Új hozzászólás Aktív témák

• OnSeT

őstag

válasz Cr4Zy #18229 üzenetére

Ezt én sem szoktam érteni, hogy miért keresi a kifogásokat az élboly egy-egy elbukott meccs után. Úgy látszik már elszoktak a vereségtől :D

én a helyedben mondtam volna Tyderianeknek hogy te vagy a noob öreg xD
    szívatós egy kombó ez az épületes megoldásod, de mivel nincs bp-d a soul splizert pillanatok alatt ki tudta volna kapni, de ehelyett 3x is az egyik welledet bontotta le szinte teljesen, maradt vagy 10 hpja mindig. utána meg csodálkozott hogy a power viszonyok nem kedveznek neki, pedig ennyi dmgval még a furnacet is ki tudta volna szedni :DDD

T1re gyúrj rá jobban, alapvetően ugyanaz volt a hibád ott is mint t2n. Nem szórod szét az unitokat, t2n is vagy 5-6 darkelfet egy pontba helyeztél el, így elég ha az ellen egy frost magét hív le ellenük. ill. az eagle képessége is az összeset sebzi.

úgy vettem észre hogy mivel szinte "korlátlan" power áll rendelkezésedre csak úgy szórod a powert, gondolok itt arra hogy a 6. darkelf helyett, mehetett volna már egy buri az ellen kezdőjéhez, így rákényszeríted hogy megossza a figyelmét és nagyobb nyomást gyakorolsz rá.

voidstormot nem szeressük ;]
    a void pörgetős taktikát viszont profi mód alkalmazod, szal grat a winhez, most csak azért emeletem ki minden apró hibát mert kimondottan ezt kérted :P

Új hozzászólás Aktív témák