
Legközelebb inkább jelezd ha ironizálsz hogy ne legyen megint vita egy apró poénból.(szurkálódásból) Ez egy ilyen topik, aki mindent full komolyan vesz az lehet rossz helyen van.🙂
Csak arra gondolok hogy itt nem kell mindent véresen komolyan venni.😏[ Szerkesztve ]
Deus ex machina
-
HSM
félisten
válasz norbert1998 #142487 üzenetére
Vettem én is, csak Gyuri belőlem már nem nézte ki az iróniát, és egészen másmerre vitte el a beszélgetést...
-
HSM
félisten
válasz Gyuri27 #142483 üzenetére
És ezt találod egy tehetséges fiatal gépész diplomájának alternatívájának. Elkeserítő akkor is, ha csak gúnyolódásból írtad. Ahogy az is, hogy ezután az egészet csak arra használtad, hogy velem személyeskedj. Szomorú, hogy nincs jobb dolgod így egy nappal karácsony előtt.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Jakuskacsa #142479 üzenetére
Ityt is, kulonosen az Allen Bradley gepeket nem tudjak programozni. Egy kisebb vagyont lehet keersni vele...
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Gyuri27
félisten
válasz Lacielvtárs #142475 üzenetére
Na akkor legyen ez a feladvány.
Aki megfejti az kap egy virtuális puszit, sört, nyalókát stb-stb.Amd - Radeon - Ryzen
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz norbert1998 #142476 üzenetére
Ha az automatizálás érdekel akkor feküdj neki a PLC-nek.
-
válasz norbert1998 #142476 üzenetére
uhh keresztessa, kívánom hogy sikerüljön
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
norbert1998
nagyúr
válasz Jakuskacsa #142472 üzenetére
kis drága. Valami ír nagytestű szőrös ge*i.
Ne haragudj, de erről egyből ez jutott eszembe
Törpiek, akik nem veszekednek:
Tanulok is, bár igaza van a kacsacsőrűnek, simán van rá esély, hogy nem ez lesz a jövőm (ha valaki lemaradt volna, gépészmérnüknek tanulok)... Az automatizálás érdekel, a meg a tervezés, két elég különböző dolog, de legalább ha egyik se sikerül, ott a forgácsolás, mert amúgy az is nagy kedvenc Vagy kb. bármi, ami CNC. Lásd 3D nyomtató is, ami ugyebár az elmúlt időben eléggé megugrott nálam. Már az ötödik fajta van itthonPersze ami a legjobb lenne, hogy az a fickó lennék, aki a sorozatgyártásban alkalmazott gyártócellákat, robotokat megtervezi a vevői specifikáció/igények alapján, de részt akarok venni az összeállstásban, a kivitelezésben és a programozásban is
Vagy nyitok egy 3D nyomtatós céget, mindig az innovatív gépeket hajszolni és alehető legtöbbet kihozni belőlük, és mások kramancait gyártani
És az a röhej, hogy tudtommal ehhez "nyomdász" képesítésre van szükség, hogy legálisan mehessen nagyüzemben... -
-
Gyuri27
félisten
LOL
Irok valakinek valamit és belevau (aka okoskodsz). És én személyeskedek.
Azigen. Van arc.
Az csak hab a tortán, hogy még mindig lövésed nincs miről beszélek. Mondtam és mondom megint. Ignoráld amit irok (főleg ha azt se tudod hanyadikán van elseje).Amd - Radeon - Ryzen
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz MiklosSaS #142469 üzenetére
Akkor már legyen dühöngő...
Na bejgli (vagy nemtudom hogy írják) kèsz. Krumplisali előkèszítve, halak kivève olvadni, kacsa szint úgy. Holnap hosszú nap vár rám a konyhában.èg jó h kapok hozzá sört vagy bort.
Van egy új cicánk is, mivel az előző elszökött. Egy 8 kilós kis drága. Valami ír nagytestű szőrös ge*i.A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
HSM
félisten
válasz Gyuri27 #142464 üzenetére
Aki kettőnk közül nem érti, miről beszél a másik az nem én vagyok. Világosan látszik, sosem a másikra reagálsz csak fújod a szokásos unalmas személyeskedő ködösítést.
(#142468) Jakuskacsa: Viszont ha nem is használja, ad és igazol neki egy tudást, ami bármikor jól jöhet a munkaerő piacon.
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Jakuskacsa #142468 üzenetére
Át kellene nevezni a topicot. Ciri-buri topic, ha valakinek kedve van valamiért veszekedni valakivel, csak ugorjon be a topicba!
-
Jakuskacsa
senior tag
Norbi, egy vigasztaljon. 80%, hogy nem azt fogod csinálni amit tanultál. Főleg ebbe a retek országban. Nekem kb 6 szakmám van, + egyetem, és kb most 37 évesen jutottam el odáig, hogy januártól az egyikben dolgozok. Furcsa is lesz...
Amúgy meg utálok mindig erre jönni, hogy itt mindig valaki valakivel veszekszik....
[ Szerkesztve ]
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
válasz norbert1998 #142454 üzenetére
tanulj ameddig csak teheted és lehetőséged van rá, szerintem...
Habugi Mesternek hatalmas plusz 1.
legalább itt ne veszekedjetek már, én sem tudom Gyuri kolléga mire gondol, de én HSM kollégával értek egyet, ha ilyen könnyű lenne az élet, akkor mindannyian könnyű életet tudnánk élni[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Mahrenburg
őstag
válasz norbert1998 #142465 üzenetére
Pingvin?
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
Gyuri27
félisten
Fingod nincs arról miről írok. Nem érted de okoskodsz. Szokásod szerint.
Mert neked muszáj mindig mindenhez hozzá szólni és okoskodni.Habugi: tudod barátom egy sas nem ölelkezik egy verébbel. több oknál fogva sem. Az egyik, hogy a sas fent szál. A veréb meg lent a porban.
Teccik érteni?[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
Habugi
addikt
A szeretet ünnepére tekintettel jó lenne ha kezet fognátok, majd ballal egy hatalmas felebaráti ölelésben részesítenétek egymást. Az már nem számít ha a hátveregetés egy-két napig érződik majd a lapockákon.
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
norbert1998
nagyúr
Hát lássátok, csak elmentem. 3-as nem rossz, de nem is jó. Valamiért mindig a húzó tárgyak lesznek a rontók nálam. Lehet ez valami defekt.
-
Gyuri27
félisten
válasz norbert1998 #142454 üzenetére
Minek tanulsz tezsvir? Inkább szerezz ismerőst. Diploma nélkül is lehetsz bármi.
Amd - Radeon - Ryzen
-
-
norbert1998
nagyúr
Én meg megyek vizsgázni. Hát nem csodás ez a karácsony elő napja?
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #142452 üzenetére
Késõn keltél kisCsikó!
Már több mint egy órája melóban vagyok.
-
jobb reggelt népek
-
-
-
Gyuri27
félisten
válasz Lacielvtárs #142443 üzenetére
Én ez a korán fekszek korán kelek tipus vagyok.
Nem birok sokáig fent maradni. És 6-7 óra alvás elég.Amd - Radeon - Ryzen
-
-
Gyuri27
félisten
válasz Lacielvtárs #142441 üzenetére
Ejjj 5-kor kávéztam. Majd vissza döglöttem. Nem hajt a tartár.
Amd - Radeon - Ryzen
-
offba teszem, nehogy valakit felébresszek, jó reggelt
másfél órája fenn vagyok"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
válasz Jakuskacsa #142434 üzenetére
igen, van ami soha nem fog változni
-
Gyuri27
félisten
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz Lacielvtárs #142433 üzenetére
Te még mindig ilyen korán kelő vagy?
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
szép jó reggelt az Uraknak
-
-
Habugi
addikt
válasz norbert1998 #142423 üzenetére
Ááááá, hát elvtársUrunk mindig is értette a poént, sosem volt az a tüncivirág lelkületű multigender férfi-imitátor aki megsértődik mindenen.
Cseréld le az avatarod zsiráfra!
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
válasz MiklosSaS #142424 üzenetére
tényleg?
akkor vagy nem hasra hízol, vagy rád is igaz a vicc.
Öregek otthonában a tatát fürdetik és a nővérke látja a tata himbilimbijén hogy Róza felirat van tetoválva.
kérdezi az öreget hogy ez valami fiatalkori szerelem neve?
erre a tata:
Hagyd el lányom, fiatal koromban az volt ré tetoválva, hogy Vitéz Nagybányai Horthy Mkilós MatRóza[ Szerkesztve ]
-
-
Habugi
addikt
válasz Lacielvtárs #142414 üzenetére
"és mostantól új férfi ember.."
Nézd el nekem elvtársUram de erről a Bölcsek Kövére @kísérlet utáni első pillanatok/reakciók jelenete jutott eszembe..:
"Újra/végre látom a f@rkam.."
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz norbert1998 #142415 üzenetére
-
norbert1998
nagyúr
válasz Lacielvtárs #142414 üzenetére
Csak ügyesen, kereszttesa
-
válasz Habugi #142413 üzenetére
Kedves Tőled Habugi Mester, jó olvasni a szavaid.
Igen jól láttad volt egy kis bűntudat hogy elhanyagoltam magam is és az itteni kellemes sokszor őrjítő társaságot, azért hogy éljem a léha hülye életem
igyekszem vissza rázódni az élők életébe és végre normális életet éljek, valóban nagy eredményt értem el, büszke is vagyok magamra.
most már.
igaz meg is szenvedem ennek az árát, ezért is kellett a műtét
de végeztem a korábbi élet módommal, és mostantól új férfi ember született meg újra[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
válasz Lacielvtárs #142412 üzenetére
Tegyél most félre minden esetleges, múltból eredő, a témával kapcsolatos bűntudatot mert 100+kilót leadni az rohadtul nem kis teljesítmény elvtársUram!
Konkrétan húzd ki magad és legyél nagyon de nagyon büszke magadra, megérdemled, ezt kurva kevesen tudnák utánad csinálni!
Sok-ezren hullanak el az országban évről-évre azért, mert a Te általad produkált fogyásnak a felét sem tudják összehozni és ilyen súlytöbblettel elég hamar szarrá megy a szívük, kezdetben csak fulladnak és hát-gerinc bántalmakra panaszkodnak, majd elkezd drasztikusan romlani a helyzet.
Megy már itthon pár éve az anti dohányzás/pia tender s agymosoda de a toronymagasan vezető (FŐ)probléma, melynek szövődményeibe hullanak az emberek mint a legyek az az elhízás.
-
-
válasz MiklosSaS #142409 üzenetére
igen, Apám, a sebész is ezt kérdezte hogy hogy tudtam ennyire elhízni...
sajnos a léha lusta élet volt az oka, nem nemtörődömség, jól van az úgy élet felfogás...
no ezen az élet felfogasáom változtattam az elmúlt két évben, mert szeretném felnevelni a lányom, és szeretnék végre teljesebb életet élni"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Habugi
addikt
válasz MiklosSaS #142409 üzenetére
Ha ki tudott belőle fogyni annyira h vállalták a bőr levételt, akkor nem betegség volt, hanem inkább életmód.
Btw, jobbulást elvtársUram!
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #142408 üzenetére
Nem.b@sztatni szeretnélek, de a probléma az hogy.hogyan sikerült elérned a +200 kg-ot. Problémás életmód, vagy valami betegség?
-
-
MiklosSaS
nagyúr
Kínai fogamzásgátló - magyar nyelvű tájékoztatója.
Az OGYI úgy visszavágta, mint a kertajtót!A fogalmazványt eredeti írásmódban, módosítás nélkül tesszük közzé.
„Köszöni a miénk cég hogy ön választja miénk által gyártódott fogamzódás gátlásos pirula.
Kérni hogy nagyon fontos ez a tájékoztató hogy Ön elolvasni és utasítások fenntartani. Nem fenntartja miénk cég nem tart felelősség de más esetben nem tart felelősség fenn szintén.
Pirula rendszerben nyelése naponként este vagy reggel meggátolódik hogy Ön belees a teherbe. Ha nem rendszerben nyelés, előfordulása Ön belees a teherbe növekedett valószínűséggel bír. A pirula evése vízet követéssel valósul meg, úgy jó. Pirulát megharapni nem kell, a maga teljességében nyelendő bele Önnek szervezetében.
Nem használ hashajtó rossz mert Ön teherbe lehet beleesve ha felszívódás előtti hasmegy.
Nem hány magatol, nem jó. Teherbe beleeshet ha hány magának ujjától. Van étel gátolja pirula effektus. Nem eszi ilyen etel pirula nyelésének előtte és után 2 óra minimum.
Beveszese pirulanak harom hetet egyszerre rendszeres, utana követőt vár, hogy Ön vére folyása kezdődik. Ez általánosságot megvéve egy hét.
Egy nap vére folyása követőt pirula ismét nyeldes. Összes idő négy hét ami menzesz ciklus és Ön nyeldes pirula három hét és nem nyeldes egy hét. Ha kihagy pirula nyelése nem csinál szexuális dolog egy hét.
Egyéb eshetőség Ön belees a teherbe. Ha kihagy kettő pirula nyelése nem csinál szexuális dolog következő ciklus kezdete egy hét után való.
Mellékes effektusokkal van: Ön elhány magát, első esetnél kivérezi magát nem megfelelő időpontnál (dátum), feje szédül, hasa fáj, érének dagadása, fájás Ön testének változatos pontokjai, extreme lehetségesség szőrszálnövekedés Ön testének helyein Önnek kényes és esztétitikátalan.
Fontos! Nem nyeldesi pirula annak esete alkalmával hogy Ön korábban beleesett a teherbe és teher állapot azóta fennáll Önnek!
Nem nyeldesi pirula annak esete fennforog hogy Ön hím: kizárólagos csak nőstény nyeldes pirula.
Nem nyeldesi pirula amikor Önnek mája elégtelen vagy Önnek szíve ritmusosan zavart.
Egyéb mellékes effektusokért és kockázat mértékekért kérdeződjön Önnek orvos vagy gyógyszert készítő szakember.
Reméljük jól használ. Köszönünk Önnen bizalom neki miénk cégnek, hogy miénk terméket Ön nyeli.”
-
stratova
veterán
válasz Lacielvtárs #142400 üzenetére
Jobbulást Ella! 110 mínusz az kemény, de idővel biztosan meghálálja a szervezeted. Ezt a visszamerészkedős szöveget meg tedd el a fiók mélyére, mindegy milyen gyakran nézel be, bármikor szívesen látunk. Az Igazgató Úrtól meg úgy hallottam a biztonsági személyzettel még a hét és a topik nője időkben lepacsiztál, gyakorlatilag szabad bejárásod van.
Whysperer: a természetközeli dizájn kedvelőinek van itt fából készült ház, mit ház, kastély!
[ Szerkesztve ]
-
-
Whysperer
addikt
válasz Lacielvtárs #142400 üzenetére
Jobbulast kívánok
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1 humoros
- Milyen videókártyát?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- GTA VI
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Spórolós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest