- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- ASUS ROG Ally
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- SONY LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
Legyetek jók, vasárnap, vagy hétfőn re.
Véleményem szubjektív...
-
törölt tag
nahh
-
törölt tag
Reghehlt 😈 👺
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz Malibutomi #123386 üzenetére
Amit most vettem fiatot (downgade-tem) a hgt-t egy 1.3 jtd-re, abban vezetett szervízkönyvvel egy tulajjal 119 ezer volt, és a kormányon fönt kb annyi bőr van, hogy négyzetmilimterben lehet mérni. Szerintem megette a nap, mert csak fönt ilyen, vagy izzadós kezű volt mint én, és az pont elég, hogy tönkretegye a kormányt. A hgt-ben is ugyanígy ahol fogtam mire eladtam nem volt rajta bőr, darabokban jött le. Pedig 170 ezerrel adtam el.
A sóherkodás sehova nem vezet, főleg nem ha egy rendes autót veszel amit lehet is hajtani meg élvezni. Abba kell a jó futómű, meg kell a jó motor, meg üzemanyag. Anno mikor a régi giulietta-ba beleraktam a 3 literes v6 os kompresszoros motort 30 liter alatt nem jártam. De cserébe egy varacskosdiszvó volt a seggem alatt. Meg havonta költöttem rá vagy 120e-t, hogy mindene rendbe legyen, mert kapta az ívet
MIndenki életébe kell egy jó kocsi, ha nem is jó, de játszós, vagy élvezkedős. Én ezzel úgy vagyok, hogy a franc se tudja meddig élek, de addig legalább kipróbáljak olyan dolgokat amikre sokan sajnálnak. Pénzt én nem viszek magammal, meg senki sem, akkor legalább élményt vigyek, ha netán újraszületek, vagy épp pokolra/mennyországba kerülök
celica amire meg Te gondolsz Norbert, meg egy vicc... hátsó dobfék... na neeeee.... hát milyen harci gépezet már az amibe hátra azt raknak???? Az egy fos.... dobfék??? hát hol élünk már??? 1960 ban?
[ Szerkesztve ]
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
Popes
őstag
válasz Malibutomi #123393 üzenetére
De ha nem hülye akkor gondolom megengedheti magának. Én is vehetnék egy régebbi S8-at mert nagy kedvencem, viszont hülye lennék rátolni egy vagon pénzt a fenntartásra mikor jobb helyre is tehetem. (pedig nem vagyok sóher magammal )
Deus ex machina
-
MrM94
addikt
válasz norbert1998 #123391 üzenetére
Akkor ott fog alatta szét esni ha a japóra sóherkedik.Előre sajnálom szegény autót
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
Popes
őstag
válasz norbert1998 #123391 üzenetére
Hát akkor az 1.7D után fogja még a fogát szívni a benzinkúton ha ilyen sóher. (pedig még az az 1.8 nem is egy zabagép)
Deus ex machina
-
Popes
őstag
válasz norbert1998 #123389 üzenetére
Celica csak is GT Four, a többi csak bohóckodás.
Deus ex machina
-
MrM94
addikt
válasz norbert1998 #123385 üzenetére
Na azért már irigyellek
-
norbert1998
nagyúr
válasz Malibutomi #123386 üzenetére
Jogos
-
Malibutomi
nagyúr
válasz norbert1998 #123379 üzenetére
Ez a kormany dolog csak hulye tevhit.
Ha egy betonkezu komuves tekeri vagy anyuci akin 7 darab gyuru van / kez akkor lekopik a francba akarmilyen kocsi kormanya. -
Methionyl
senior tag
válasz Lacielvtárs #123382 üzenetére
Válasszonyurahmhölgyem
Annyiért az a TV még főzhetne is rám
They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
-
MrM94
addikt
válasz norbert1998 #123377 üzenetére
Ha csak ilyeneket vezettél már értem,miért rakétázod az 1.6 dcit
-
Methionyl
senior tag
Egyszerű kérdés:
1080 Phoenix GS GLH 3év garaqua
vagy
1080 Super Jetstream 3év gariponTegyék meg tétjeiket hölgyeim és uraim és Lili
They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
norbert1998
nagyúr
válasz Jakuskacsa #123378 üzenetére
Tudom, persze, mindezt. S csak annyit is írtam ebből kifolyólag, hogy elvárásaimnak nem felelt meg, és hogy a többi eddig vezetetthez képest is lomha.
125 Nm van benne, az jóval több az enyémnél is, és apáménál is több. Nem tudom, mekkora az áttét, az ötödik az hosszabb egy kicsit, azt tudom.
Az időre meg írtam a kormányos dolgot. 170 ezer alatt érdekes, hogy rongyossá kopik a kormány, szerintem visszatekert, pedig J-s rendszámú. Az enyém 200-nál is viszonylag K. Mindenhol látni az eredeti mintát, egy-két hely van, ahol kicsit kopottabb.
Node, többet vártam. De nézem is, 14.4 a gyári gyorsulása Az nagyon sok, nem?
55l-es tank, de 650-et tud vele menniAmúgy fogyasztási rekordot akarok magamnál dönteni, 770 volt eddig a rekord. Most 800-nál vagyok (50l tank) és még nem ég a csóróság jelző
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz norbert1998 #123377 üzenetére
Sok mindentől függ, hogy mennyire lomha. Mennyi Nm van benne, mekkora a sebességváltó áttét, az idő vasfoga, meg az előre megírt gyári progi is sokat számít. Van ami padon tud többet, aztán ha jól elbénázzák a váltóját, vagy a progit, akkor egy halom fos lesz belőle. De az alapvető tény, hogy 1.6 alatt turbó nélkül benyás sosem lesz túl meggyőző.
Leszámítva a régi webber karburátoros csodákatA legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
norbert1998
nagyúr
Ma vezettem haver Ford Focus 1.4 16V kocsiját. 75 paci, 2003-as körüli, 170k km-el (kérdés, hogy ha a Fordok a kormányukról híresek, miért volr szharrá kopva)
Eddig a leglomhább autó amit valaha vezettem, nagyon tré volt az elvárásaimhoz képest . Asszony apjának régi autóit, két Kadett-et leszámítva, tényleg a leggyengébb volt.
Eddig ültem: Bravo 1.2 16v 82hp, Ibiza 1.4 i 60 hp, Corsa B 1.7 D, Thalia 1.5 dCi 82 hp750-ért vette, de 1:1-be el akarta velem cserélni a Bravo-val (ami 250 volt)
-
-
Whysperer
addikt
válasz hackeeeee #123374 üzenetére
Akkor én atom mákos vagyok ,hogy minden termékben jó . nekem a kingstoneok fújtak ki,de mint egy user akkor nem állíthatom ,hogy azok rosszak vagy valahogy így kellene tennem? Unokatesómnak szintén kingstone adta meg magát akkor az Én családomban a sandisk a nyerő a kignston enem és családonként váltakozik a márkák üzemideje.
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Whysperer #123373 üzenetére
Több van a milliárdból.. Nálam 1-2 hetente mindig van pár ember, aki megszívja velük, főként az extra tempós kártyákkal, és mondja, hogy bármit vinne, csak Sandisk-et nem.
Nekem is van belőle, a médiadobozban pl. sandisk van.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Whysperer
addikt
válasz #Morcosmedve #123355 üzenetére
Köszi látom van mgé hozzáértő itt Mrm94 vehetsz bármit Én használom tovább Öket mert a legjobbak . Kifogtál egyet a milliárdból
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz hackeeeee #123371 üzenetére
MOst néztem, hasonló ddr3 kit 2400 as 2x8 as kb 30000 ért megy itt a ph-n. Szal a felel már meg lenne rá. Lap procit eladnám vagy 60 ba, az 90 meg ha hozzádobnék vagy 60-80 at (többet nem akarok) akkor már lehet összetudok kaparni valami értelmes rendszert.
Jobb alaplap + egyenlőre gyengébb proci + 2800 -3200 as ramok ebből kijönne bármelyik oldalon?A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Jakuskacsa #123370 üzenetére
Hát a fene se tudja, mennyire lehet összehasonlítani.. Ryzen-nél nem nagyon vagyok képben, hogy, hogy mint mennek a ramok, manapság látni 2900-3000 körüli órajeleket, egész jó időzítéssel, és azért szedi a lábát.
A magasabb órajel elég sokat hoz a konyhára, még lassabb időzítéssel is, szal ezért nehézkes összehasonlítani a DDR3-mal. Nekem ugye 1600-as DDR3-am volt, feszes időzítésekkel, és hát sokkal gyengébb időzítésekkel megy a DDR4, de össze sem lehet hasonlítani.. Persze Én 3200 alatt nem teszteltem ramokat.
Arról nem beszélve, hogy érdemes lehet lehetőség szerint minél fentebb menni, hogy a magasabb órajel meglegyen, ha lehet. Persze a Ryzen-nél még ez ugye kicsit zötyögős, de majd jobb lesz. De ha figyelsz a ram vásárlásra, akkor valszeg nem lesz gond.
Véleményem szubjektív...
-
Jakuskacsa
senior tag
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Jakuskacsa #123368 üzenetére
Hajrá, hátha sikerül gyorsan végezni. Hátha..
Unokaöcsém is hasonlóan tolja, Ő közel jár a 40-eshez, 11 évesen.
Áh horror áron vannak, és sajnos nem is nagyon várható csökkenés.. Változás lehet, de minimális, néha drágul, néha csökken. De nagyjából ennyi.
Én is agyaltam, hogy vennék még 2*8GB LPX-et, kíváncsiságból is, hogy vajon mennének-e ennyit tuningban, na meg, elfér.. De, kizárt.. ~60k körül mozog most a 2*8GB 3200-as LPX..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz hackeeeee #123365 üzenetére
És habugi & stratova
Nos mi jól vagyunk, még 3 nap és szabin leszek 10 napig. Abbol 3 anyáméknál, és kitudja hány nap kormányablakokban fogok eltölteni. Le kell honosíttatnom a jogsimat, ami a legkisebb procedúra, mert csak orvosi kell, aztán leadom a szlovákot, és kapok egy magyart, csak azt nem tudom, hogy ez "azonnali" akció, vagy épp hetekig tart majd . A bonyolultabb művelet majd az lesz, hogy a Magyar állampolgárságot kikérni, és a Szlovákról lemondani, majd össze kell házasodjunk az asszonnyal ideát is. (persze miért is lenne hatályos, hogy már egyszer Szlovákiában összeadtak minket???). Kb ezek a tervek, na meg hosszadalmas döglés, mert tény,hogy az idén sokfelé voltunk, és sok mindent csináltunk, de passzívan valahogy nem jött össsze még a pihenés, pedig nagyon szükségünk lenne rá. Ami kb annyiból fog állni, hogy majd kellünk amikor kelünk, és egész nap ágyban maradunk, TV, kaja, keksz, alvás. Én mást nem akarok csinálni pár napig. Egy évben kell ilyen is...
A fiunk nő mint a gomba, 36 os lába van 9 évesen. És az egyik legmagasabb 9 éves a suliban. Szal nem tudom mi lesz belőle, de nagy eséllyel zsiráfHackeeeee@stratova: na fuck... ha ennyire drágák (nekem meg kell legalább 16GB), akkor inkább még tologatom egy kicsit a dolgokat.
Amúgy most tényleg úgy érezzük, hogy haladtunk is valamire, boldogok is vagyunk, élni is tudunk, mert a gyerek kezd felnőni, és valahol büszkék is vagyunk magunkra, hogy a semmiből megint elértünk valamit 7 év alatt. (kecó, kocsi, nyaralás). Ettől több nem kell. Márcsak nekem egy normális munkahely
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
-
törölt tag
válasz Lacielvtárs #123360 üzenetére
Már megint ?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Jakuskacsa #123349 üzenetére
A ram ára nem valószínű, hogy lentebb fog menni, előreláthatólag még lehet, hogy drágább lesz.
Véleményem szubjektív...
-
stratova
veterán
válasz Jakuskacsa #123349 üzenetére
Szerintem AM4 X370 (vagy ha lesz frissebb chipset, az) vagy Z390. Előbbiből én megvárnám a Pinnacle Ridge szériát legalább. Szsz egy ütősebb 8/16 (PR) vagy 6/12-vel (CF) meglennél egy jó darabig.
Remélem minden rendben felétek s ha voltatok már nyaralni kipihened[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
Reggelt.
Holnaptól offline vasárnapig, vagy hétfőig, mától szabadság, ó jeah.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
#Morcosmedve
veterán
válasz hackeeeee #123359 üzenetére
Jó, de nagy sebessegu kartyak teljesen mas vilag mint az evo. Persze eleg az evo is, jellemzoen statikusan videokra kisebb kartya is jo+telefonban nem is tudod kihasznalni. Ami jo ar/ertek lehet az az uj evo plus (nem a +). Az mar egesz gyorsnak tunik es nem annyira lesz draga talan.
© asszongya'hogy
-
Habugi
addikt
válasz Lacielvtárs #123360 üzenetére
Rheggelt elvtársUrunknak!
(#123349) Jakuskacsa:
Semmi hírértékű változás nem állt be a mindennapjaimba szerencsére, elvagyok mint hal a vízben.
Remélem kiscsaláddal nálatok hasonlóképp..
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Reggelt
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz #Morcosmedve #123358 üzenetére
Hát, nemtudom.. az Evo-val vígan videózok 4K-ban, VR-ben.. Ennél jobb Nekem nem kell. Valami ~7k körül jött a 64-es kintről.
Plusz, ha abból indulok ki, hogy hozzánk többször jönnek azzal, hogy mondjuk GoPro-ba bármit venne, csak Sandisk-et nem, mert megvette az extra gyors kártyát, és pár nap után megállt. És, nem egy ilyen van.
Élettartam gari sokszor a legrosszabb, mert ugye az addig érvényes, amíg gyártják az adott terméket.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Samsungra is 10 év van.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
stratova
veterán
Ha rendszeresen backupolod. Btw le kéne lassan mentenem a 2006-os HDD anyagát
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz norbert1998 #123352 üzenetére
Mi már több MicroSD kártyát is, nagyobbakból, ismerősöm szintén, mind szépen dolgozik, gond nélkül.
Véleményem szubjektív...
-
norbert1998
nagyúr
válasz hackeeeee #123351 üzenetére
Én eddig 3 pendrive-ot vettem tőle. 2 ADATA és egy SanDisk. Mindegyi 32 GB-os, előbbi 3.0, utóbbi 2.0. Eddig elégedet vagyok.
Veled, maszkos álarcos kolléga, milyen üzleteket bonyolított le, ha szabad felfelé érdeklődni? Abból kiindulva, hogy támogatod az ötletemet.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz Habugi #123348 üzenetére
Nem bírt a nagy csőrével..
Mi újság van habugi urashággal? Már rég nem cseréltünk eszmét sehogy sem, tudom az én hibám, de jön nemsokára a tél én meg rohadtul rá fogok érni ismétMost felteszem a nagy kérdést: Szerintetek Fx-ről mire érdemes ugrani úgy, hogy a jövőbe megint ne nyuljak a géphez 3 évig. Számomra az is megfelel, hogy várjak...
Évvégi pénzből elgondolkoztam egy alaplap cpu memória kombón, de csak akkor, ha a ddr4 ára is földönjáró lesz mint énA legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
Habugi
addikt
válasz Jakuskacsa #123346 üzenetére
& elvtársUrunk:
Megtaláltam a megfejtést..!
A Sas leszállt, ismétlem a Sas leszállt..
..a VEGA topicban..
"Látszanak" a hiányzó/törölt postok is..
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
-
Habugi
addikt
válasz Lacielvtárs #123337 üzenetére
Passz, az a furcsa az egészben hogy sem itt, sem pl az NV Offban nincs hiányzó/törölt post, kvázi valami teljesen egzakt helyre írhatott valamit.
-
Whysperer
addikt
válasz MrM94 #123339 üzenetére
SanDisk Class 10 --- pár éve nyúzok egy 64-es és egy 32 bg és van egy 156 gb-os a Canon-ban. 64-es cameraba van 2013 óta a 32 -es az telefonba 1 éve a a 16-os az meg ultra régi azt hiszem 2009-2010 óta. mind hibátlan mai napig. Pedig a 16-os az abból az időből van mikor fotóztam munka szinten szóval naponta volt nyúzva. mai napig hibátlan.
Én ilyenbe Only SanDisk!
[ Szerkesztve ]
-
MrM94
addikt
Valaki tud olyan memóriakártyát mondani ami használható?
Kingston kilőve megdöglött már vagy 2 nálam.
Sandisk Ultra errorozik... 1 év után garipapírt nem tudom hol van,szóval ha majd lesz zsé vehetek újat.. 5,5k forint volt átszámolva.. a 32gb..Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
-
Habugi
addikt
Sasbá' kispadon? Miről maradtam le?!
A timeréből ítélve reggel 9 tájban írhatott valahova, valamit?!
-
Jakuskacsa
senior tag
Sziasztok! Olvasgatok én itt állandóan csak még mindig nehezen férek oda a billentyűzethez.
Hát mint mondjak ezekre az amd kártyákra... Én áldom az eszem, hogy a felárazás előtt vettem egy 1070 gainwardot. Így hogy megy rajta a GLH-s bios, meg külön jó. Kb +/-10% ban van a vegához. Csak épp 135eft ért jutottam hozzá. Most az egyszer lehet mákos voltam, és jól döntöttem. Én még ezt a 1000 éves fx-et sem nagyon akarom cserélni, főleg mert 1440 ben tolom. Így meg aztán cpu limit kb mint a fehérholló (tudom habugi, arma3). Ez így jó ahogy van, és ráadásul a vidkártya árából még egy fillért sem veszítettemA legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
-
törölt tag
válasz Lacielvtárs #123331 üzenetére
ÚGYVAN!
-
jó reggelt
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Mahrenburg
őstag
válasz stratova #123329 üzenetére
Na a kezdésre visszaértél... Most meg hol van Sasss? Eléggé laza a kórusfegyelem...
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
stratova
veterán
válasz Mahrenburg #123328 üzenetére
Csak ha rálépsz a f....ülére.
Hát a VIA TDP kerete biztosan szorosabb.[ Szerkesztve ]
-
Mahrenburg
őstag
válasz stratova #123325 üzenetére
Esetleg lehetne a We Are The Champions, csak a refrén szövegén változtatnánk egy hangyányit, így valahogy:
VIA the champion, my friends,
And we'll keep on fighting 'til the end
VIA the champion
VIA the champion
No time for losers
'Cause VIA the champion of the worldAkkor mindenki felkészült? Sasss, Te kezded! Egy, két há' és...
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
stratova
veterán
válasz Mahrenburg #123324 üzenetére
Igazgató Úr, erre készült az átirat? VIA la Vida vagy Viva la VIA?
Pillanat még keresem a kottát.Sass a kis vörösre még gyúrni kell értem?
[ Szerkesztve ]
-
Mahrenburg
őstag
válasz MiklosSaS #123321 üzenetére
Akkor most váltsunk témát, és most mindannyian napokig dicsérjük a VIA-CPU-k lenyűgöző teljesítményét! Te kezdd, aztán a második verzénél Szent Sárkány is beszáll, majd a refrént már mindnyájan együtt... Mindenki felkészült? Akkor háromra!
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz stratova #123322 üzenetére
Csak egy tesztet olvastam. De k8váncsi lettem volna a PH! tesztjére is......
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
stratova
veterán
válasz MiklosSaS #123321 üzenetére
Vedd lazára. De gondolom ha néztél külföldi teszteket feltűnt, hogy hol az OC (Anand) hol a power saver mérés (Tom's bár pótolják még) maradt ki, másutt pedig finoman szólva feszített tempóban teszteltek, mert későn kaptak hardvert (HW unboxed).
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz hackeeeee #123318 üzenetére
Számomra érthetetlen hogy a PH! stábja még arra sem volt képes hogy időbe elkészüljön egy tetves tesztel. De most komolyan....kezd röhelyes lenni ez az egész PH!...időpocsékolás csak a sok semmit nem érő maszlagot olvasni.
-
MiklosSaS
nagyúr
Hol a PH! Vega teszt?
-
CJ4567
nagyúr
-
törölt tag
nem tudok néhány fájlt törölni , sem hozzáférni, mert azt írja a win hogy túl hosszú fájlnév. nincs ötletetek hogy tudnám törölni?
-
Methionyl
senior tag
válasz hackeeeee #123306 üzenetére
DigitalFoundry RX Vega 56 vs GTX 1070/ GTX 1080/ R9 Fury X de csak 1080p btw..ezek mókuskerekes 1070/1080 nem?
Egyedül talán a 56-ra mondom..hogy..jó de fene se tudja. Mindenki jön a "majd jön később a driver". hát..várjuk
[ Szerkesztve ]
-
Whysperer
addikt
válasz hackeeeee #123306 üzenetére
Ne is mond AMD VGA-t akarok már egy rendeset ,de 1060 6 gb megérte az árát 85-ért anno!!!! nem bántam meg. ( FX még mindig elég nekem ) De komolytalanság megy ezerrel.
[ Szerkesztve ]
-
Methionyl
senior tag
válasz hackeeeee #123303 üzenetére
ahhoz képest, hogy sose reménykedek az AMD-ben, hogy csodát hozna, inkább csalódjak "kellemesen" de most ez nagyon
nemvicces
Minimum power supply: 1000W whoaRyzen legalább olyan semlegesen hatott.
[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
válasz hackeeeee #123303 üzenetére
Most mondanám megint h "driver" és várjunk stb.., de egyrészt mindenki várt már eleget, másrészt az én számból kicsit necces lenne mert nem csinálok belőle titkot hogy tavaly decemberi drivert kell hogy használjak bassz@meg..
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Spórolós topik
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- LEGO klub
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 9. nap: Hot Wheels Unleashed
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 10. nap: Kill Knight
- Renault, Dacia topik