- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen széket vegyek?
- ASUS ROG Ally
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- SONY LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
iszok egy jó nyugi teát és lefekszek alukálni. majdnem olyan lecek mint egy elacica, legalább 5kor nem úgy fogok felkelni mint aki az életéért küzd és azon gondolkozik megrendezze a halálát és elköltözzön meKszikóba
-
törölt tag
válasz norbert1998 #123498 üzenetére
Tudom hogy egy kapal szar . amikor megvettem úgy 3 éve ezt a tenda-t be is írtam ide hogy valami 3 ezer forint volt, akkor rohadt olcsóra leárazva az ósanba. mostanáig nem volt baja. ha magához tér, meg a műhelybe továbbítónak , ide meg én is valami hasonlót veszek mint amit linkeltét te link
-
törölt tag
2 hete egyszer megállt, és csak 2-3 újraindítás után lett jó. most már úgy se. net van. gépet közvetlenül modembe dugtam, és csináltam új kapcsolatot .. csak wifi nincs
-
törölt tag
elromlott a tenda wifi routerem. ez baj ?
-
stratova
veterán
válasz Jakuskacsa #123477 üzenetére
Apró széljegyzet, a korábbi S80/V70/XC70 nem 600-as mergát és 7-es bömbit, max E osztályt és 5-ös bömbi A6 ligát kóstolgatta. Már az E60 touring is picit nagyobb volt nála. Ez amúgy nem szőrszálhasofatás akar lenni, hanem engem is meglepett, hogy a nagykocsinak tűnő első S80 is csak nagyon ügyesen mutatta magát annak. A múlt héten szomszéd utcában sétálva tűnt fel egy E39 mellett. Becsapós a hátsó ajtó íve.
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
Azert szepen megkerik az 5 GHz-es 7800X arat
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz norbert1998 #123485 üzenetére
Pár éve (jó sok éve)december 23. Vettem kocsit, január 2. Ig nem köröttem rá biztit. 12000 ft lett a fedezettlenségi lóvé. És ez most is ennyi.
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
-
Methionyl
senior tag
válasz Lacielvtárs #123486 üzenetére
Reggelt
Pesten egész éjjel esett az eső. Elég szépen le is hűlt a levegőThey can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
jó reggelt, látom alapító "kispados" Atyánk is visszatért
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
norbert1998
nagyúr
Én úgy tudom., a napi fedezetlensegi cucc pár száz forint. Naponta.
Vagy ez nem így van?[ Szerkesztve ]
-
DR|FTK|NG
veterán
BMW X5 és kész.
Nem nagyon ismerem, de a SUV-ok közül talán ez tetszik kinézetileg a legjobban számomra(de nem csak ez számít egy autónál, ofc). -
Jakuskacsa
senior tag
válasz MiklosSaS #123481 üzenetére
Fura követelményeid vannak egy autó felé. Ha azt nézném hogy melyik autom volt biztonságos még mindig nem lenne kocsim én szeretem élvezni a vezetést. Most meg s takarékosság volt az elsö meg hogy fiatal legyen...
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Jakuskacsa #123480 üzenetére
Nezd, ha nem a biztonsag volna a fontos most akkor reg Evo vagy Delta Integrale volna a seggem alatt. De, ha 80-100 km/h-val csattani kell, akkor inkabb az XC70/90s80 stb verdakban ulnek nem sportos konzervdobozban ahol eri a seggem az aszfaltott.
En tudom hogy sport verda melett hajonak tunik, nem is mondtam semmit. Visszont nem sport auto kategoria.
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz MiklosSaS #123478 üzenetére
Neked tetszik. Mert neked az jön be amit tud, meg Te ennyit vársz el tőle. Pedig akkor sem ér annyit amennyire tartják. Aki élvezi a vezetést, és nemcsak A-bol B-be akar eljutni annak ez a 70 es volvo egy darab szar akkor is.
Én vennék volvot csak nem ezt. Hanem t5 vagy a 6 hengeresét inkább manuális váltoval, és régebbi modeljét.[ Szerkesztve ]
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz #Morcosmedve #123473 üzenetére
Hát mit is mondjak... Az i3-nál jobb. Az első lámpája véleményem szerint nem az igazi, de szebb, mint a mostanidé(bár annak a hátulja az, ami nem tetszik).
3 misiért amúgy számomra szimpatikus ez az E92, főleg a tiptronic váltó miatt. Ha magamnak venném, akkor megnézném a hasonló felszereltségű E60-asokat is, vannak hasonló árban is, az autókat nem ismerem annyira, hogy a neppereket könnyen felismerjem, szóval. -
MiklosSaS
nagyúr
Most ezen nem fogok vitazni. En vezettem XC70-est, tudom mit tud. 4 eve van Volvom, azt is tudom mit er.
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz norbert1998 #123474 üzenetére
Addig gyönyörködik míg majd aztán leesik az álla mennyit kérnek azért amíg nincs biztosítva az autó. Naponta több lé mint másoknak egy havi biztosítás. Szóval ha ajánlhatod neki, mond, hogy azonnal kössön biztit, mert utánna napi díjat szabnak és az kuva sok D:
Üdv sass: Az az autó egy fos... családi apukáknak jó, de elmondtam már mikor a főnökömék megvették, hogy mik a bajai.
Gázreakció nulla, automata halott, a fülek is ugyanolyan halott módjára váltanak, ringat mint egy hajó (tengeri betegséget kapsz benne) 19 misiért már sokkal jobb kocsit is lehet venni. A sok villódzó szörvedménytől, ami elvileg arra van kitalálva, hogy téged védjen, és téged figyelmeztessen, meg egyenesen a falra mászol... Városban folyamatosan villog a "túl közel " figyelmeztetés a dugóban. Ez egy idegesítő, autó, hülye sofőröknek, akik már csak papásan akarnak vezetni, és nem akarnak a tömegből kiríni M7 el, meg 600 as mercivel. Valjuk be Shemmi nem utal ezen a a kocsin arra hogy közel 20 misi...
Ja és ami a legjobb (ez most jött elő a főnöknél is) a kerekei belsejét teljesen megeszi a futómű, és a volvónál is annyit tudnak rá mondani: hát pedig a futóműbeállítás az jó... hát ehhez képest 5 mm különbség van a belső és a külső futófelület között....A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz #Morcosmedve #123473 üzenetére
Mikor kezdesz igazi autó után nézelődni
-
norbert1998
nagyúr
válasz Popes #123464 üzenetére
Mindenkinek reasonable autója van az ismerősök között, ez a legvadabb.
Nincs rajta még kötelező biztosítás, anyuka nem engedi a gyereknek a neten kötni, úgyhogy csak az udvaron gyonyorkodunk benne még...
167k km, kapott apu felnim téli gumit, a nyári is alu felnim van, kicsit kopottas az ülés, és hátul is tárcsa fék van.
Sok a műanyag és hátul nem fér el a fejem, 176 magasan.[ Szerkesztve ]
-
#Morcosmedve
veterán
Ahh, megint kezdek nézelődni...
© asszongya'hogy
-
-
-
Methionyl
senior tag
válasz #81556480 #123468 üzenetére
mondtam, hogy szólj rám hogy vegyem meg, nem tetted, elfelejtettem.
hétfő-kedden megyek az új vga-ért. több mint 1 hónapja nem játszottam, szóval esélytelen hogy megyek. ¯\_(ツ)_/¯They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
törölt tag
ha jól emlékszem van itt más is aki divisionozik rajtam kívül, igaz?
Megtudnátok mondani hogy ez a DLC csak most ingyenes a hétvégén vagy ha most letöltöm megmarad ?
-
Popes
őstag
válasz norbert1998 #123463 üzenetére
Ne sajnáld, nem vesztettél semmit.
Viszont ha van diesel b@zi haverod és van egy ócska Golf kettese amiben kétezres nagyturbós motor van azt ne hagyd ki! (az élmény mikor harmadikban kicsavarja a kezedből a kormányt, megfizethetetlen ) Igaz hogy a hátulkaparós az ISTEN, de egy ilyenben is összef@sod magad.
Deus ex machina
-
norbert1998
nagyúr
válasz Jakuskacsa #123461 üzenetére
Most mit mondjak?
Azért nem veszek össze vele hogy vezessem a kocsiját. -
MrM94
addikt
válasz norbert1998 #123460 üzenetére
stó.
Haver e34 ét akarom kipróbálni,nem vezettem még 6 hengeres hátulkaparósat de eddig mindig elkerültük a dolgot időhiány miatt.Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz norbert1998 #123460 üzenetére
na ez jó hülye duma
-
norbert1998
nagyúr
válasz Jakuskacsa #123457 üzenetére
Nem, nem a szülők beleszólása. Csak nem akar senkit se beleengedni vezetni a srác, engem se, merthogy nem lenne fair a többiekkel szemben.
-
Malibutomi
nagyúr
Ez csak nekem tunik fel az utobbi egy ev hireiben?
Új gyanúsítottja van a barcelonai terrortámadásnak......
A 22 éves, marokkói születésű férfiTerrortámadás volt a finnországi késelés..........
A finn rendőrség közölte, hogy terrortámadásként kezelik a péntek délutáni turkui késelést, a lábon lőtt elkövető egy 18 éves marokkói férfiA 22 éves, marokkói származású, olasz állampolgár Youssef Zaghba volt a harmadik elkövetője a szombat éjjeli londoni terrortámadásnak.
áadásul az elmúlt három év négy belga merénylőjének mindegyike bevándorló háttérrel rendelkezett, hárman marokkói származásúak
Meghiúsított franciaországi terrortámadás, brüsszeli őrizetbe vételek
A vádhatóság azt is megerősítette, hogy a marokkói származású, de belga állampolgárságú férfi DNS-ét megtalálták a tavaly novemberi párizsi terrortámadásokban használt robbanószereken -
Methionyl
senior tag
válasz Jakuskacsa #123457 üzenetére
trololo
They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz norbert1998 #123456 üzenetére
Na mi történt? Apa elvette mert nincs meg a 3 bizi átlag??
Amúgy meg hidd el nem sokat veszítettél vele, lesz egy nyomatékmentes autó, ami talán 4000 től fog húzni, de igazi meglódulást sehol sem fogsz tapasztalni, max üvöltő motort...
Nekem a kedvenc útvonalam: Anyámék felé Szennatanya település előtt és utánni rész. Új fekete aszfalt, hibátlan, tele gyors kanyarokkal, ill. két kézifékes visszafordítóval. Na ott nem szoktam sajnálni a naftát, ami acsövön kifér Kb 9 kilóméter tömör élvezet, és az utakon sem szokott lenni senki.
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
Hat a celica megvan, de surmo a kölök, úgyhogy még 1-2 hónap mire rajta kívül más is vezetheti
-
DR|FTK|NG
veterán
-
reggelt emberek kik eme topikban még alusznak
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Popes
őstag
Magyarországon nekem a Lillafüred-Mályinka útvonal a nagy kedvencem, pár évig kéthetente letoltam és mindig felüdülés volt a napi rutin kilométerekbe. (kivéve télen mert az vagy kőkemény, vagy hólánc nélkül lehetetlen)
Voltak saját videóim de nem találom.[ Szerkesztve ]
Deus ex machina
-
stratova
veterán
válasz Balathruin #123449 üzenetére
Az egy jóóó epizód volt
-
MrM94
addikt
válasz Balathruin #123449 üzenetére
Azóta újra lett aszfaltozva
Én előbb voltam ott s utána láttam ezt a videótAz alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
Balathruin
veterán
-
MrM94
addikt
válasz stratova #123447 üzenetére
Gondolom a Lamborghinis huracan videót láttátok Transzfogarason[link] hanem itt a link.
Én élveztem kanyargózni lefele is és felfelé is oda el kell majd menjek egy kicsit izmosabb autóval
Jó nem épp így de kanyargózni nagyon élvezetes voltAz alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
stratova
veterán
válasz Jakuskacsa #123444 üzenetére
Pedig kanyarogni milyen jó lenne.. Jó lenne néha egyedül menni Bp-Pécs távon (de elég lenne csak ezen), amikor asszony gyomra miatt nem lassítok 50-re a külső sávban Mecseknádasdnál (60-as a korlát...) a fiam még élvezné is.
Csak egymagamnak ez felesleges... ilyen 10 perces élményért 2+ órát menni. A vonatot meg nagyrészt el tudom számolni (nem mellesleg alhatok azon a röpke jelenleg 3,5 órán amit a MÁV a buszokkal karöltve produkál, cserébe most az IC másodosztályra hóvégéig 0 Ft a pót- és helyjegy).[ Szerkesztve ]
-
MrM94
addikt
válasz Jakuskacsa #123444 üzenetére
Hú embör,az az igazi falramászás.
(#123445) norbert1998
Na legalább annyi.Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
norbert1998
nagyúr
válasz MrM94 #123443 üzenetére
Nem-nem, cimbora
Pontosan tudom milyen érzésről beszélsz, épp ezért forgalomtól függ a sebessegem. De a városban mindig 60 a target. Országúton ha egyedül vagyok, akkor 80. Ha nem, és tud előzni meg egyedül van mögöttem, akkor is, segítek neki kerülni. De pl a kanyarokba pont gyorsan megyek az átlaghoz képest, elvégre miért fekezzem le a kocsit 10-re,ha 50-el is beveszi, az pazarlás. Ha sokan vannak, akkor a forgalom ritmusával megyek. Arra mindig figyelek hogy ne én tartsam fel a sort. -
Jakuskacsa
senior tag
válasz MrM94 #123443 üzenetére
Azokat én is útlom, mert mire elérjük az 50 et az kb másfél perc, + utánna mindenhova csak gurítja a kocsit. Lehet így járni vele, csak ne a városba tegye
Kanyarokban is félnek hogy kisodródnak ott kb 10 el fordulnak[ Szerkesztve ]
-
MrM94
addikt
válasz norbert1998 #123425 üzenetére
Jézuskrisztus...Szerintem tipikusan te vagy az a sofőr akit szidok mint a bokrot és kiabálok ki a volánmögül hogy mennyééémáááááááá.
Ha te a kis 1.2vel akkora fogyasztást hoztál ki bátyja,az laza nagypapatempóAz alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
Whysperer
addikt
-
Whysperer
addikt
-
Popes
őstag
válasz stratova #123437 üzenetére
Én is tartok tőle mert tapasztaltam hogy mennyit kell fizetni egy E320CDI-re, még utána nézegetek de "állítólag" ez a kompresszoros megbízható.(cserébe 9-10L lefolyik a torkán)
Na meg én merciben az automatát pártolnám de ez a belső elég ritka ezért nagy duzzogva talán megbékülnék a 6 gangal.Norbi Sajna azok a celicák már csak műanyag vackok az elődeihez képest is, nem hogy egy mercihez.
Whysperer Már sajnos a 2006 előttieknél is lehetnek gondok (pl merciben a kormányjeladó sem túl megbízható) de valószínű hogy még mindig egyszerűbb ezáltal olcsóbb a javítása.
[ Szerkesztve ]
Deus ex machina
-
Whysperer
addikt
válasz Popes #123434 üzenetére
Legjobb barátom autókereskedő és behoztka 3 audit aztán patentra megcsinálták és elmentünk Győrbe 3 audit átnézetni az egyik legjobb audishoz és megkrédeztük milyen Ő milyen autót venne most? Válasza az volt,hogy 2006 után semmilyet. akkor már kivárja a elektromos autót inkább,de a mostaniak hulladékok elektronikával stb. szóval "12 éves vasra" még lehet jobban is jársz mint egy olyannal ami fél évente szervízben van!!
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz DR|FTK|NG #123432 üzenetére
Hát kb 5 éve nem láttam egy jó horrort. Csak bénaságok vannak. Pedig régen szerettem. A vígjátékok is ilyenek, van egy pár jó, de szívesebben nézek egy 10 + éves vígjátékot mint a maiakat.
Minden a látványra megy már, semmi fejlődés. AZ imdb ben sem lehet már megbízni, néha olyanokra kapnak fullos pontokat, ami egy okádék, alacsony pontokat meg olyanra ami meg egy tök jó film.A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz norbert1998 #123428 üzenetére
Azt mondják, hogy a mai horrorokban a minőségük a horror.
-
Reggelt, végre péntek...
-
stratova
veterán
válasz Mahrenburg #123424 üzenetére
Sass éppen a női kar nagyobb szívvel és tomporral megáldott tagjainak szoknyájánál legyeskedik, hogy összejöjjön a felső C.
(#123425) norbert1998:
az új vezetési stilusommal a kocsi[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz #Morcosmedve #123426 üzenetére
1.2 16v bravo
Tényleg az
Csak és kizárólag jumpscare volt benne, és nagyon kiszámítható volt. -
Jakuskacsa
senior tag
válasz #Morcosmedve #123426 üzenetére
1,2 fiat bravo
-
#Morcosmedve
veterán
-
norbert1998
nagyúr
5.3-at evett az új vezetési stilusommal a kocsi. De az első 300 km még az 5,6-5,7-es stílussal ment, szóval olyan bő 200 km-el többet fogok tudni ezzel menni tankonkent
-
Mahrenburg
őstag
Sasss akkor most jössz próbálni? Alig tudom összetartani a kórust, már kezdenek a többiek is szétszéledni...
[ Szerkesztve ]
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
bandi0000
nagyúr
Na ennyit a 4/8 as I3 ról egyenlőre... bár instant 4 mag se rossz, kérdés mennyibe fog fájni
Xbox One: bandymnc
-
norbert1998
nagyúr
Órák kérdése és kiderül mennyi a rekord fogyasztásom
Előzetes kalkulációk 5.3-at sejtetnek, a benzinkúton majd kiderül.Este meg Annabelle 2
-
Whysperer
addikt
válasz Methionyl #123413 üzenetére
180 fok 8)))
Mahrenburg : Nagyon jól ., Budapesten anyni van pff.. Szigetszentmiklóson is van 2. múlt héten ALDI elött 2 átlagos házaspár telejsen laza melegítőbe stb.. nem a ELote BOSS öltönyösök,hanem lazába Dechatlonos cuccban. új Mustangban.
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Methionyl
senior tag
válasz Lacielvtárs #123415 üzenetére
Nem rossz szándékból mondtam
De legalább látni, hogy "honnan indultál", fejlődés eredményét (meg az ablakon kidobo..nem nem )Gyerek(ek) élvezik a színvonalat?
They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
-
Methionyl
senior tag
válasz Lacielvtárs #123410 üzenetére
Lassan ez a szoba részlet bele ég a szemembe
u.i.: 1080 berendelve
[ Szerkesztve ]
-
jó reggelt Uraim
no ma megjött az új eszköz a telekomtól.
kicserélték és azóta nem látja a popcorn playerek a win pc-ketmegtudna nekem valaki hogy mi a gond?
[link]jah és most magánhálózat profilban vannak a pc-k egy otthoni csoportban
előtte mintha otthoni profil lett volna a neve, de az istennek nem találom hogy kell módosítani, a neten meg win 10-es leírásokat találok[ Szerkesztve ]
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz Habugi #123406 üzenetére
Nálam is volt hasonló élmény: Megszereztem a GTA játékot, letömörítettem 24db kisfloppy-ra, majd elbicikliztem a haveromhoz, hogy majd nála jól kitömörítjük, mert ő is akarta játszani. Amikor a 21. lemez nem olvasható, az felbecsülhetetlen Bicikli, haza,23x formáz, 1 floppy kuka, majd újra
Élmény volt...
Vagy amikor a axe, vagy a worms 1 nem fért föl egy rohadt floppyra még tömörítve sem, és csak 1 volt náladstratova: A kulcs a villanyóra szekrényben lesz
Valakit nem érdekel egy travian acc? A srác elment 11 napra nyaralni, aztán most a 20. napon sem jelentkezett, és én vagyok a helyettese...Kicsit sok egyszerre a két acc, főleg, hogy vezető vagyok a klánban.
[ Szerkesztve ]
-
stratova
veterán
válasz Jakuskacsa #123402 üzenetére
Te is érezd jól magad, meg az asszonyt! Nálatok lesz az after(LAN)party!
(#123393) Malibutomi Persze de egy 800 lovas Camaronál olyan nyomatékod van, hogy az 1.7D csókolommal köszön, nemde? Felengeded a kuplungot és alapjáraton elgurulsz melóba
Erről mindig az jut eszembe, amikor Clarkson berakta 6-ba a Corvettet és csinált egy állórajtot, az meg komótosabban de simán elindult[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz Malibutomi #123404 üzenetére
-
Habugi
addikt
Szerintem amíg élek a 3.5"-ös floppykról mindig az éjszakákba nyúló, heti 2-3szori Win3.1 telepítések fognak eszembe jutni..
Már akkoriban is szerettem beletúrni itt-ott, apám pedig nehezen viselte amikor olyan állapotában ült le a gép elé ahogyan otthagytam.., kinyírt Windowssal..
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
törölt tag
Ebben a topicban a helyesírás az uccsó autokorrektet sem tudja némelyik használni. Érthetetlen némelykünk hogy lehet ott, ahol, ilyen írás készséggel.
A legjobb amit a ph-n olvastam: Disel. Ami vagy dízel vagy diesel. És nem elirta hanem folyamatosan igy írta.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz norbert1998 #123403 üzenetére
Tudom szamtech forum de a disk az ez:
Tarcsa vagy disc van autokon.
-
norbert1998
nagyúr
válasz Popes #123392 üzenetére
Hat ez az. Eddig minden nap kocsival járt iskolába. Kérdeztem tőle, most meg buszozni fogsz? Azt mondja igen, és csak néha jön kocsival, de legalább azok a napok különlegesek lesznek.
Plusz eddig majdnem csak kapta az üzemanyagot nevelőapja cégétől (kamionos cége van).
Érdekes lesz, az biztos.
Itt azt írja, hogy disk. Ezt a fajtát vette.
[ Szerkesztve ]
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz stratova #123401 üzenetére
Nekem is még 1.5 nap.. és megyek 10 nap szabira... már még a perceket is számolom. Olyan szinten nincs kedvem már itt rohadni a melóban. Kb. elnetezgetem a napot, mert én már shemmit nem akarok megfogni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Path of Exile 2
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- War Thunder - MMO Combat Game
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Politika
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest