Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• faber24
    őstag

én egyszer láttam de tök felesleges mert gyenge, ja igen a 4orbot maximalizálom kb két kártyára, mert fölösleges.

a defending hope nehéz experten? nagyon sok upgradet dob ami kéne

Defending hope egy vicc experten...elsőre megcsináltam...főleg SoH után tűnik könnyűnek. Az utóbbi nekem úgy volt meg (enlight. nélkül, tenném hozzá...), hogy kb. 2 mp-el az erősítés megérkezése előtt irtotta ki a fenti táborba rakott csapataimat a twilight drake, és az utolsó living towerem lőtte le talán...(asszem csináltam róla replay-t is, szerintem hallatszik a háttérben, amikor ott felsikítok;))
    Defending meg sima volt: elején nature íjászokkal vagy farkassal rohangásztam ide-oda ölni a rosszarcúakat, aztán mikor a 3. orb is készült, gyors falak, 2-3 razorleaf kipattint -> win.
    Mo-t is farmstátuszba tettem: 3x juve-s wheel of giftsel megtámogatva Mo elég tápos (bónuszba néha shadow-buffok neki), amikor meg kezd jönni alúlrol a teknős, egyszerűen leküldöm tunelen át és lepofozza...razorok + nature kukac meg elintézik a bandita patrolokat/ágyúkat...sima :D
    Most Ocean Expertet kóstolgatom...és aki tud valami tippet Insane God expertre, esetleg Overlordon játszik, keressen meg: Faberion...köszi

Új hozzászólás Aktív témák