- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen széket vegyek?
- ASUS ROG Ally
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz bandi0000 #123098 üzenetére
Tudom, régijátékok, stb, stb.. De ez.. így, jelenleg.. mindegy.. Intel vonalon sem lesz ez jobb.. Itt látszik meg, hogy sok értelme volt ennek az egésznek.. Hogy legyen "sok mag otthon"..
Aztán meg majd jönnek a hisztik, hogy hát van 24 meg 32 szál, aztán semmi sem jobb.. Hát rendben..
Majd 2-3 év múlva, talán..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Véleményem szubjektív...
-
norbert1998
nagyúr
válasz CJ4567 #123089 üzenetére
Tunngle
Nem terveztem jó fiúnak lenni a beszerzést illetően (remélem ez még nem ban gyanús szöveg, mert hasonloert már kaptam warezos figyelmeztetést, holott annyit mondtam hogy az adott dolog beszerzése nem ide való téma, persze aztán rendeződött hogy én tényleg nem warez dumáltam) . De 10 euróért megveszem, ha dob valaki egy linket
-
mackosajt
addikt
hackeeeentosh! ne aggódj. opelesek többsége is mackosajként ismer.
a legjobb az volt, mikor a debreceni blitzen egy kisgyerek ugy szólított meg, hogy " örülök, hogy találkozunk mackosajt úr, már sokat hallottam onrol"
és ezt full komolyan.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
CJ4567
nagyúr
válasz norbert1998 #123088 üzenetére
Steamen hogy játszanál? Ahogy látom (ha még mindig fincsibét használsz) nincs meg a játék. Vagy family share? Mert kompetitívbe úgy nem lehet menni. (A casual nem fun)
No Sana No Life
-
norbert1998
nagyúr
Akkor hárman már minimum vagyunk, úgy már kezd poén lenni. Na akkor majd megbeszéljük mikor. Nekem szombat jó ha nem dolgozok vasárnap
-
CJ4567
nagyúr
válasz norbert1998 #123083 üzenetére
Van benne 138 órám, Steames verzióm van csak, törttel nem foglalkozok mert nincsenek benne az itemeim amiért megdolgoztam, és nagynehezen összetradeltem Meg az eredeti jobb.
Ezt se mostanában láttam.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
bandi0000
nagyúr
-
-
norbert1998
nagyúr
Cimborakkal rocket leage-eztunk
Hat ez valami ultima te fun.Hablatyival volt róla szó h megpróbáljuk, de nem jutottunk el idáig. Van kedve valakinek néha csapatni? Lan-ban is lehet vele játszani szóval elvileg bármilyen forrásból megfelel.
-
törölt tag
válasz Lacielvtárs #123081 üzenetére
-
-
törölt tag
14fok van
-
hackeeeee
Jómunkásember
Véleményem szubjektív...
-
norbert1998
nagyúr
Na voltak csekkolni hogy lehet e új netet... Új oszlopot kell állítani a tetőre, mert a régiről nem látják az adót
De látszik a cégen az igyekezet, egy kis local cég, 400 fős falu, ahol 70% idős és így is csapatják a fejlesztést. 30/5-ös netet tudnak elhozni akár. mDSL
Szóval évek óta van egy adó az egyik csűr tetején a falu egyik végén (hosszú vékony falu), most a másik végén is épül egy siló, arra is tesznek adókat -
MiklosSaS
nagyúr
Napot!
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
stratova
veterán
válasz bandi0000 #123075 üzenetére
Oké, mindenki úgy mulat ahogy szeretne Gimnazistaként egy alkalommal én is csúsztam már úgy szét hogy az előző éjjel egy része kiesett, és nyilván volt már több rókasétáltatásom is, éppen ezért mondom, hogy mára nekem egyik sem hiányzik. Mondjuk 2-3 sörtől már abszolút jó kedvem van, így igazán komoly alkoholbevitelre nincs szükségem (és nem zavar, hogy már nem nagyon bírom a piát).
-
bandi0000
nagyúr
-
hackeeeee
Jómunkásember
Éjszaka kicsit küzdenem kellett, hogy vajon mi lesz a megevett vacsorám sorsa, de végül győztem.
Ismerősöket meglátogattuk a marosparton, aztán hát inni kellett, nem volt vész, 1 sör, és 2 pálinka, de az egyik pálinka az majdnem 1 deci volt, és hát húgymeleg.
Ott voltunk bő 1 órát, ott nem volt gond, itthon kezdte el verni a kakukkot.. Minden bajom volt... Kicsit küzdős éjszaka volt, de győzelemmel zárult.
Véleményem szubjektív...
-
stratova
veterán
válasz Lacielvtárs #123068 üzenetére
A klíma a gyengék fegyvere (na jó nem, csak a gyerkőc miatt nem tartjuk jó ötletnek beszereltetését), nálunk múlt héten 33-34°C volt a csúcs a lakásban. Nekem max 26-28°C a kellemes, és kb. 31°C-ig elviselem csak gondolkodni/koncentrálni ne kelljen.
-
válasz stratova #123067 üzenetére
de a holnapi péntek, különleges péntek
mivel egyben estére hideg front is jön, ha minden igaz, és végre ki tudom majd kapcsolni a klímát otthon, mert lassan "csapágyas" lesz[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
stratova
veterán
válasz Lacielvtárs #123066 üzenetére
-
-
stratova
veterán
válasz Lacielvtárs #123064 üzenetére
Monin' ideje már.
-
Jó reggelt amigok
Holnap péntek"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Habugi
addikt
válasz Balathruin #123061 üzenetére
Jaaaaa!
Mocskosul bevittél az erdőbe (), mivel mindkét videó Ultra presetes gondoltam összehasonlítás képpen azt toltad le. Azon agyaltam h ugyan tudom h ez a qrva játék iszonyat CPU intenzív de nem létezik h ennyire semmit se számítson a dVGA megléte h nálad 35öt gurult..
Egyben okafogyottá vált megkérdeznem visszaraktad-e a VGA-t.., mondjuk egy kérdés még adja magát.., szombaton is IGP-vel játszottál?!
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Habugi
addikt
válasz Balathruin #123026 üzenetére
Az nagyon duuúúrva ha IGP-vel gurultál ennyit Ultra Preseten.., belépő szinten 8xFSAA, SMAA VeryHigh stb, ezt sokféle módon tudnám jellemezni de akként tuti nem h nem tud lépést tartani az IGP..
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
stratova
veterán
válasz #Morcosmedve #123056 üzenetére
Ezt adom, de csak pc formában reflektálnék:
After
-
#Morcosmedve
veterán
-
-
bandi0000
nagyúr
-
válasz #Morcosmedve #123049 üzenetére
Enni vagy valami egészen masra teCCik gondolni?
Mondjuk maci es méz kolcsonhatas?"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
-
bandi0000
nagyúr
-
-
bandi0000
nagyúr
ha már kaja, kinek mi a kedvence, amit élete végéig enni tudna?
én asszem, a rántott csirke mell mellett maradnék, abból bármennyit meg tudnék enni... persze ez csak addig lenne így, amíg nem kéne ezt ennem életem végéig
Xbox One: bandymnc
-
-
bandi0000
nagyúr
válasz Lacielvtárs #123038 üzenetére
nekem a marhapörkölt mellé a kedvenc köretem a rántott csirkemell
-
Methionyl
senior tag
válasz Lacielvtárs #123041 üzenetére
segítek
barna rizzsel nagyon finom tud lenniThey can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
-
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Malibutomi #123035 üzenetére
Meg legtöbb helyen a WTTJ tesztben is.. Ami számomra fura is, meg nem is.
Véleményem szubjektív...
-
Malibutomi
nagyúr
válasz #Morcosmedve #123033 üzenetére
Ha beletekersz van 4.8 intel vs 4.0 ryzen is, ott is pariban vannak, csak a Far Cryban van elonyben az intel, a tobbinel inkabb a Ryzen.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz #Morcosmedve #123033 üzenetére
Az Ő méréseik mondhatni a leghihetőbbek manapság, legalábbis szerintem.. Arról nem beszélve, hogy friss, ropogós, mondhatni az aktuális erőviszonyok látszódnak.
Igen, na meg a megpiszkált 7700K elég csúnyán ellép WTTJ alatt.
Más, Én csináltam már egy ilyet, mert pont erről ment a téma 1080 topic-ban:
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Methionyl
senior tag
válasz hackeeeee #123031 üzenetére
Van pár YT-on akiknek hiszek a benchmarkokban, de nekik a legjobban, plusz elég szépen meg is magyarázzák külön vagy u.a. vidókban
[ Szerkesztve ]
They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ryzen 5 1600/1600X vs Core i5/ i7/ Ryzen 7 Gaming Benchmarks
Friss, tegnapi..
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
nah, írtam Dealer95-nek kábelügyben.
Véleményem szubjektív...
-
Whysperer
addikt
Végre beérett az FX is 8)
[link] LoL-- hellbladeben . az a real time-os render eléggé adja ebben a játékban . 1070-ig alap FX 8350 ugyan az mint a többi ryzen meg intel. New Gen game és ennyit bír haha.
de amia vcces,hogy 4k-ban jóbbak a kátyák FX 8350-nel mint i7 6700-tel itt a váltogatható grafikon. szemezgessetek.
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Habugi
addikt
válasz CJ4567 #123019 üzenetére
Van csak nem nálam, tegnapi post: [link]
Ennek kapcsán született: [link]
Szóval erről ennyit, jah és azért sem zuhant be nagyon az FPS, mert ez az utolsó driver ami mellett ki tudom kapcsolni a Powertunet/PT-t AB-vel és ezáltal tartja maxon az órajeleket akkor is amikor a végtelen CPU limit miatt kakukkol a Usage..
Nem segít az Unified opció, írtam már neked a múltkor.
(#123021) Balathruin:
..., nem tudok mit mondani.
(#123022) hackeeeee:
Azért ha azt nézed hány százezer játék elérhető Steamen ez a lista abszolúte nudli..
[ Szerkesztve ]
-
Popes
őstag
válasz CJ4567 #123019 üzenetére
Nálam pl maradt a Plays.TV külön telepítve(crimson sincs csak a driver), sok mindent kipróbáltam de nekem még mindig ez volt az ami bevált.
Volt olyan ami talán jobb minőségűnek tűnt, viszont az hogy egy fél órás gameplay 25-30GB az nonszensz.(a Plays.TV -vel fél óra kb 3GB) És itt legalább rendben van a hang, legtöbb proginál a hanggal volt bajom(vagy sz@r volt, vagy csúszott) a tárhely zabáláson kívül. (bár lehet csak én nem szántam elég időt némelyikre )Deus ex machina
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Methionyl #123017 üzenetére
Gondolkodom rajta, de csak pár óra single.. asszem 7-8 óra talán, elmondások alapján.. Amúgy [link]
Gar, szubjektív, hardver szinten általában 3-5 hét.
@hablaty: Lol.. Ennyi mindent nem l ehet share-elni? Ezt nem is tudtam.. Én tök azt hittem, hogy minden megy, csak max a DLC-k nem.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Habugi
addikt
válasz hackeeeee #123016 üzenetére
~50FPS köré valószínűsítem az átlagot amit tudna 5Ghz-en a tiéd, ismerem már ezt a szart, tudom hogyan skálázódik és most h láttam mit megy Kabyval 4500-on sok kérdés már nincs ezt illetően, viszont kösz a gesztust..!
Btw, ezt pont nem tudnánk elFamilyzni..: [link]
Tegnap írt egy exFX-es/immár Ryzenes fórumtárs h szívesen ránéz ha FamilyShareben benne vagyok de ilyen az én formám..
Ez az Ultra Preset egyébként (3800/2300as látóhatárral) amit a videokon használtunk nagyjából ~25Fps lehet egy 4Ghz körüli akármilyen Ryzennel, jó esetben.., faxa 3000+os RAM-okkal de azért szívesen utánajártam volna.[ Szerkesztve ]
-
Methionyl
senior tag
válasz hackeeeee #123013 üzenetére
uh, tetszik. tetszik
Ennek láttán már mégjobban türelmetlen vagyok..megnéztem a 1080 árakat, végre megint "normálisnak" mondhatóak persze a dög 980 ti meg még állítólag gariban..kérdés úgy mindenkitől: Mennyi az "általán" garancia ügyintézés?
They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Habugi #123015 üzenetére
Én megnézném, de nincs meg..
Ha gondolod, összeverünk egy share-t, megmondod mit, hogy kell csinálni, mit kell lefuttatni, meg ezaz, ha van benne benchmark, akkor szívesen megnézem. Bár tudom, ez csak egy 6700K.
Bár, Nekem nincs shadowplay, mert nem használok experience-t. Max külön tudom levideózni a grafikont ha ki lehet vele rakatni, vagy valami, vagy ha az AB-s elég, akkor azt. van tripod, van teló, a többit megoldom.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Habugi
addikt
válasz MiklosSaS #123014 üzenetére
Azért kérdeztem csak mert Nei Poriban tudtommal most voltál először, TS-en/Skypeon pedig már elég sokszor dícsértem/ajánlottam neked, szóval csak érdekelt mi a véleményed most h ott jártál..
Btw.., más..
Arma 3 ~ 7700K 4500Mhz: [link]
..majd, azonos beállításokkal nálam 4700-on: [link]
Ugye Shadowplay híján nálam a Mirillis Action okán bennemarad ~4FPS, felvétel nélkül 47.2FPS
Hát ezen a játékon aztán marha sokat segít a HT, hiába kib. CPU intenzív..
Nem fogom megúszni a valós 6-8magot mert ezen a szaron csak az segít, filóztam a 7700K-n, 5Ghz környékén hozna valamennyit de nem eleget.
Ryzen topicba is postoltam h írjon valaki akinek megvan a játék de egyelőre nincs kapásom.Végre találtam egyébként a játékhoz egy normális, kellően intenzív, scriptelt benchmarkot, igaz a készítő szerint az AI viselkedés bennehagy +-1 fps-nyi változót de ez bőven belefér.
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Habugi #123011 üzenetére
Milyen lehetett??? Fantasztikus, mint mindig. Egyedül csak a mobi nettem fogyott el, a szállodában meg olyan volt a wifi mintha 3 lusta görög hozzná bitenként...kétnaponta....
Sajnos hamar lejárt....
Jahh és mindenhol neoi poroi-nak mondják.
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
Véleményem szubjektív...
-
Röggelt...
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
MiklosSaS
nagyúr
A gyenge pontszam ellenere nekem tetszik a jatek
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
CJ4567
nagyúr
-
bandi0000
nagyúr
Úhh gyerekek, unokatesóm pasija fűzte a fejem, hogy hagy menjen a zsigulival, ment pár kört, azt mondta akkor próbáljam ki a passátot, 2.0 turbo chippelve, azért egy 1300 lada után átülni abba, még ugye opelhoz se lehet mérni, szervó minden, elsőnek nem is mertem nagyon oda lépni, mert még is nagy autó meg teljesen más, jó fék stb, aztán mikor hozzászoktam rendesen kormoltattam, nagyon tetszett ez, aztán mikor vissza ültem a ladába volt baj...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest