- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini PC
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simid
senior tag
válasz
Murder3
üzenetére
Szerintem a legfontosabb, hogy ne építsd fel az első wellt vagy orbot, ha látod hogy az ellen nem épít hanem egyből megy feléd.
Ha csak akkor idézi amikor már a bázisodnál van akkor elég egyszerű, mert kevés HPja van és pillanatok alatt lenyilazod, vagy egy jó helyre helyezett mine is végez vele mielött bármi kárt tehetne. Ha wrecker-rel jön vagy elöbb leidézi szerintem akkor is könnyen leszedheted, csak vigyázni kell, hogy szétszortan legyenek az egységeid (eruption miatt), és ha lehet menny kicsit elé scavengerrel és lassítsd le.Én ezekkel a taktikákkal, mindig könnyen megállítottam a sunderert (gyakorlatilag nem sok vizet zavar). De az igazsághoz az is hozzá tartozik, nem vagyok olyan szinten (még?
), hogy nagyon jó "sundereres" ellenfelekkel találkozzak (lvl15-16 vagyok most). Mostanában sok legend rangú replay-ét néztem meg és ott azért vannak trükkös játékosok sundererrel, de az szerintem sokat elmond, hogy ők is csak ritkán, kedvező szitukban hozzák le és így is van olyan, hogy kb a drága sunderer miatt kapnak ki, mert az ellenfele alap egységekkel lenyomja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung C27G55TQWR 27" 2560 x 1440 Quad HD LCD Fekete Monitor Számla + Garancia
- Latitude 9330 2in1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) vbill gar
- Üzletből,garanciával,MSI Alpha Gamer 17 Ryzen 9-7945 16mag-32Szál/32GB RAM/1TB NVME SSD/RTX 4070/4K
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Új Tenchnics A800 Bluetooth Hifi fejhallgató zajszűrővel.
- Apple iPhone Se 2022 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- iKing.hu Apple iPhone 12 128GB White használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H110M i5 6600K 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), hogy nagyon jó "sundereres" ellenfelekkel találkozzak (lvl15-16 vagyok most). Mostanában sok legend rangú replay-ét néztem meg és ott azért vannak trükkös játékosok sundererrel, de az szerintem sokat elmond, hogy ők is csak ritkán, kedvező szitukban hozzák le és így is van olyan, hogy kb a drága sunderer miatt kapnak ki, mert az ellenfele alap egységekkel lenyomja.