- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
OnSeT
őstag
Ezt én sem szoktam érteni, hogy miért keresi a kifogásokat az élboly egy-egy elbukott meccs után. Úgy látszik már elszoktak a vereségtől
én a helyedben mondtam volna Tyderianeknek hogy te vagy a noob öreg xD
szívatós egy kombó ez az épületes megoldásod, de mivel nincs bp-d a soul splizert pillanatok alatt ki tudta volna kapni, de ehelyett 3x is az egyik welledet bontotta le szinte teljesen, maradt vagy 10 hpja mindig. utána meg csodálkozott hogy a power viszonyok nem kedveznek neki, pedig ennyi dmgval még a furnacet is ki tudta volna szedniT1re gyúrj rá jobban, alapvetően ugyanaz volt a hibád ott is mint t2n. Nem szórod szét az unitokat, t2n is vagy 5-6 darkelfet egy pontba helyeztél el, így elég ha az ellen egy frost magét hív le ellenük. ill. az eagle képessége is az összeset sebzi.
úgy vettem észre hogy mivel szinte "korlátlan" power áll rendelkezésedre csak úgy szórod a powert, gondolok itt arra hogy a 6. darkelf helyett, mehetett volna már egy buri az ellen kezdőjéhez, így rákényszeríted hogy megossza a figyelmét és nagyobb nyomást gyakorolsz rá.
voidstormot nem szeressük
a void pörgetős taktikát viszont profi mód alkalmazod, szal grat a winhez, most csak azért emeletem ki minden apró hibát mert kimondottan ezt kérted
Új hozzászólás Aktív témák
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest